Näitkö tapauksen? 30-vuotias hakkasi ja potki alaikäistä poikaa Uudessakaupungissa viime yönä

Poliisi sai ilmoituksen 14.10.2018 klo 01.30 tapahtuneesta pahoinpitelystä Uudenkaupungin jäähallin pysäköintialueella. Ilmoituksen mukaan noin 30-vuotias mies oli lyönyt useita kertoja alaikäistä poikaa kasvojen alueelle sekä potkaissut maassa makaavaa nuorukaista.

Nuorukaisen vammat eivät kuitenkaan vaatineet sairaalahoitoa. Tekoa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä.

Tapahtuma-aikaan jäähallin pysäköintipaikalla oli ollut kaksi BMW-merkkistä henkilöautoa, joista toinen oli harmaa ja sen rekisteritunnuksen kirjaimet ovat AYC. Toinen auto oli väriltään sininen ja malliltaan farmari. Autoissa olleiden henkilöiden osuutta asiaan selvitetään.

Pahoinpitelijä oli iältään noin 30-vuotias, kalju, noin 185 cm pitkä ja hänellä oli nenässään koru ja yllään musta takki.

Poliisi pyytää jotain asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä Uudenkaupungin poliisiin virka-aikana numeroon 0295 417 476 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Näitkö tapauksen? 30-vuotias hakkasi ja potki alaikäistä poikaa Uudessakaupungissa viime yönä

 • 15.10.2018 at 19:48
  Permalink

  Nenäkoru miehellä on pää sekaisin. Kukaan normaali 30 v mies ei hakkaa alaikäistä. Toivottavasti poliisi nappaa vaarallisen rikollisen kiinni ja taluttaa nenäkoruun sidotulla köydellä miehen putkan pahnoille.

  Reply
 • 16.10.2018 at 11:10
  Permalink

  Hakkaajan tuntomerkit jo yksinomaan antavat sellaisen ”profiilin”, että muuta vaihtoehtoa ei voi olla odotettavissa kuin se hakkaaminen. Uhrin iällä, koola eikä sukupuolella ei ole tälläsissä tapauksissa mitään väliä. Puhumattakaan käytöksen suhteen.
  Kyseessä on eräällä tavalla ”ohjelmoidusta” terminaattorista, joka lyö kaikkea mikä liikkuu.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.