Isä ampui 6-vuotiaan tyttärensä ja sen jälkeen itsensä Ivalossa

Poliisi löysi tehtävällä kaksi ihmistä kuolleena omakotitalosta Ivalossa maanantai-iltana.

Poliisin suorittaman paikkatutkinnan perusteella 38-vuotiaan inarilaismiehen epäillään surmanneen ensin ampumalla 6-vuotiaan tyttärensä ja tämän jälkeen itsensä. Rikokseen ei epäillä liittyvän muita henkilöitä.

Kunnassa on aloitettu kriisityö tapahtumaan liittyen.

Poliisi ei tiedota tapahtumasta enempää tässä vaiheessa.

Lähde: Poliisi

9 thoughts on “Isä ampui 6-vuotiaan tyttärensä ja sen jälkeen itsensä Ivalossa

 • 30.10.2018 at 14:28
  Permalink

  Inarilaismies taitaa paljastua aikanaan iranilaismieheksi.

  Reply
  • 30.10.2018 at 14:41
   Permalink

   Ei välttämättä, tunsin yhden miehen joka oli aikoinaan samassa koulussa mitä itse kävin ja aikuisiällä olimme samaan aikaan yhdessä baarissa ulosheittäinä, mikä omituisnita ko mies meni naimisiin myös samassa koulussa olleen tytön kanssa, tietenkin aikuisena, saivat myös lapsen, se mitä sitten tapahtui, ei kukaan olisi uskonut edes pahimmissa painajaisissakaan, äijä otti pari vuotiaan poikansa autoonsa lähti vauhdilla ja ajoi päin rekkaa tappaen poikansa ja itsensä.

   Olen erittäin isänmaallinen mutta järjellä varustettu.

   Reply
 • 30.10.2018 at 16:20
  Permalink

  Voi saamari! Näitä ei saisi sattua koskaan. Oliko kyseessä yksinhuoltaja? Ehkä työtön isä ja äiti töissä, lapsi kotona isän kanssa.

  Mitäpä näitä pyörittelemään, mutta järkyttäviä tapauksia, joita ei halua lukevansa, sillä aina kun on lapsi ”läsnä” niin pahaa tekee.
  Mutta eipä minkään valtiollisen ”valopään” päähän lamppu syty, että oma kansa ja sen jäsenet tarvitsevat niitä ent. ”hyvinvointivaltion” suomia palveluja jokaisessa elämäntilanteessa joita ihminen vain voi kohdata. On siis aivan TURHAA tässäkin asiassa ”lähteä merta edemmäs kalaan”, sillä mikä talon isäntä se sellainen on kun oma ”markki” on hujan hajan ja talo remana. Kulkee pitkin kylää jakelemassa rahojaan ja tekemässä remppaa sillä aikaa kun akka ja lapset hytisevät kylmästä kotona.
  Tekisi taas mieli sanoa se rumasana!

  Reply
 • 31.10.2018 at 06:37
  Permalink

  Miksi nämä itsemurhaajat tappavat usein lapsensa. Sairas itsekäs paska.

  Reply
 • 31.10.2018 at 08:43
  Permalink

  Pomarkussa silloin kun vajaaseen kahteen vuoteen vanhemmat tappoivat parikymmentä lastaan, Mies ampui 3 lastaan ja itsensä. Äiti oli vauvan kanssa parin päivän matkalla.

  En ole nähnyt lehdissä mamujen tappaneen lapsiaan,. Se yksi somaliäiti vauvansa. Olikohan virolainen se kaksosensa metsään piilottanut?
  Eipä kai vielä Oulun viisi vauvaa kellariin piilottanut ole unohtunut?
  Jotenkin niin jotain kuin somessa heti kiljumaan , tietysti muslimi. Varmaan raskaita lähimmäisiä .

  Reply
  • 31.10.2018 at 10:34
   Permalink

   Niin, että piti tuostakin tapauksesta vielä tulla tänne rääpimään suutaan. Jos uutinen olisi ollut nk. ”Totuus mediassa”, se olisi varmasti kelvannut ilman minkäänlaisia ”sivumakuja”.

   Mutta esim. jos uutinen on ”Suomen uutisissa” eli persujen lehdessä, niin sitäkään ei voi jättää ”rauhaan”, sillä persuthan ovat mitä suurimpia rikollisia tässä jo monikulttuurin onnesta nauttimaan päässeessä maassa, jotka eivät häviä sillä, että niistä vaietaan tai ne ”valkopestään” hehkuvan valkoisiksi kuin Surffilla, jolloin vielä emännät jaksoivat mainostaa wanhoillisten patriarkkaalisten ikeiden alla omassa kurjassa ”roolissaan” vieläpä sukupuolitettuna naiseksi miehen retaleen ollessa sorvin ääressä tehtaalla mustavalkoisella 1970-luvulla.

   Reply
 • 10.11.2018 at 15:58
  Permalink

  Taas yksi pipilän roska hallituksen todennäköinen uhri, maksuvaikeudet ja sitten naks.. Vasta jälkikäteen sossut sitten itkevät, että olisi sitä voinut sitenkin auttaa ja myöntää toimeentulotukea..

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.