Kaakkois-Suomen poliisi: Mies liikkeellä koulujen lähellä aseen kanssa

Poliisille tuli tänään 6.11. klo 7.20 ilmoitus henkilöstä, joka olisi kantanut pitkäpiippuista asetta Mansikkalan alueella lähellä alueen kouluja.

Muita ilmoituksia ei samasta asiasta ole tullut, eikä poliisilla ole ollut havaintoa tällaisesta henkilöstä.

Tuntomerkkien mukaan asetta kantanut henkilö olisi ollut tummiin pukeutunut, pitkä ja hoikka mieshenkilö. Poliisi on tarkastanut kouluja ja lähiympäristöä mutta ei ole saanut muita havaintotietoja asiasta.

Poliisi jatkaa alueella partiointia ja pyytää havaintoja yleisöltä. Mahdolliset havainnot voi ilmoittaa hätäkeskukseen 112 tai 050 4479574.

Lähde: Poliisi

7 thoughts on “Kaakkois-Suomen poliisi: Mies liikkeellä koulujen lähellä aseen kanssa

 • 6.11.2018 at 15:39
  Permalink

  Väärän lipun operaatio jonka tarkoituksena on hakea kansalta mandaattia poliisivaltioksi siirtymiselle. Hybridivaikuttamista aidoimmillaan.

  Reply
 • 6.11.2018 at 16:48
  Permalink

  Hirvipassissa siinä kaikki. False flak on mahdollista, sillä Suomenkin valkoisilta täytyy saada kaikki aseluvat pois aivan kuten Etelä-Afrikassakin. Sillä onhan varsin ikävää, jos kusitolpalla on pyssy. Siinä voi sakoluku laskea ikävänlaisesti tyttöpojilla ja poikatytöillä.

  Nämä uudet ”karvaiset ystävämme” tapaavat sen sijaan paukutella aseitaan ja kalashnikovejaan häissä ilmaan ja onnistuvat tappamaan muutaman häävieraan siinä sivussa varsin hyvällä ”saalistus onnella”, joten verta valuu ja akat kirkuvat niin kuin se enää mitään auttaisi. Sikäläinen best man ja puhemies ovat ketarat oikosenaan hengettömänä tovin ennen kuin ase saadaan ”papilta” pois. Osaavat öljytä aseitaan niin hyvin, että menevät juntturaan taivaalle ammuttaessa (yhdellä kädellä) ja siinä sitä sitten ihmetellessä piippu seurueeseen päin… kas, se pelittää taas.
  Näitä näkee tuhkatiheään ja mieleen nousee aina ne ”valkoisen miehen pyssyt ja luvat”, jotka ovat niin pirkuleen vaarallisia.

  Suomessa on metsästetty kautta aikain ja varsinkin reilut 100-vuotta sitten murrosikäiset pojat kävivät metsällä hakemassa pöytyä pöytään eikä siinä ollut mitään. On päinvastoin hölmöyden huippu eristää ihmiset aseenkäytöstä, sillä aseenkäsittelytaito on varsinkin Suomessa hyödyllistä, jossa on yleinen asevelvollisuus ja se vasta kamalaa jälkeä saa aikaan ettei ole koskaan pitänyt asetta kädessään. Mitä esimerkiksi seuraisi siitä, että autolla ajamista kiellettäisiin niin pitkälle kuin mahdollista, jonka tuloksena ”auton käsittelytaito” on minimaalista muutenkin kuin automerkin mukaan.
  Huonona esimerkkinä tästä on Kiinan nuori liikennekulttuuri joka aivan kauhea niin autonkuljettajien ajotaidon kuin raskaan kaluston huonon kunnon osalta maassa, jossa parivuosikymmentä sitten kaikki veivasivat pyörällä mielivaltaisilla liikennesäännöillä. Tämänkin päivän Kiinassa liikennesäännöt ovat mielivaltaisia, mutta pyörät ovat vaihtuneet autoihin…

  Reply
 • 6.11.2018 at 17:03
  Permalink

  Kylläpä ihmiset on hysteerisiä nykyään, kun aseen ulkoilutuksesta pitää ilmoitella. Tätä se teettää kun valtio aivopesee stasi-tyyppistä ilmiantaja meininkiä valtamedian avustuksella.
  Ilmoitus toki paikallaan jos aseen kantaja olisi uhkaillut tai ammuskellut umpimähkään.

  Reply
  • 6.11.2018 at 18:29
   Permalink

   Taktisia operaatioita poliittiselta poliisilta -sattuikin mukavasti samalle päivälle kun polpo ilmoitti että se haluaa kaikkien suomalaisten terveystiedot itselleen. Kyse on laajasta operaatiosta minkä tarkoitus on suomen kantaväestön täydellinen kontrollointi. Toki on selvää että suomalaisia vakoillaan jo nyt kaikin mahdollisin keinoin -maamme on niin umpikorruptoitunut ettei sen yhteenkään instanssiin voi, saati kannata luottaa. Maanpetturit ovat valmiit myymään kaiken -myös JUURI SINUN yksityisyytesi on pelkkää kauppatavaraa eliitille ja sen sankalle kätyrijoukolle.

   Reply
 • 7.11.2018 at 12:09
  Permalink

  Onko täällä sellaisia jotka vielä luottavat poliittiseen poliisiin?

  Jos koulun lähistöllä liikkuu poliiseja niin siinähän ovat ne aseistetut miehet.

  Ilmiantaja ei havainnut että niitä olikin kaksi.

  Reply
 • 9.11.2018 at 10:58
  Permalink

  Voi saakeli, kun olin sorsajahdissa, niin vene kaatui ja KAIKKI aseeni putosivat järveen, tunnettuun mutapohjaan. Nyt pitää vain hankkia taas uudet aseet ja varmistaa etten enään neeljättä kertaa kaada venettä..

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.