Italian sisäministeri uhkaa EU:n päättäjiä: Saatte potkut ensi vuonna

EU on uhannut Italiaa budjettiin liittyvissä asioissa ja verrannut Italiaa Kreikkaan.  Italian sisäministeri Matteo Salvini puolestaan vastaa EU-komissiolle, että hänen euroskeptinen hallituksensa jatkaa valitsemallaan tiellä.

Italian Lega-puoluetta edustava sisäministeri ja varapääministeri Matteo Salvini on ottanut sanallisesti yhteen EU-komission puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin kanssa viimeisten kahden viikon aikana.

Viimeksi Salvini sanoi videohaastattelussa, että hän keskustelee vain selvin päin olevien ihmisten kanssa, jotka eivät tee epärealistisia vertailuja, viitaten Junckerin useisiin esiintymisiin poliittisissa tilaisuuksissa ilmeisen humalassa.

Matteo Salvini sanoo, että hän keskustelee vain selvin päin olevien ihmisten kanssa, viitaten Junckeriin. Kuvakaappaus videolta.

EU-komissio on vaatinut Italialta tiukkaa budjettia, mutta Italia on ylittänyt raamituksen 2,4 prosentilla seuraavien kolmen vuoden aikana. EU on verrannut Italiaa Kreikkaan.

Salvini muistuttaa tulevista EU-vaaleista ensi vuonna.

– Pankkiirien Eurooppa, joka rakentuu massamaahanmuutolle ja taloudelliselle epävarmuudelle, jatkaa italialaisten ja heidän hallituksensa uhkailua ja loukkaamista?, ihmettelee Salvini.

– Rentoutukaamme, kuuden kuukauden päästä 500 miljoonaa äänestäjää antaa heille potkut. Ja me jatkamme.

Italian Viiden tähden liikettä edustava toinen varapääministeri Luigi di Maio näkee samoin.

– Politiikassa tapahtuu maanjäristys Euroopan tasolla ja säännöt muuttuvat, sanoi di Maio La Repubblica -lehdelle.

– Kaikissa EU-maissa – tämän me voimme nähdä kyselyistä – jotain samankaltaista tulee tapahtumaan, kuin mitä tapahtui Italian vaaleissa.

Talousasioiden ranskalainen komissaari Pierre Moscovici puolestaan ehdottaa EU:n iskevän täydellä voimalla Italiaa vastaan, jotta Italia tekisi EU:n haluamat leikkaukset budjettiin.

Salvini kieltäytyy kurjistamasta Italian kansalaisten elinoloja.

Lähde: Daily Express

Aiheeseen liittyvää:

13 thoughts on “Italian sisäministeri uhkaa EU:n päättäjiä: Saatte potkut ensi vuonna

 • 7.10.2018 at 19:25
  Permalink

  Nykyinen EU joutaisi todellakin romukoppaan, samoin kuin hallituksemme ja suurin osa eduskunnasta Halla-Ahon tiimi pois lukien.

  Reply
  • 7.10.2018 at 21:36
   Permalink

   Perussuomalaiset ei vakuuta. Jopa EU:hun suhtaudutaan liian lepsusti. Täytyy uskaltaa tuoda esille ne voimat jotka todellisuudessa ohjaavat maahanmuuttovyöryä Eurooppaan eikä tukea aseiden myyntiä Saudia Arabiaan. Tiedustelulain läpiviemisessä perussuomalaiset toimivat kumileimasimena.

   Pikkunäppärä mediapeli ei vakuuta.

   Reply
  • 14.10.2018 at 21:33
   Permalink

   Ai Halla-aho joka haluaa että suomen kansa joka haluaa että suomi pysyy suomena, vaientaa vaikka vankilan uhalla, otappa selvää mitä ko henkilö brysselissä on ajanut, samanlainen takinkääntä kun soini.
   Ennen kannatin ko henkilöä, mutta minä en kannata sokeasti vaan kun selviää mikä ko henkilö on, on turha luulla että kannatukseni enää häntä kannattaa.

   Reply
 • 7.10.2018 at 19:38
  Permalink

  (((Pierre Moscovici))

  Reply
 • 7.10.2018 at 19:50
  Permalink

  EU olisi hyvä Euroopalle edellytyksenä tietenkin vallanpitäjistö, joka hallitsisi nykyisen tilanteen. Moni valtio, etenkin entiset itäblokkiin kuuleneet, näkevät tilanteen, jossa keskusjohto on viemässä Eurooppaa totalitarismiin.

  Reply
 • 7.10.2018 at 20:05
  Permalink

  Salvini sanoo kiistämättömän totuuden:
  – Pankkiirien Eurooppa, joka rakentuu massamaahanmuutolle ja taloudelliselle epävarmuudelle, jatkaa italialaisten ja heidän hallituksensa uhkaulua ja loukkaamista?, ihmettelee Salvini.”

  Olisipa meillä Suomessa Salvinin kaltaisia poliitikkoja, niin mm kansan ruoskiminen viherpiiperöiden lisäveroilla ja teollisuuden työpaikkojen karkoittaminen kaukoaasiaan loppuisi.
  Eu komissio on todella hermona sillä sen rikokset kantaeurooppalaisia kohtaan ovat ruokottomia ja vallassa pysyminen on heille ainoa keino välttää tiilenpäät.

  Reply
 • 8.10.2018 at 00:12
  Permalink

  Jo pelkästään noiden EU:n ihmisvihaajapaskiaisille suunnattujen sanojen vuoksi olen Salvinille ikuisesti kiitollinen. Sain siis ennen kuolemaani nähdä poliitikon, jolla on munaa ja selkärankaa puolustaa omaa kansaansa ja oikeita ihmisiä. Mutta niin harvainisiksi ovat Salvinin tapaiset käyneet, että kokonaisuutena maailma raahustaa kohti loppuaan Suomi etunenässä.

  Reply
 • 8.10.2018 at 03:08
  Permalink

  Alkaa pinnan alla kytemään. Mikäli seuraavat eurovaalit ei tuo muutosta on EU:n väkivaltainen loppu hyvin lähellä.

  Reply
 • 8.10.2018 at 07:30
  Permalink

  Bilderbergin eliitin SUURI KUSETUS jossa lahjotut junckerit, kataiset, stubbit ja muut niljakkeet tuhoavat kansallisvaltiot.

  Reply
 • 8.10.2018 at 07:31
  Permalink

  Eikä unohdeta taustalla hääriviä soroksia ja kumppaneita!

  Reply
 • 8.10.2018 at 08:18
  Permalink

  Näyttävät nämä päättäjät nykyisin olevan täysiä idiootteja. On ihan turhaa höpistä näistä hiilinieluista, kun räjähdysmäisesti lisääntyvä Afrikan ja lähi-idän väestö siirretään Eurooppaan ja varsinkin tänne napapiirin seutuville. Suomessakin tämän väestön asuttaminen ja sen vaatiman luxuselämän ylläpito aiheuttaa sen, että metsät on hakattava viimeistä puuta myöten ja maatalous keinotekoiseen suurtuotantoon ja lämpö ja sähkö tuotettava fossiilisilla polttoaineineilla. Siinä ei auta mikään venkoilu eikä kikkailu, vaikka kantasuomalaiset laitetaan jalkamiehiksi ja verot kuinka korkealle tahansa päästöt räjähtää samassa tahdissa väestön kasvun myötä niin meillä kuin muuallakin maailmalla. Kuka on rohkea sitten, joka vetäisee pakasta kortin jossa lukee pakkosterilisointi?

  Reply
  • 11.10.2018 at 14:51
   Permalink

   Kyllä se on ne äänestäjät, jotka ovat idiootteja. Vaikka näkevät suoraan kuinka idioottimaista on samalla toitottaa yhteiskuntarauhasta sekä ympäristöasioista, ja samalla tuoda maa täyteen uusia levottomia lisääntyjiä ja kerskakuluttajia, niin äänestäjät vaan jatkavat samojen tällaisia hulluuksia parhaana ja ainoana politiikkana toteuttavien äänestämistä valtaan.

   Sitä lepää kuten petaa?

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.