Sukkasillaan kulkeva muistisairas mies katosi Hämeenlinnassa viime yönä

Hämeenlinnassa etsitään kadonnutta 64-vuotiasta muistisairasta miestä, josta tehtiin viimeisin havainto Härkämäentieltä.

Mies oli poistunut hoitokodista sunnuntaina ennen puoltayötä.

Mies kulkee hieman etukumarassa asennossa, mutta muuten reippain liikkein. Mies on alle 170 cm pitkä, kalju ja yllään hänellä on musta vaatetus. Mies liikkuu sukkasillaan.

Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja miehestä hätänumeroon 112.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Sukkasillaan kulkeva muistisairas mies katosi Hämeenlinnassa viime yönä

 • 15.10.2018 at 13:44
  Permalink

  Eikö tavastehuussin hoitokodeissa ole ainoastaan ”lakulla” aukeavia lukkoja ulko-ovissa?
  No eipä silti poliitikot ovat yksin syypäitä tähänkin karkaamiseen, koska kuormaavat kaikki rahat EU-jäsenmaksuihin, Saksan ja Ranskan pankkiireille, kehitysyhteistyöhön ja Suomeen kuulumatomille haittaväestöryhmille , joita yliopistoissa seitsemän vuotta istuneet humanistit ja valtiotieteilijät pitävät korvaamattomina osasina Suomen älyteollisuuden koneistossa.

  Reply
 • 15.10.2018 at 16:44
  Permalink

  Olematta vakavassa asiassa epävakava, sillä onhan kyse ihmisen hengestä ja terveydestä sekä siitä hoivasta, jota tuon kaltaisen ihmisen pitäisi saada tämän yhteiskuntamme taholta aivan ”heittämällä”. Mutta pirujani täynnä olevaan mieleeni juolahti välittömästi, että ellei jutussa olisi mainittu ”villasukkia”, olisin ollut valmis lyömään, vaikka vetoa siitä, että kyseinen mieshenkilö on itse pääministeri Juha Sipilä! Hmm… tai ehkä paremminkin Jean Clauden Juncker.

  Hoiva-alalla niin yksityisellä kuin julkishallinnonkin puolella hoitohenkilökunta on vedetty alarekisteriin jo vuosia sitten niiden kuuluisien ”säästöjen” verukkeella, joka nyt ei palvele tätä yhteiskuntaa millään tavalla kuin putkiaivoisten numero nikkareiden autistisissa mielissä, jossa ”pisteytetyn suoritteen” nyljentä on kohotettu rakettitekniikaksi, jolla ollaan valmiit niisimään jokainen turha hukka -kilo pois, että saadaan ”hyötykuormaan” nähden mahdollisimman vähän kuluja elikkä sitä kerosiinia. Niin elämistä kuin ihmisistäkin on tehty ”suoritteita” ja listattu ne pörssiin, jossa tuoton nälkäiset sijoittajat odottavat saavansa juustohöylällä joka vuosi ”paksumman palasen” tuottoa osinkoina, johon saavutukseen johtaneet toimenpiteet ja ym. ”virtaviivaistamiset” eivät näitä rahaa ”poskipusseihinsa” kerääviä jyrsijöitä ei kiinnosta vähääkään, vaan sen sijaan nousujohteiset ”käppyrät” ovat hekumallista katseltavaa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.