Pienpuolueiden haastattelut jatkuvat: Nykysuomen haastateltavana Piraattipuolueen aktiivit!

Nykysuomi visitoi viime viikonloppuna Tikkurilan torilla ja löysi haastateltavakseen Piraattipuolueen aktiivit! Tiesitkö, että Piraattipuolue on eduskunnan ulkopuolisista puolueista suurin tai sen, että puolue on ollut Suomessa jo kokonaisen vuosikymmenen? Tätä ja paljon muuta oheisella videolla.

Aiheeseen liittyvää:

 

One thought on “Pienpuolueiden haastattelut jatkuvat: Nykysuomen haastateltavana Piraattipuolueen aktiivit!

  • 12.10.2018 at 09:54
    Permalink

    Piraatti-puolueella hyviä perusajatuksia. Päällimäisenä jäi mieleen avoimen päätöksenteon korostaminen ja päätösten perusteiden ja syiden tiedottaminen. Se olisi erittäin tervetulluta. Jopa ikävät päätökset saisivat hyväksyntää kun ne perustellaan ja kerrotaan todelliset syyt. Nythän on tilenne se että kansalle valehdellaan ja/tai jätetään kertomatta kaikki olenainen. Vallassa olevat puolueet ”päättävät” kabineteiden pimennoissa globalisti-toimeksiantajiensa käskyjen mukaisesti ja ruskeat kirjekuoret vaihtavat omistajaa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.