Ruotsin maahanmuuttovirasto matkaa Afrikkaan – tuliaisina tuhat ”pakolaista”

Ruotsi ottaa jo nyt vastaan euroopalaisittain ennätysmäärän niin kutsuttuja pakolaisia. Tänä vuonna Ruotsi on ottanut vastaan jo 4000 maahantulijaa ja nyt Ruotsin maahanmuuttovirasto hakee Afrikasta tuhat lisää.

Ruotsin pakolaiskiintiö rullaa täysillä. Tänä vuonna tavoite on ottaa vastaan 5000 niin kutsuttua pakolaista.

– Homma toimii kuten on suunniteltu. Tähän mennessä noin 4000 pakolaista on tullut Ruotsiin, kirjoittaa Ruotsin maahanmuuttovirasto nettisivullaan.

Mutta tämähän ei riitä Ruotsille. Ruotsin maahanmuuttoviraston edustajat matkaavat Afrikkaan hakemaan lisää. Tavoitteena on aikaisemmin tulleiden lisäksi noin tuhannen afrikkalaisen uudelleenasuttaminen Ruotsiin.

– Yhteistyö kuntien kanssa on äärimmäisen tärkeää kotouttamisen kannalta. Ilman heidän haluaan vastaanottaa tulijoita emme kykenisi tarjoamaan näille ihmisille uutta alkua Ruotsissa, sanoo maahanmuuttoviraston kotouttamispäällikkö Oskar Ekblad.

Lähde: Fria Tider

Aiheeseen liittyvää:

24 thoughts on “Ruotsin maahanmuuttovirasto matkaa Afrikkaan – tuliaisina tuhat ”pakolaista”

 • 5.10.2018 at 09:10
  Permalink

  Ihmisen typeryydellä ja turhamaisuudella ei ole rajoja.

  Reply
 • 5.10.2018 at 11:23
  Permalink

  Hullu, hullumpi, Ruotsi.

  Reply
 • 5.10.2018 at 11:27
  Permalink

  Typeryys on Ruotsin ehtymätön luonnonvara.

  Reply
 • 5.10.2018 at 11:38
  Permalink

  En voi mitenkään ymmärtää tuollaista sekopäisyyttä. Kyse ei enää ole edes hulluudesta, vaan sairaudesta eli ”pakolais -maniasta”, jonka oireet ovat jokseenkin samoja kuin mielenterveyden häiriön kohdalla, jota kuvataan sanalla ”mainia” eli ylikiihotustila, (ei tark. seksuaalista nymfomaniaa) jossa edm. tilassa olevan ihmisen harkintakyky pettää täysin ja hän tuntee itsensä kaikkivoivaksi kuvitellen itsestään ”liikoja”, päässä liikkuu satoja ideoita samanaikaisesti, unentarve pienenee minimiin sekä rahan käyttö on holtitonta… jne…
  Ruotsi on kuin sairaalloinen hamstraaja, joka täyttää maansa kaikenlaisella romulla ja tavaralla, jota se ei edes enää ja koskaan ole tarvinnut eikä heitä niitä pois vaan ”kämppä” täytyy pullolleen ”rompetta” ettei siellä ole enää edes jalan jakoa normaaliin elämiseen, koska tämän kaltaisen ”iki-keräilijän” elämä pyörii vain hankitun ja hankittavan roinan ympärillä halliten hänen elämäänsä ja kaikki tämä edellä kuvattu asiaintila on se mikä asettaa elämiselle ehdot ja vie kaiken ajan, energian ja lopulta tämä merkitsee loputonta noidankehää, joka vahvistaa itseään syöksykierteen tavoin.
  Ja mikä pahinta tässä kaikessa on se, että tämä pahaksi epidemiaksi Ruotsissa päässyttä ”tautia” ei edes mitenkään pyritä eristämään karanteenilla Suomesta, vaan se vapaasti levittää basiliskojaan ja viruksiaan tänne meille, joka merkitsee samaa kuin ebola, rutto ja isorokko.
  Ainoa, joka voi Suomen pelastaa on Korkein Voima, mutta tietäen Suomen valtionkirkon nykyisen tilan ja sen valitseman lavean tien, silloin ei ole enää mitään tehtävissä muuta kuin varautua pahimpaan ”ihan oikeesti” katsomalla sen ilmansuunnan, jonne on parasta karistaa tämän maan mullat jaloistaan tai olla valmis jäämään koti multiin kaatumalla saappaat jalassa, koska yhtä kaikki koko Eurooppa on menossa kohti synkkiä aikoja koko EU:n mittakaavassa, sillä niin itsetuhoista on sen käytös ja mieltä vailla olevat johtajat ovat tätä vuotavaa EU-ruuhta melomassa kohti Niagaran putousta hypäten hyvissä ajoin itse kyydistä pois jättäen Euroopan kansat yksin oman onnensa nojaan, sillä EU:ta ei ole koskaan tarkoitettukaan tavallisten ihmisten hyvää ajamaan, vaan ainoastaan eliitin ja korruptoituneiden puoskari-poliitikkojen leikkikentäksi, jossa pelataan sairasta ”Monopolia” ihmisten elämällä, jonka arvo lasketaan vain rahassa ja hänen ihmisyytensä on vain ”ratas” koneessa, jonka tarkoituksena on vain suoltaa rahaa yläluokalle, jonka mielestä sitä ei ole koskaan tarpeeksi vaan saitana kuin Roope Ankka vahtii jokaista killinkiä miettien kuinka sitä saisi puristettua vielä enemmän halpatyövoimana käytettävistä zombeista, joka saa näyttämään Yhdysvaltain orjuudenkin maanpäälliseltä paratiisilta.

  Reply
  • 5.10.2018 at 12:00
   Permalink

   Ruotsia on verrattu ”hulluun kissamummoon”, mikä on erittäin osuva vertaus. Monet tietävät näitä homssuisia ikääntyneitä rouvashenkilöitä, joille on kehittynyt sairaalloinen hamstraus-mania. Yleensä tähän tulee kaupanpäälle kissalauman elättäminen kaiken romun ja törkyvuoren keskellä. Kissanpissan tuoksu on tuollaisissa talouksissa kuulema aivan järkyttävä, mutta itse rouva ei tietenkään haista sitä.

   Reply
 • 5.10.2018 at 11:42
  Permalink

  Epäilemättä virkamiehet ovat saaneet salakuljettajilta ”uskomattoman edullisen tarjouksen” uusista pakolaisista.

  Reply
 • 5.10.2018 at 11:53
  Permalink

  Kotouttamis-sanasta on tulossa uusi kirosana? Sanalla on myös käänteinen merkitys eli kanta-asukkaan syrjäyttäminen. Näin ei tarvitsisi olla ja toki päinvastaista meille uskotellaan, mutta kun aikansa seuraa viranomaisten ja globalisteilta rahaa saavien NGO-järjestöjen toimintaa, niin aidot motiivit ovat aivan läpinäkyviä. Tietenkin suuri osa toiminnassa mukana olevista on siellä vain pelkkä hyväuskoista tyhmyyttään, jota globalistit käyttävät ovelasti hyväkseen.

  Reply
 • 5.10.2018 at 12:13
  Permalink

  Ruåtsi -pohjolan vaarallisin maa itselleen ja erityisesti naapureilleen. JOS Suomi olisi itsenäinen valtio niin kaikki yhteistyö swenssonien kanssa katkaistaisiin välittömästi.

  Reply
 • 5.10.2018 at 13:24
  Permalink

  Nuo tulijamäärät ovat vielä varsin vaatimattomia jos katsotaan mitä suunnitelmia valkoisten ihmisten pään menoksi on tehty. Afrikasta ja Lähi-idästä on tulossa vielä kymmeniä miljoonia ihmisiä. Pohjoismaat ovat harvaan asuttuja ja ne tullaan täyttämään tappiin saakka. Suomeen saapuvat 100 tuhatta ei ole mitään jos suunnitelma on 60 miljoonaa. Kymmene vuoden päästä Pohjoismaista ei ole jäljellä kuin nimi historian kirjoissa ja sieltäkin ne kumitetaan pois.

  Reply
 • 5.10.2018 at 13:58
  Permalink

  ”– Homma toimii kuten on suunniteltu.”

  Mikähän ”homma” ja kenen suunnittelemana? Retorinen kysymys…

  Reply
 • 5.10.2018 at 14:09
  Permalink

  Jeppes, etkö ole kuullut Kalergi-suunnitelmasta?
  Sionistien maailmanherruus varmistetaan valkoisen sivistyneen rodun tuhoamisella.

  Reply
   • 8.10.2018 at 10:43
    Permalink

    Tuo sun ”retorinen kysymys” oli tyhmään paikkaan laitettu eka kerran.
    Kysyt asiasta josta et tiedä mitään MUT sit laitat sen perään että et halua vastausta???
    Sun on pakko olla vasemmistolainen ei kukaan muu voi olla noin tyhmä.

    Reply
 • 5.10.2018 at 15:55
  Permalink

  Tällä tavalla kostetaan kaikille, jotka äänestivät RuotsiDemokraatteja.

  Reply
 • 5.10.2018 at 16:06
  Permalink

  Retorinen kysymys ei auennut minulle….

  Reply
  • 6.10.2018 at 11:21
   Permalink

   Retorinen kysymys on sellainen johon ei edes odoteta vastausta, koska siinä oletetaan kysymyksen ja vastauksen olevan niin ilmeinen että sen tajuavat kaikki. Se on omalla tavallaan sarkastinen tehokeino keskustelussa.

   Reply
 • 5.10.2018 at 16:32
  Permalink

  Kuinkahan monta ruotsitarta taas menttää henkensä ja tulee raiskatuksi. No mitäpä nämä unelmakuplassaan elävät tyhjäpäät siitä välittää, joutaahan valkoiset kuolemaan, sadaan pikimustaa tilalle….hurraa …

  Reply
  • 5.10.2018 at 20:42
   Permalink

   Kyllä siellä varmaan taas muutama auto palaa myös ja ammuskelut lisääntyvät. Ei noita hurreja paljoa järki pakota.

   Reply
 • 5.10.2018 at 18:41
  Permalink

  Tähän se alkaa mennä. Ensin nitä haetaan, sitten sinne eri maille pysyvä keskus tai EU:n yhteinen imuri

  Reply
 • 7.10.2018 at 06:18
  Permalink

  Kun rajojen yli ei tule tarpeeksi nopeasti kansanvaihtoon tarkoitettua materiaali, on sitä haettava. Eikö Suomi voisi autta ja paluttaa KAIKKI ne jotka tulivat Ruotsin puoleta 2015. sipilä, orpo ja viimeisä vetelevä soini, soittakaa ja kyskykää.

  Reply
  • 8.10.2018 at 09:48
   Permalink

   Hyvä idea! Olisi lyhempi hakumatkakin ja kaikki voittaisivat tai ainakin saisivat, mitä haluavat!

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.