Tapon yritys Joensuussa – Poliisi pyytää havaintoja

Joensuun poliisi tutkii lauantain 20.10. ja sunnuntain 21.10. välisenä yönä tapahtunutta epäiltyä tapon yritystä Joensuun keskustassa. Tarkempi tapahtumapaikka on Torikadulla Sokoksen parkkihallin rappukäytävässä. Kyseiseen rappukäytävään on käynti parkkihallista.

Tämän hetken tietojen perusteella epäilty teko on tapahtunut aamuyöllä klo 03-04 aikaan.

Tapahtumassa 24-vuotias joensuulainen mies on saanut teräaseella aiheutetun vakavan vamman kehoonsa. Tekijästä ei tässä vaiheessa ole tietoa.

Poliisi pyytää kansalaisilta havaintoja Joensuun keskustasta kyseisen parkkihallin rappukäytävästä ja sen lähistöltä, jotka voivat liittyä kuvattuun tapahtumaan.

Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa suoraan tapausta tutkivalle rikostutkijalle numeroon 029 545 5868 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Lähde: Poliisi

4 thoughts on “Tapon yritys Joensuussa – Poliisi pyytää havaintoja

 • 22.10.2018 at 10:49
  Permalink

  Kylläpäs Itä-Suomessa on alkanut tapahtua.
  Kalergi-suunnitelman synnytyskipuja lupsakoiden karjalaisten tanhuvilla?

  Reply
 • 22.10.2018 at 11:20
  Permalink

  Asta voisi harjoitella vielä uutisen kirjoittamista.

  Reply
 • 22.10.2018 at 12:43
  Permalink

  Mies oli saanut teräaseella aiheutetun vamman, mutta tekijästä ei poliisilla ole tietoa. Oliko tekijä mies vai nainen? Ei tietoa. Oliko 7-vuotias ekaluokkalainen tai viehättävä blondi. Oliko 80-vuotias harmaahapsinen isoäiti. Ei tietoa? Oliko uhri tajuttomana tai unessa teon tapahtuessa.

  Nyt on mahdollista, että teko menee avaruusaivokirurgien piikkiin suuren yleisen mielikuvissa.

  Reply
 • 22.10.2018 at 12:54
  Permalink

  Eikös Joensuukin ole täynnä matuja ja somaleita. En tunne niin hyvin Itä-Suomea, mutta suvaitsevaisuuden rutto on levinnyt kautta Suomen sinne missä vain sosialistit ja vihreät vaikuttavat, eikä bisnes nenäiset kokoomuslaisetkaan hankaa vastaan, puhumalltakaan keskustapuoluelaisista, jotka ovat ”syrjäytyneet” liberalismin tielle unohtaen alkiolaisen Santeri Alkio (1862-1930) Maalaisliiton perustaja ja ideologi ja sanomalehti Ilkan perustaja ja päätoimittaja vuodesta 1906-29. – alkuperäisen maalaisliittolaisen ja sittemmin keskutapuolueen aatteelliset ja henkiset ihanteet isänmaallisuudesta ja suomalaisen kulttuurin ja sivistyksen säilyttämisestä ja vaalimisesta.

  Joku voi muistaa vain sloganin ”kepu pettää aina” ja niin edespäin, mutta eipä sosiaalidemokraatitkaan jääneet soittelemaan lehdellä 1970-1980-lukujen nk. ”punamulta hallituksissa”, jossa silloisen keskustapuolueen johtoon tunnettiin hyvin vähää tyytyväisyyttä omien kannattajien eli sen ”perusleipä -porukan” keskuudessa tarkoitan maanviljelijöitä, sillä tuolloinen 1960-luvun lopun murrosaika oli myrkkyä maaseudulle ja paskassa rypeviä maanviljelijöitä pidettiin suorastaan vahinkoeläiminä tuottaessaan voivuoria, viljavuoria ja munavuoria, joista ruuan suureen määrään kyllääntyneet kaupunkilaiset pitivät pahimpana luonnonkatastrofina kun esim. itäisen rajan takana ei sikäläisten kolhoosien tarvinnut painia samojen ongelmien kanssa.

  Yhtä kaikki, kaikki puolueet vihreitä lukuunottamatta ovat nyt EU-aikana hyljänneet alkuperäisen aatteeliset ”kotinsa” ja lyöneet laudat ristikolle ovien ja ikkunoiden eteen ja lähteneet EU:n kelkkaan kunnioittamaan globalismin ja rahamaailman isänmaattomia guruja, joille euroopan kansakunnat ovat vain ongelmajätettä, josta on päästävä eroon mitä pikimmin murehtimatta sen enempää ihmiskohtaloita, vaan eurooppaa hallitseva eliitti on sitä mieltä, että wanhat mööpelit on aika heittää somaleittain kerrostalon ikkunasta ulos
  – huolta kantamatta siitä, jääkö joku suomi-huora tai vääräuskoinen orjakansan edustaja niiden alle – ja vaihtaa ne ”parempiin”, joita on helpompi käsitellä ja jotka näyttävät niin ”monikulttuurisilta”, ja siksi tulevat ”halvemmiksi” ja ”helpommiksi” käsitellä, sillä jo lahoavaa ja irvistävää ränkkyä voi huoletta potkaista pelkäämättä sitä, että se siitä ”kärsii” tai muutoinkaan ”naarmuuntuu”.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.