Australialaispariskunta tilasi Balilla ”Punainen lohikäärme” -hieronnan – se ei ollutkaan ”rukousjuttu” kuten mies luuli

Australialaispariskunta lomaili Balilla. Nainen tilasi perinteisen hieronnan, kun taas mies päätyi hierojan ehdottamaan eksoottisempaan vaihtoehtoon.

Australialaiset Candise Raison ja hänen miehensä Matthew olivat lomalla Balilla, kun he päättivät tilata hieronnan. Kun nainen oli saanut hierontansa päätökseen ja hieroja kysyi mieheltä, haluaisiko tämä ”punaisen lohikäärmeen irti hänestä”, mies mietti, että kyse on jostain rukousjutusta ja päätti ottaa erikoishieronnan.

Vaimo kertoo, että hieroja alkoi tämän jälkeen vuolla miehen selkää kolikolla. Hieroja sanoi, että seuraavana aamuna selässä on punainen lohikäärme.

Seuraavana päivänä pariskunta katsoi miehen selkää järkyttyneenä. Siinä oli valtavat punaiset jäljet, jotka ulottuivat niskasta häntäluuhun saakka.

Pariskunta suhtautui asiaan huumorilla – varsinkin, kun hieronta oli parantanut miehen selkäkivun.

Lähde: Metro

3 thoughts on “Australialaispariskunta tilasi Balilla ”Punainen lohikäärme” -hieronnan – se ei ollutkaan ”rukousjuttu” kuten mies luuli

 • 5.10.2018 at 21:30
  Permalink

  Mykkäsen tyhmä jätkä.
  Punaisesta lohikäärmestä olen kuullut myös japanilaisen version. Siinä nainen pyytää miestä polvistumaan eteensä, jolloin nainen kumauttaa polvella miehen nenään kunnon tällin. Nenäverenvuoto ja kipu saa naaman näyttämään punaiselta lohikäärmeeltä. Eu parlamentin mepit (myös Naiset) käyvät säännöllisesti tilaamassa session kirkastaakseen poliittista väriään.

  Reply
 • 5.10.2018 at 22:42
  Permalink

  Ikävä todeta, mutta valkoisten tyhmyys saa jälleen kerran sellaista vahvistusta, että se tulee vääjämättä vaikuttamaan kannanmuodostukseen.

  Reply
 • 5.10.2018 at 23:23
  Permalink

  Hienoa että selkäkipu lähti!

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.