Lukijalta: Kannanottoa Kotiseutuliiton tasa-arvoistamiskannanottoon

Lukija tykittää täysillä Nykysuomen tänään julkaiseman Kotiseutuliiton jutun alla kommenteissa:

N. L.:

Jatketaanpa uussanojen listaa ja vältetään kaikkia mies- ja poikasanoja:

– lakimies = lakihenkilö
– metsämies = metsähenkilö
– kirvesmies = kirveshenkilö
– postimies = postihenkilö (välillä oli itellahenkilö)
– puhemies = puhehenkilö (sopiikin paremmin naiselle)
– lentoperämies = lentoperähenkilö (”mahtava peräsin ja pulleat …..”)
– lautamies = lautahenkilö (pienellä kupilla varustettu = lauta henkilö)
– poikamies = henkilöhenkilö
– ukkomies = ukkohenkilö (pitäisiköhän ukkokin bannata?)
– aviomies = aviohenkilö
– juoksupoika = juoksuhenkilö
– kyytipoika = kyytihenkilö
– pyykkipoika = pyykkihenkilö
– ilotyttö = ilohenkilö

Ja nimet myös:

– Jyri Häkämies = Jyri Häkähenkilö

Ja vähän lisää tunneälyä peliin, niin seksistiset sanat mies ja poika saadaan kokonaan poistettua vaivaamasta herkkää feministin mieltä:

– meni poikuus = meni henkilöllisyys
– mieskunto = henkilökunto
– miehusta = henkilöllisysta
– miehuus = henkilöllisyys
– mieshormoni = henkilöhormoni
– miesväki = henkilöväki
– miespolvi = henkilöpolvi
– miesten huone = henkilöiden huone
– miestä väkevämpi = henkilöä väkevämpi
– miesystävä = henkilöystävä
– miesten mies = henkilöiden henkilö
– miespuolinen = henkilöpuolinen
– esimies = esihenkilö
– poikamainen = henkilömäinen
– pikkupoika = pikkuhenkilö
– nöössipoika = nöössihenkilö
– kissanpoika = kissanhenkilö
– teinipoika = teinihenkilö
– pyhäinmiestenpäivä = pyhäinhenkilöidenpäivä
– miehinen mies = henkinen henkilö

Uussuomea:
”Esihenkilöni on henkilömäinen, mutta silti oikea henkilöiden henkilö, eikä mikään pikkuhenkilö!”
”Meidän teinihenkilöltä meni henkilöllisyys pyhäinhenkilöidenpäivänä erään ilohenkilön kanssa uimahallin henkilöiden huoneessa!”
”Henkilöystäväni ja muu henkilöväki on henkilöiden huoneessa juomassa henkilöä väkevämpää!”
”Henkilöystäväni on kyllä henkinen henkilö, oikea henkilöiden henkilö, vaikka tykkääkin kissanhenkilöistä!”

Myös setä-sana on liian seksistinen ja sen tilalla pitää jatkossa myös käyttää henkilö-sanaa.
Esim:
– namusetä = namuhenkilö (tässä tapauksessa ehkä myös namuseta kelpaa)

Pitänee alkaa laatia tätä uutta nykysuomen sanakirjaa.

Lähde: Lukija

Aiheeseen liittyvää:

7 thoughts on “Lukijalta: Kannanottoa Kotiseutuliiton tasa-arvoistamiskannanottoon

 • 9.10.2018 at 21:24
  Permalink

  Elämme vuotta 2166, Feminatsien kulta-aikaa. Mitään poikia tai miehiä ei näy missään. Työt teetetään roboteilla. Lapsia saadaan spermapankin avulla. Sekin on mystinen instanssi. Lapsen saa erikoisessa feminatsi-kirkon rituaalissa, jossa ”pyhä makkara” käytetään lasta haluavan, jopa 14 -vuotiaan vaginassa, ja 69% todennäköisyydellä tämä tulee raskaaksi.

  Näille ei kerrota, että ”pyhä makkara” on siitosmies, joka on kovassa kilpailussa voittanut tämän ansion. Vain parhaat uurastajat kaivoksissa jne. saavat tämän palkinnon, pitäähän siitoskarjan laadunvalvonta hoitaa edes tällä tavoin!

  Jos syntyy poikavauva, saa nukutettu äiti kuulla jälkeenpäin, että oli keskenmeno. Poika-lapsi kiidätetään eri mantereelle, siitos-leiriin, sellaisella teknologialla, josta ihmiset tiesivät, ja jota ihmiset käyttivät runsaasti, viimeksi 100 vuotta sitten.

  Silloin oli suuri SOTA. Monta miljardia ihmistä sai surmansa, ja teknologia hävitettiin planeetalta – näin siis kerrottiin vielä silloin, kun sodasta eloon jääneitä oli vielä olemassa. Globalistikoulutuksen jo lapsena koulun penkillä saaneet sodasta eloonjääneet olivat iloisia, nyt planeetta pelastuu, kun ei ole saastuttavia tehtaita sun muuta!

  Eräillä raamatullisilla seuduilla tätä sotaa ei kuitenkaan käyty, ja kaikki moderni teknologia jäi näin siellä asuvien, feminatsien globalismia de fakto kontrolloivien sionisti-miesten käsiin monopoliksi. Teknologian hävittyä jäivät meren ympäröimät mantereet eristykseen muista. Paitsi heille, jotka loivat uusia uskontoja kansoille, ”ihmeillä” jotka perustuivat monopolisoituun teknologiaan, jonka olemassaolosta ei sodan jälkeisen maailman asukkailla ollut aavistustakaan.

  Reply
 • 10.10.2018 at 00:10
  Permalink

  en itsekään ymmärtänyt kokonais kuvaa vielä vuosi sitten vaikka ajattelin olleeni herännyt jo 10v sitten! Perehtykää asiaan ennekuin teette mielipiteitänne!!

  No tottakai jutkut on kummallakin puolella, mutta miten he hyötyvät on eri asia ymmärtää ja miksi! Ja se liittyy neuvostoliittoon ja syyrian väliseen sopimukseen joka on tehty kymmeniä vuosia sitten!!

  Mutta joo ei venäjä ja putin oo se hyvä ukko!! Jutkuilla on uskomaton valta joka on saavutettu valheilla, petoksilla ja kaikella paskalla mitä ihmismieli voi ajatella!! Ei heitä turhaan kutsuta saatanan synagoogaksi!!!

  BIS eli sveitsissä oleva mailman keskuspankki katsokaa osallisia ja lakeja Heitä ei koske mitkään lait!!! Ja no antaa olla luulisi teidän jo ymmärtävän!!

  Basel sopimukset 1,2,3 ja edespäin ja katsokaa ebolakanin sivua sieltä selviää kaikki mitä tarvitsee kuinka jutkut on valehdellu kaikesta viimeset 200v!!

  Siellä on kaikkia keskuspankkeja koskevat sopimukset!! Ja kaikki on tehty varastamaan kaikki kaikilta muilta paitsi jutkuilta!!!

  JUTKU ON VALEHTELIJA, VARAS, PETTÄJÄ, VARAS, ROTTA JA SAIRAS PASKA!!!!

  Reply
 • 10.10.2018 at 11:13
  Permalink

  No ensinnäkään juutalaiset eivät mitenkään poikkea tavallisista valtaa ja taloudellista etua ajavista ihmisistä. Esim. suomalaisen pankkikonttorin toiminnassa on piirteitä, joista juutalaisetkin pankkiirit olisivat kateellisia. Menetelmät, joilla satojen tuhansien ihmisten omaisuus koplattiin pankkien haltuun kestää kyllä laatukriteerit tiukassakin arvioinnissa. Historiallisista syistä, kun juutalaiset olivat erinomaisen kansallismielistä väkeä, eivätkä halunneet sopeutua erinäisiin maailmanlaajuisiin järjestelmiin kuten Egyptin, Babylonian, Persian, Aleksanterin ja viimein Rooman, joutuivat kovien kuritusten kohteeksi. Viimeinen piikki silloisten päättäjien lihassa oli tämä fanaattinen uskomus hengelliseen jumalaan, eikä keisariin, kun tämä uskomus sai levinnäisyyttä Palestiinan ulkopuolelle. Juutalaiset murskattiin paremmin kuin kukaan ennen ja jäännökset hajoitettiin ympäriinsä. Tiukassa eloonjäämiskamppailussa juutalaiset joutuivat käyttämään kaikki käsillä olevat keinot selviytyäkseen. Hyväksi havaittu keino tuli kuin lahjana, kun keksittiin liiketoimia edistävänä keinona rahan käyttö. Rahan lainaamista ja varsinkin koron perimistä pidettiin halveksittuna elinkeinona, joka sopi juutalaisten hommaksi. Tämä systeemi antoi oivan keinon juutalaisille uida kuninkaitten ja keisarien liiveihin, jotka olivat aina kroonisessa rahapulassa. Takuiksi nämä joutuivat antamaan laajoja hallinto- ja verotusoikeuksia valtakunnistaan näille pankkiireille. Juutalaiset suvut pääsivät vaikuttamaan näin merkittävästi poliittisen ja rahavallan kammareihin. Aika-ajoin omaa arvovaltaansa pönkittääkseen ja juutalaisten heikentääkseen on sitten masinoitu näitä juutalaisten hävityskampanjoita. Mestys ei ole ollut pysyvää. Ylivoimaisesti paras keino on yksinkertaisesti tunnustaa kiistattomasti juutalaisten kansallisvaltio Israel. Se ajanpitkään rauhoittaa ja alkaa kehittyä elinkelpoiseksi alueeksi juutalaisten johdolla. Nyt sen sijaan he joutuvat suuren ylivoiman edessä turvautumaan varjopolitiikkaan, jonka maksumiehiksi joutuvat myös suomalaiset. Tämä globaalisuus, jota rahoitetaan ja syötetään meille, jonka tarkoitus on siirtää muslimipaine Eurooppalaisten harmiksi, on kuin eräänlainen uusi kristinusko, jolla saadaan valtava hajaanus ja sekasorto ja siinä on se etu, jota juutalaiset voivat tehokkaasti hyödyntää. He ajavat vain omaa etuaan niinkuin meidän omatkin päättäjät tekevät olematta se pahempia tai häikäilemättömämpiä, mutta kantapään kautta paremman koulutuksen omaavina pykälän verran fiksumpia toimijoita. Ei kannata ruveta solvaamaan toista, jos omat rahkeet eivät kestä huonon hoidon takia.

  Reply
  • 16.10.2018 at 15:20
   Permalink

   Hiukan selvennystä mm. käsitteeseen ’juutalainen’:

   ”The Hidden History of the Incredibly Evil [Rotschild] Khazarian Mafia”,
   https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

   Mainittakoon, että Rotschildit, kasaarien jälkeläiset, ovat myös johtavia sionisteja, joilla oli ratkaiseva vaikutus nykyisen Israelin valtion syntyyn, jonka asukkaista suuri ellei suurin osa on aikoinaan juutalaisuuteen kääntyneiden kasaarien jälkeläisiä. Geneettisesti palestiinalaiset ovat lähempänä ns. raamatunaikaisia israelilaisia kuin nykyisen Israelin valtaväestö.

   Reply
 • 10.10.2018 at 11:23
  Permalink

  Olisi syytä rajoittaa väestönkasvua suomessakin.
  Sen verran paljon on alkanut ympärillä pyörimään imbesillejä ja kusipäitä.

  Reply
 • 10.10.2018 at 12:32
  Permalink

  Pidän sukupuolittuneiden sanojen ja sanontojen metsästäjiä mielisairaina ihmisinä. Monet konservatiivit valittelevat sitä, että nk. edistysmielinen vasemmisto on alkanut osoittaa aivan kiistatta kollektiivisen mielisairauden merkkejä. Moni on ihan vakavalla naamalla alkanut kysellä, mitä pitäisi tehdä a) näiden ihmisten auttamiseksi b) näiden ihmisten aiheuttamien haittojen ehkäisemiseksi

  Reply
 • 10.10.2018 at 14:56
  Permalink

  Menee se homma näköjään joskus höpö höpöksi Kotiseutuliitollakin, joka kuitenkin yleensä toimii järkevästi. Pitäisi toki ymmärtää, että kielikin kantaa perinnettä, jota ei kannattaisi huuhtoa alas viemäriin pelkkien muotikonjunktuurien innoittamana.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.