Irlantilainen laulajatar Sinead O’Connor alistui katolilaisuudesta islamiin – Uusi nimi on Magda ”Shuhada” Davitt

Sinead O’Connor toimi aikaisemmin katolilaisen lahkon pappina. Nyt hän palvoo Allahia.

Viime vuonna 51-vuotias irlantilainen laulaja Sinead O’Connor muutti lailliseksi nimekseen Magda Davittin. Islamin uskoon liittyen hän liitti nimeensä myös etunimen Shuhada, mikä merkitsee marttyyria.

Twitterissä O’Connor kirjoittaa:

– Ilmoitan, että olen ylpeä kääntymisestäni muslimiksi. Tämä on luonnollinen päätös kenen tahansa älykkään uskonnollisen etsijän matkalla. Kaikki uskonnollinen tutkimus johtaa islamiin. Minulle annettiin uusi nimi. Se on Shuhada, kirjoitti O’Connor Twitterissä lokakuun 19. päivänä. Nimi merkitsee marttyyria.

Laulajatar kävi läpi mittavan psyykkisen hoidon USA:ssa televisiossa Suomessakin tunnetuksi tulleen Dr. Philin johdolla viime vuonna. Lokakuun 20. päivänä laulajatar twiittasi saaneensa lahjaksi ensimmäisen hijabinsa ystävättäreltään Dublinissa.

– Paras ystäväni Elaine antoi juuri minulle ensimmäisen hijabini, ja kylmät väreet kulkivat hänen kehoaan pitkin, kun laitoin sen ylleni.

Kuvituskuva.

O’Connor tuli tunnetuksi 1990-luvulla, kun hän julkaisi kappaleen ”Nothing Compares 2 U”, jonka on sanoittanut edesmennyt artisti Prince.

2000-luvulla artisti ilmoittautui lesboksi, minkä hän myöhemmin pyörsi.

Aikaisemmin tällä viikolla O’Connor ilmoitti Daily Mailyssa tekevänsä yhteistyötä Rolling Stonesin Ronnie Woodin, irlantilaisnäyttelijän Cillian Murphyn, Pink Floydin Nick Masonin ja laulaja Imelda Mayerin kanssa uutta julkaisuaan varten.

Lähteet: Irish Post, Aljazeera, Twitter

15 thoughts on “Irlantilainen laulajatar Sinead O’Connor alistui katolilaisuudesta islamiin – Uusi nimi on Magda ”Shuhada” Davitt

 • 26.10.2018 at 21:57
  Permalink

  Naamapalmu.. Se tunne, kun suunnilleen kaikki artistit joita on itsekin joskus kuunnellut osoittautuu täysiksi retardeiksi!

  Reply
 • 26.10.2018 at 22:02
  Permalink

  Onneksi en ole vapaaehtoisesti kuunnellut. Mutta siitä täytyy Shithead O’Connorille hattua nostaa että on kyllä ehtinyt kokeilla ja ”ilmoittautua” yhdeksi sun toiseksi elämänsä varrella. Mikähän trauma tuollaista aiheuttaa?

  Reply
 • 26.10.2018 at 22:50
  Permalink

  Sinead O’Connor pitää itseään älykkäänä uskonnollisen totuuden etsijänä ja sitten eksyy islamiin.

  Reply
 • 26.10.2018 at 23:31
  Permalink

  Muistelen kuulleeni uutisointeja em. artistin mielenterveydestä. Ei niinkään hyvällä tasolla.

  Ns.uskonto, jonka debunkkaa heti ensimmäisellä minuutilla.

  Reply
 • 27.10.2018 at 00:05
  Permalink

  Koskahan se hoksaa olevansa mies?

  Reply
 • 27.10.2018 at 03:17
  Permalink

  ”Kaikki uskonnollinen tutkimus johtaa islamiin.”

  He he, jopa vitsin murjaisi. Vaan taitaa olla tosissaan, kun on se polla niin sikinsokin.

  Reply
 • 27.10.2018 at 04:52
  Permalink

  Huumeet tuhonneet ne pienetkin aivon rippeet. Säälittävä ja oman länsimaisen kultuurin petturi. Onko noilla ”viihdetaiteilijoilla” joku oma aine joka pistää aivot nolla tilaan lopullisesti.

  Reply
 • 27.10.2018 at 10:30
  Permalink

  Kaikki uskonollinen tutkimus ja ajattelu johtaa aurinkoon. Kaiken luoja ja mahdollistaja.

  Reply
 • 27.10.2018 at 12:45
  Permalink

  Tainnu naksahtaa päässä pahemman kerran.

  Reply
 • 27.10.2018 at 13:34
  Permalink

  Tämä neitokainen aikanaan joskus 1990-luvulla kirosi Katolisen kirkon alimpaan helvettiin, mikä vaikutti hyvin negatiivisesti hänen uraansa tai ainakin hän sai ”vastakaikua” suuren yleisön taholta, joka ei ollut positiivista laatua. Tällainen esimerkki löytyi muistaakseni Youtube -listasta, jossa oli eritelty kaikkien sellaisten maailmantähtien tekemiä ”möläyksiä”, jotka osoittautuivatkin melkoisiksi virhelaskelmiksi esittäjänsä kannalta.

  Ehkä yksi kuuluisimmista esimerkkinä tästä käy The Beatlesin kantavan voiman John Lennonin (1940-1980) 1960-luvulla antamassa haastattelussa maininta siitä, että ”Beatles on suositumpi kuin Jeesus”. Tämä aiheutti Amerikoissa vastareaktion, jossa Beatlesien levyjä poltettiin roviolla ja Lennon joutui myöhemmin pyytelemään anteeksi sanomisiaan ja selittelemään, että hänen sanomaansa on ymmärretty ”väärin”.

  Sinead O’Connor oli tunnettu 1990-luvulla siili tukastaan ja päästä joka oli ajeltu lähes kaljuksi. Muutoinkin hän tuolloin oli oma persoonansa naisena, eikä edustanut valtavirtaa naisartistien seksillä kuorrutetuista esityksistä ja olemuksesta.
  Kääntyminen muslimiksi on luonnollinen jatkumo tästä ”omaperäisyydestä” ja oman tien kulkemisesta, johon on aina kuulunut tietty kapinallisuus valtavirtaa vastaan. Se, että onko kenenkään länsimaalaisen naisen omalta kannalta edullista kääntyä muslimiksi? On ainakin länsimaisesta miesnäkökulmasta katsottuna sulaa hulluutta, mutta sitähän ei ”meiltä” kysytä. Eikä tarvitsekaan kysyä, mutta onko tuolloin enää sitten syytä edes odottaa jotain pelastavaa ”ritaria” sen jälkeen kun islamin ”salat” paljastuvat asianomaiselle koko karmeudessaan, sillä musliminainen on reaalisesti kuin ”vääräuskoinen”, jonka henki ja elämä on sidottu seitin ohuella langalla vailla mitään arvostusta siitä, että on musliminainen.

  Reply
 • 27.10.2018 at 21:03
  Permalink

  Muslimien vapaamuurari-veljeskunta on Lännen, lue ennenkaikkea Rotschildin terrorityökalu maailman valloittamiseksi. Tuon veljeskunnan omana tavoitteena on saattaa islamilainen laki voimaan koko Euroopassa ja Yhdysvalloissa:

  ”Masonic Muslim Brotherhood is West’s Terror Arm

  Jamal Khashoggi’s murder reveals that the Muslim Brotherhood
  is at the vanguard of the Rothschild’s conquest of the world.
  Below, Anders Bruun Laursen explains that they are behind the ”Arab Spring,” as well as Muslim terror and migration. Khashoggi was a MB kingpin. All those who decry his murder are also Muslim Brothers like

  Erdogan or high-level Freemasons. The reaction to his murder is
  a reflection of the importance of the MB to the Rothschild’s NWO.

  By Lorenzo Vidino, deputy director at the Investigative Project, a Washington D.C.-based counterterrorism research institute: ”The Muslim Brotherhood’s ultimate goal is rather to extend Islamic law throughout Europe and the United States”…”

  Koko artikkeli: https://www.henrymakow.com/2018/10/masonic-muslim-brotherhood.html

  Reply
 • 28.10.2018 at 11:29
  Permalink

  Davitt on iirinkielinen versio askenasijuutalaisesta sukunimestä, joka merkitsee Daavidin poikaa. Muita versioita ovat mm Davidson, Davidsson, Davidovitch ja Davidoff jne.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.