Lieksan helmikuinen pahoinpitely vasaralla syyteharkintaan – epäillyt vangittuina

Joensuun ja Lieksan poliisiasemilla on suoritettu esitutkintaa Lieksan keskustassa helmikuussa Koulukadulla sijaitsevassa yksityisasunnossa tapahtuneen pahoinpitelyn takia.

Tapauksen asianomistaja, vajaa 50-vuotias lieksalaismies, joutui kahden lieksalaismiehen pahoinpitelyn uhriksi 28.2. 2018. Asianomistaja ilmoitti itse asiasta hätäkeskukseen päästyään ulos asunnosta.

Tapahtumapaikalla sekä myöhemmin esitutkinnassa ilmeni, että asianomistajaa oli pahoinpidelty pään ja käsien alueelle. Esitutkinnan perusteella asianomistajan pahoinpitelyssä on muun muassa lyöty vasaralla uhria käsiin. Lisäksi uhrin päähän ja kaulaan oli kiedottu ilmastointiteippiä.

Poliisi paikallisti tapahtuma-asunnon rappukäytävässä olleiden verijälkien perusteella ja otti asunnosta kiinni kaksi miestä, joita epäillään pahoinpitelystä.

Rikoksesta epäillyt, 40- ja 43-vuotiaat miehet, ovat olleet esitutkinnan aikana vangittuna ja heidän epäillään yhdessä osallistuneen uhrin pahoinpitelyyn. Pahoinpitelyyn käytettiin 43-vuotiaan hallitsemaa asuntoa. Epäillyt ovat kiistäneet syyllisyytensä.

Tapauksen esitutkinta on nyt valmistunut ja asia etenee syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Lieksan helmikuinen pahoinpitely vasaralla syyteharkintaan – epäillyt vangittuina

 • 15.10.2018 at 09:37
  Permalink

  Alamaailman touhuja. Kaikki ongelmat ratkaistaan väkivallalla. Luulisi jo keski-iässä kovanpojan leikkimisen jääneen, mutta kun äly ei riitä edes laskemaan omia ikävuosia.

  Reply
 • 15.10.2018 at 17:17
  Permalink

  Kun tarpeeksi kauan ”harkitaan” loppupäätelmä on, ettei mitään rikosta ole edes tapahtunut, mutta sen sijaan voidaan nostaa syyte: ”Aiheeton ilmianto.”

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.