Nainen kulki kadulla päihtyneenä ja verissään – apua tarjonnut mies vei kotiinsa ja raiskasi

Vaikka naisella oli murtunut leuka ja rikkonaisia hampaita, hänen vaatteensa olivat veressä ja hän tuskin kykeni liikkumaan, mies vei naisen kylmäverisesti kotiinsa ja käytti seksuaalisesti hyväkseen.

Itse raiskaus tapahtui helmikuussa 2016 Britannian Bradfordissa.

22-vuotias nainen oli ollut viettämässä yökerhossa railakasta iltaa ystäviensä kanssa nauttien vodkapaukkuja ja kolme viivaa kokaiinia.

Shaid Hanif, 40, näki naisen hoipertelemassa kadulla yöllä kello kahden jälkeen. Hanif tilasi taksi viedäkseen naisen kotiinsa, vaikka hän näki, että nainen vuosi verta, hänen hampaansa olivat rikkoutuneet ja nainen oli kadottanut käsilaukkunsa.

Lisäksi naisen leuka oli murtunut ja hän oli mustelmilla, hänen huulensa jouduttiin tikkaamaan umpeen ja hänen sormensa oli murtunut. Oikeudenkäynnissä ilmeni myös, että hänellä oli rinnassaan ruhje, joka näytti siltä, kuin siihen olisi tumpattu palava savuke.

Nainen heräsi 12 tuntia myöhemmin puoli kolmen aikaan iltapäivällä Hanifin vierestä kapealla sängyllä. Tyyny oli veressä. Naisen alapää oli paljaana, hampaita särki ja leuka oli turvoksissa.

Kun nainen meni katsomaan itseään peilistä, hän alkoi itkeä, jolloin Hanif suuttui ja alkoi kiroilla naiselle.

– Minulla ei ollut aavistustakaan, missä olin. Se oli karmeaa. Halusin vain pois sieltä. En tiennyt, mitä minulle oli tapahtunut, kertoi nainen oikeudessa.

Nainen soitti taksin päästäkseen ystävänsä luokse.

Hanif puolestaan kertoo, että nainen seurasi häntä kadulla ja tunki samaan taksiin. Sitten Hanif oli pyytänyt naista nukkumaan asunnon sohvalla, mutta nainen änkesi sänkyyn ja vaati seksiä.

Mies oli raiskauksesta syytteessä jo toukokuussa 2017, mutta silloin yleisön joukosta ilmaantunut mies pahoinpiteli raiskaajan sairaalakuntoon ja oikeudenkäynti keskeytettiin. Mies tuomittiin eilen raiskauksesta – enää on auki rangaistuksen pituus. Mies on ollut vangittuna kiinniotostaan lähtien.

Lähteet: Metro, Telegraph & Argus, Mirpur tv

15 thoughts on “Nainen kulki kadulla päihtyneenä ja verissään – apua tarjonnut mies vei kotiinsa ja raiskasi

 • 12.10.2018 at 18:45
  Permalink

  ”Shaid Hanif, 40, näki naisen yöllä hoipertelemassa kadulla. Hanif tilasi taksi viedäkseen naisen kotiinsa, vaikka hän näki, että nainen vuosi verta, hänen hampaansa olivat rikkoutuneet. Lisäksi naisen leuka oli murtunut ja hän oli mustelmilla.”

  Moni nainen on tuossa kunnossa vasta treffien jälkeen näiden Hanifien kanssa. Nyt Hanif tajusi törmänneensä voimia ja vaivoja säästävään unelmadeittiin.

  Minkälainen taksikuski vie kyselemättä hakatun naisen ja ”auttajan” kotiosoitteeseen ensiapuaseman sijaan? Uskonveli?

  Reply
 • 12.10.2018 at 18:46
  Permalink

  Mykkänen, Orpo ja Sipilä haluavat Britannian meiningin Suomeen. Mykkänen hakee Turkista henkilökohtaisesti Suomeen avuttomassa tilassa olevien raiskaamiseen erikoistuneita siemenlinkoja. Saa nähdä kuinka monet raiskuutalkoot Mykkänen ehtii järjestää ennen vaalikauden loppua.

  Reply
  • 12.10.2018 at 19:07
   Permalink

   Nainen hakattuna ja hampaat rikki on kyllä niin kiihottava näky että. Saa olla aikamoinen elukka että tulee edes mieleen seksi tai peräti raiskaaminen. No, näitähän näköjään löytyy.

   Reply
  • 12.10.2018 at 19:26
   Permalink

   Röhkäle, miten kehtaat kritisoida Sipilän, Suurpään, Soinin, Henrikssonin ja Kataisen ihannoimaa ja maassamme kaikin keinoin toteuttamaa Kalergi-suunnitelmaa? Eikö jo hävetä?

   Reply
  • 12.10.2018 at 20:07
   Permalink

   Mykkä ja Orpo piru on kyllä paha yhdistelmä suomalsien yhteiskunnan kannalta.

   Reply
 • 12.10.2018 at 19:16
  Permalink

  Taxikuski ilmeisesti myös arabi,kas kun ei pyrkiny liukkaille,oli vissiin muita kiireitä.Nämä puoliapinat panee kaikkea mikä liikkuu jos tilaisuus tarjoutuu. Tosiloru lopuksi meneeltä vuosituhannelta. Älä mene lohjanbussiin kuljettaja sinut nussii kun kulli seisomasta lakkaa hangelle hän sinut nakkaa..ei ollut silloin maahantunkeutunut ahlämi…

  Reply
 • 12.10.2018 at 19:22
  Permalink

  perus juutalaisten tuomaa tavaraa rabbit hihkuu onnesta kun gojimi akka kärsii oikein kunnolla! Säälittävä huora! Tyhmä lammas ei siltikään herää sairas ämmä!!

  Reply
  • 12.10.2018 at 19:28
   Permalink

   Uhrin syyllistäminen ja haukkuminen se vasta sairasta onkin. Taidat olla trolli.

   Reply
 • 12.10.2018 at 19:22
  Permalink

  Noille hulluillehan kelpaa vainajatkin.
  Milloinkahan saamme lukea että ne tonkivat öisin hautausmaita.

  Reply
  • 12.10.2018 at 19:39
   Permalink

   Pari vuosituhatta serkusavioliittoja takaa banjonsoittovirtuoosien riittävyyden.

   Reply
  • 13.10.2018 at 18:40
   Permalink

   Johan ne alasti hautuumaalla kuleksivat(kuseksivat ja muutakin) joten varmaan kohta…hyi hitto!

   Reply
 • 12.10.2018 at 20:20
  Permalink

  Ihminen vai eläin? Eläimille eläinten oikeudet, ihmisille ihmisoikeudet.

  Reply
 • 13.10.2018 at 04:05
  Permalink

  Itämaiset ja afrikkaliset tavat rantauvat eurooppaan, mitä näitä ihmettelemään.

  Reply
 • 13.10.2018 at 16:36
  Permalink

  Itämaiset ”herrasmiehet” tekivät jälleen meille valkoisille öykkäreille selväksi, kuinka avutonta naista täytyy käsitellä.
  Mutta sitä vain ihmettelen. Vaikka he (itämaiset herrasmiehet) kerta toisensa jälkeen tätä asiaa meille päähän hakkaavat. Emme kuitenkaan sitä KOSKAAN OPI!

  Mutta osoittaen kulttuurilleen niin ominaista pitkiämielisyyttä sekä korkean hengen laatunsa suomaa ”pedagogiaa”, HE jaksavat kuitenkin jatkaa uupumatta, turhautumatta ja ilman ”burnouttia” yhä jatkaa opetustyötään, jonka lopullisena päämääränä on luoda uusi korkeampi, suvaitsevaisempi ja parempi maailma ilman itseinhoa ja halveksunnan tuntoa naista kohtaan, joka on ruma, hakattu, humalassa ja haavoittuvassa asemassa oleva.

  Mutta ystävät, meidän täytyy yrittää ”nousta” noiden korkeampien kulttuurien tasolle ja hylätä kaikkinainen ihmisyys, sääli, myötätunto, rakkaus ja lopuksi se varsinainen ”isänmurha” eli tappaa omantunnon ääni. Älkäämme antako edes valkoisen ihon värimme olla esteenä tälle valistuksen tielle, jotka kaikki vievät Mekkaan.

  Reply
  • 13.10.2018 at 18:58
   Permalink

   Turha sitä on ihmetellä ettemmekö me vanhemmat sukupolvet tietäisi mistä on kyse, kun lapsille ja nuorille opetetaan valheellisesti että sutta voi mennä silittämään ja käyrän sapelin prinsseillä on hyvät aikeet.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.