Maahanmuuttaja sai Ruotsin kansalaisuuden: ”Nyt voin tehdä mitä haluan” – ja raiskasi naisen

Maahanmuuttaja juhlisti kansalaisuuden saamistaan: hän raiskasi naisen, mutta pyysi Allahilta anteeksi auringonnousun aikaan.

Raiskaus tapahtui heinäkuun lopulla Ruotsin Ingarössa. Nainen oli tutustunut mieheen yhteisen tuttavan kautta. Mies pyysi naista seurakseen iltauinnille.

Mies heitti naisen veteen laiturin betonirakennelmalta. Nainen ei osannut uida kunnolla ja meni paniikkiin. Mies hyppäsi perään ja piteli naista kiinni hänen kehostaan ja hiuksistaan. Ja raiskasi hänet vedessä.

Kun nainen yritti huutaa apua, mies upotti naisen pään veden alle. Nainen pelkäsi henkensä puolesta.

Jälkeenpäin mies sanoi, ettei nainen saa kertoa tapahtumasta kenellekään ja että hänellä oli oikeus tehdä naiselle mitä hän halusi, koska hän oli juuri saanut Ruotsin kansalaisuuden.

Mies kertoi oikeudessa, että hän oli ehdottanut naiselle tapaamista imaamin kanssa ja pyytäneensä auringon noustessa anteeksiantoa Allahilta.

Nackan käräjäoikeus tuomitsi miehen kolmeksi vuodeksi vankilaan raiskauksesta. Hän joutuu myös maksamaan uhrilleen korvausta noin 1150 euron verran. Miestä ei voida vankilan jälkeen karkottaa, koska hänellä on nyt Ruotsin kansalaisuus.

Lähde: Fria Tider

Aiheeseen liittyvää:

18 thoughts on “Maahanmuuttaja sai Ruotsin kansalaisuuden: ”Nyt voin tehdä mitä haluan” – ja raiskasi naisen

 • 13.10.2018 at 21:41
  Permalink

  Ei sillä että näille ylipäätään edes pitäisi myöntää kansalaisuutta, mutta eikö kansalaisuutta voitaisi myöntää ehdollisena, koeajalla juuri tämänlaisten suunnitelmallisten törkeyksien varalta?

  Reply
 • 13.10.2018 at 21:45
  Permalink

  Allah on rakkauden ja anteeksiannon jumala.

  Reply
 • 13.10.2018 at 22:24
  Permalink

  Ei vittu mitään kansalaisuutta allahin kailottalille,saunan taa heti tuollaisen teon tehtyään…

  Reply
 • 13.10.2018 at 22:30
  Permalink

  Mikseivät syntymä Ruotsin kansalaisuuden saaneet Thomakset ja Staffanit tee naisille mitä haluavat? Onko syynä kristillinen moraali ja länsimainen sivistys? Lisänä pohjoismainen kokemus miesten ja naisten yhteisestä ponnistelusta hallan pelko sydämessä.
  Pohjolan karuissa oloissa saadaan hätinä vain yksi sato vuodessa. Naista oli jo lähtökohtaisesti kunnioitettava lasten synnyttäjänä ja korvaamattomana työtoverina, muuten olisi ollut edessä jäkälän ja petun syönti joka vuosi.
  Ruotsin kansalaisuutta ei pitäisi jakaa kuin karkkia.
  Suomeen on pakko saada äänestettyä kansallismielinen hallitus ensi kevään vaaleissa, muuten edessä on Ruotsin kansankodin kammottava kohtalo.

  Reply
  • 13.10.2018 at 23:19
   Permalink

   Sosiaalinen media on nyt putsattu ”toisinajattalijoista” laajan deep state -rikollisuuden toimesta. Kuten Google, Facebook, Youtube ja Twitter.

   Ihmiset ovat yhä niin tolloja, että kertovat kaikki elämänsä salat näissä globalisti-mafian itselleen työkaluksi kaappaamissa vakoilu- ja aivopesu-järjestelmissä.

   Kansa saa mitä ansaitsee, tyhmyydestä rangaistaan. USA:ssa putsattiin juuri yli 800 suurta konservatiivien uutis- ja bloggauskanavaa somesta. Myös useita vasemmistolaisia uutislähteitä sensuroitiin. Näiden rikos oli, että uutisoivat asioista objektiivisesti!

   Alex Jones sanoi kun hänen kymmenien miljoonien katsojien kanavansa putsattiin netistä, että te tyhmät, luuletteko oikeasti että se jää tähän? Te olette jonossa samalle teurastamolle.

   Tässä on kyse suuren luokan vallankaappauksesta. Vuodelle 2020 on deep state -rikollisilla ihan aikuisten oikeasti nyt tarjolla Hillary Clinton presidentiksi, ja Barak Obama varapresidentiksi.

   Sota kansallisvaltioita vastaan on nyt globaali, ja erittäin kiivas. Sodan toinen osapuoli on kansainvälisten suuryhtiöiden omistajat, ja vastaavat megalomaniset tahot. Nämä tahot ovat asettaneet nyt YK:n näkyväksi ”korkeimmaksi hallintoelimeksi” maailmaan.

   Käykäähän katsomassa Infowars -videoita. Erittäin ronskia settiä demareiden taholta. He taustavoimineen ovat nyt tulleet totalitarismi-ikaapista ulos, ja demonisoivat jo tummaihoisiakin ”vääårin ajattelijoita” täysin rasistisin herjauksin.

   Reply
 • 14.10.2018 at 04:10
  Permalink

  No nainen sai tuntea lähi-itäläisen tavat konkreettisesti ja sen mitä seuraa kun antatuu noiden villi-ihmisten seuraan vapaaehtoisesti. Ja wanha kulunut lausahdus, Darwin oli oikeassa lajien selviytymisessä evoluution pyörteissä, luonnonvalinta pätee tänäkin päivänä. Sääli että Ruotsin alkuperäisväestö on se häviävä osapuoli.Näiden länsimaisten vapauksiin tottuneiden naisten kannataisi alistua ihan vapaaehtoisesti muslimien vaatimuksiin jos kerran vapaaehtoisesti hakeutuvat noiden villien seuraan. Islamissa naisilla ei juurikan ole oikeuksia, velvollisuuksia sitäkin enemmän, se kulttuuri ja vielä kerran kulttuuri. Näin säästyisivät kovemmalta väkivallalta, tosin nyrkkiä tulisi aina silloin tällöin kevyemmin ikään kuin muistutukseksi miehen ylivallasta tuossa kulttuurissa.

  Reply
 • 14.10.2018 at 07:30
  Permalink

  Eiköhän tuossa tapauksessa kansalaisuuden voi perua ja takaisin sinne mistä on tullut. Adjöötä vaan…

  Reply
 • 14.10.2018 at 09:28
  Permalink

  Typerä nainen kun pyörii noiden kaa.

  Reply
  • 14.10.2018 at 12:46
   Permalink

   Ihmiset indoktrinoidaan opetussuunnitelmien mukaisesti jo tarhaikäisistä lähtien uskomaan että islam on rauhanuskonto ja islamistiset muslimit hyväntahtoisia ja rehellisiä, ruotsissa tämä on jatkunut jo niin pitkään että aivopesun uhrit ovat jo aikuisia. Siksi on paha uhrejakaan syytellä kohtalostaan kun eivät voi muusta tietääkään paitsi sitten kantapään tai pahimmassa tapauksessa kaulan kautta, jolloin toki oppi menee perille tehokkaasti mutta valuu hukkaan siinä samalla kuin verikin kaulavaltimoista.

   Reply
 • 14.10.2018 at 10:23
  Permalink

  Annettu kansalaisuus pitää voida myös peruuttaa tällaisissa tapauksissa…

  Reply
 • 14.10.2018 at 10:57
  Permalink

  Tästä uutisesta ”jouka puhumaton” saa lisäpontta projektilleen pikankansalaisuuden hankkimiseksi lukuisille ja taas lukuisille laittomille maahantunkeutujille, koska nämä tuovat ”arvaamatonta” lisäarvoa Suomella, jota sillä ei ole ennen ollut kuin täkäläisten seksuaalirikollisten eli suomalaisten miesten tekeminä, joka ei kuitenkaan ole niin ”hieno” juttu kuin kaukaisista maista tulleiden syyntakeettomien syyntakeetonta uskontoa tunnustavien taparikollisten kohdalla sen on saatu osoitettua olevan. Mutta tämä kaikki loppupeleissä merkitsee sitä, ettei raiskaus rikollisuudelle eli naisen väkisinmakaamiselle ei aiota antaa periksi, vaan siitä pyritään ja on jo tehty täysin hyväksyttävää kulttuurispoliittista toimintaa kääntämällä edelliseen viitaten ”lain vetelä koura” jäykkänä kuin moniosaajan vempele juurimaan edm. rinnalla esiintyvää raskasta ”rasismia”, jolla aiheutetaan pahaa mieltä sekä turvattomuutta vallitsevassa pirun viuluisessa yhteiskunnassa vihaa lietsomalla ja näin luomalla epävakautta kansalaisten keskuuteen, sillä kuten wanhastaan tiedämme ”tieto lisää tuskaa” ja parasta lääkettä tämän kaltaiseen ”iskiakseen” on vaikeneminen, sananvapauden suitsiminen ja piiiittkät vankeustuomiot suun aukomisesta aivan kuten wanhassa vitsissä, jossa Beringinsalmella kalastavat kommunistisen Neuvostoliiton kalastajat ihmettelivät amerikkalaisille virkaveljilleen, jotka olivat rajan ”huonommalla” puolella sitä, että kuinka he vetelevät Pietarin kalansaaliita ja sosialistisen unionin kalan narraajat eivät saa sintin sinttiä. Tähän amerikkalaiset leveällä englannillaan tuumasivat ykskantaan: ”Jospa kalat eivät uskalla sillä puolella aukoa suutaan!”

  Nyt kansalaisuuden suurin ”ilon aihe” on päivitetty siten, että ”integroituminen” täysin uuteen kotimaahansa merkitsee sitä, että nyt on LUPA olla kuin KOTONAAN! (siis syntymä maassaan)

  Eli ottaa kaikki ne oikeudet irti, joita länsimainen vapaa demokratia suo muslimeille islamilaisista valtioista tulleille ”uusille” kansalaisille, joka ei tietenkään merkitse automaattista työlupaa vaan raiskauslupaa, sillä muhamettilaisten katsantokannasta katsottuna nuo kaksi asiaa merkitsevät samaa, sillä onhan naisen kaato varsinaista ”miehen työtä”, sillä täytyyhän ne ”kylvöhommat” hoitaa satoi tai paistoi eli olipa nainen ”halukas” tai ei. Mutta kuten me kaikki työtätekevät perin syrjityt suomalaiset tiedämme kurjassa säässä tehty työ on lähes aina palkitsevampaa sillä sen jälkeen tuntee rikkoneensa ne rajat, jotka olivat psykologisena esteenä asiaa tuvan pöydästä katsottuna ulos, mutta kun yhtä kaikki kun homma on hoidettu niin siitä tulee hyvä mieli ja sisällä virtaa lämmin tyytyväisyyden tunne itseensä. Ja näin se parasta onkin, sillä jos sitä alkaa ulkopuolisita odottamaan siinä tulee ilta, jos toinenkin, sillä elämmehän Suomessa tässä armaassa maassa, jossa kehu katsotaan pahasta olevaksi, sillä suomalais luterilaiseen perinteeseen kuuluu se peruspessimismi, että jos ilosta hyppii liian korkealle se on suoranaista ikävyyksien manausta päällensä, sillä ne ilon sekunnit surun tunneilla maksetaan, eikä sitä ”velkaa” voi jättää suorittamatta kuin Suomen vallassa oleva Hallitus, joka maksattaakin aivan kaikki tekosensa meillä, jotka olemme kuin isäparkoja, jotka maksavat kaikki särjetyt ikkunat ja pommeilla räjäytetyt postilaatikot.

  Reply
 • 14.10.2018 at 11:22
  Permalink

  ”Miestä ei voida vankilan jälkeen karkottaa, koska hänellä on nyt Ruotsin kansalaisuus”

  Laittaisvat avoimelle osastolle lusii, niin kyllä muut vangit huolehtii että älyy lähtee maasta ilman karkottamista vankilan jälkeen.

  Reply
 • 14.10.2018 at 11:48
  Permalink

  Tämänkö takia kokoomus sisäministeri Kai Mykkäsen suulla haluaa Suomeen nykyiseen verrattuna KYMMENKERTAISIA määriä kiintiöpakolaisia, joka tarkoittaa minimissään noin 10.000 tulijaa vuosittain. Lisäksi kokoomus Mykkäsen suulla kertoi että EU:n pitäisi ottaa joka vuosi vastaan puoli miljoonaa tulijaa, tarkoittaa samaa kuin joka toinen vuosi tulisi sama määrä pakolaisia kuin 2015 mamumassainvaasiossa joka hajaannutti Euroopan. Äänestäkää nyt vain näitä parempia porvaribisnessuvakeita, sillä pakolaosbisnekseen te annatte myös miljardit.

  Reply
 • 14.10.2018 at 22:42
  Permalink

  Siinä taas yksi perkeleen rikkaus ja voimavara, oikea kultamuna kuoriutunut.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.