Hämeenlinnassa verityö – Poliisi tutkii murhana

Lauantai-iltana 27.10.2018 mieshenkilö soitti hätäkeskukseen ja kertoi puukottaneensa miestä asunnossaan Hämeenlinnan Hauholla.

Paikalle saapunut poliisipartio totesi asunnossa olevan elottoman miehen. Muita henkilöitä ei asunnossa ollut. Poliisi on ottanut asunnonhaltijan kiinni epäiltynä henkirikokseen.

Poliisi ei epäile, että tekoon liittyisi uhrin ja tekijän lisäksi muita henkilöitä. Henkirikoksessa on käytetty teräasetta. Tekoon liittyy sellaisia yksityiskohtia, joiden perusteella tekoa on esitutkinnan tässä vaiheessa pidettävä erityisen raakana ja julmana ja siksi tekoa tutkitaan murhana.

Poliisi tulee esittämään epäiltyä vangittavaksi Kanta-Hämeen käräjäoikeudessa. Esitutkinnan keskeneräisyyden takia asiasta ei tiedoteta enempää.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Hämeenlinnassa verityö – Poliisi tutkii murhana

 • 30.10.2018 at 14:25
  Permalink

  Ahaa. Uutisen sanamuoto paljastaa että puukotuksen sijaan kyseessä on jälleen halal-teurastus tyyppinen kurkun auki viiltäminen, koska erituisen raaka ja julma teko tapa.
  Kaukana on vanhanajan perinteiset juoppolallien puukotukset, joissa nätisti tuikattiin moralla reikä nahkaan jos otti liian pitkän huikan kaverin aperiittapullosta.

  Reply
 • 30.10.2018 at 16:26
  Permalink

  Viinanhuuruinen riita ja puukko. Voiko enää mitään suomalaisempaa olla. Ei, se näin ole! Poliisi kertoo sellaista, ettei yksi puukonisku ole riittänyt.
  Jos, pää lähtee aina ”omille teilleen” se kertoo jotain sellaisesta, joka EI kuulu suomalaiseen yhteiskuntaan. Porissa naiselta leikattiin pää irti perin ”tottuneesti” tavalla, jolla ennen maaseudulla teurastettiin joulusika.

  Kuka tietäää leikattujen päiden nykykurssin? Nimittäin tulee mieleen se, että kun kyse on kerran ”rikkaudesta”, niin täytyyhän sillä jokin arvo olla. Niin kuin aikoinaan Etelä-Afrikan timanteilla ja sen sellaisilla.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.