Saksan hallitus sopimukseen uusista maahanmuuttolaeista

Uusissa laeissa painotetaan muun muassa koulutusta, ikää ja taloudellista turvallisuutta. Lait perustuvat Kanadan mallille.

Saksan hallitus ilmoitti tiistaina sopineensa uusista maahanmuuttolaeista. Lait perustuvat Kanadan käyttämään maahanmuuttomalliin, mikä tekee kouluttamattomien ja köyhien ihmisten maahanmuuton nykyistä vaikeammaksi.

Laki erottelee turvapaikanhakijat ja työperäisen maahanmuuton. Laki mahdollistaa edelleen turvapaikan hakemisen Saksasta, kun siihen on oikeat syyt.

Lain mukaan Euroopan ulkopuolelta tulevilta vaaditaan nykyistä korkeampaa koulutusta tai olemassa olevaa työpaikkatarjousta. Muuten ei oleskelulupaa myönnetä.

Kuten Kanadassa, tulijat arvotetaan koulutuksen, iän, kielten hallinnan, työhön soveltuvuuden ja taloudellisen turvallisuuden mukaan.

Hallitus pitää itsellään myös oikeuden sulkea tietyt työtehtävät maahanmuuttajien ulottumattomiin.

Lähde: Deutsche Welle

8 thoughts on “Saksan hallitus sopimukseen uusista maahanmuuttolaeista

 • 4.10.2018 at 13:23
  Permalink

  Entäs meillä: TERVETULOA KAIKKI !
  Muuten, joko Juncker on moittinut Saksan päätöstä?

  Reply
 • 4.10.2018 at 13:48
  Permalink

  Oho! Pieni järjen pilkahdus Saksassa.

  Meillä sen sijaan sisäministeri Kai (Mykkänen) Shokolov varusti kaikki Oulun koulu rakennukset valvontakameroilla, joista voidaan valvoa poliisin keskusvalvomosta. Samaan valvomoon kytketään kaikki Suomen koulut ja valvontakamerat, joita on tulossa tietenkin lisää.
  Tiedustelu lailla ei ole mitään tekemistä suomalaisten turvallisuuden kanssa. Turvallisuus voitaisiin taata raja tarkastuksilla ja karkoittamalla laittomat maassaolijat ja kaikki vuoden 1989 jälkeen tulleet ulkomaalaiset muslimit. Mykkänen on Brysselin NWO-herrojen edeskäypä ja Suomen kansan perivihollinen.

  Reply
  • 4.10.2018 at 14:35
   Permalink

   Mykkä ja Orpo piru on kuin vanha homopari. Tulee niin hyvin toimeen keskenään. Kaikesta Suomen pilaamiseen liittyvästä niin samaa mieltä, ei mitään eripuraa.

   Reply
 • 4.10.2018 at 14:33
  Permalink

  Pölö pölö ja pälä pälä. Tietystä suunnasta tulevat pitäisi olla kokonaan ottamatta. Esim. Afrikka ja Lähi-itä. Kaikki muu puhe on turhaa.

  Reply
 • 4.10.2018 at 15:05
  Permalink

  Suomiki heti Kanadan malli käyttöön, ja rajavalvonta voimaan.

  Reply
  • 4.10.2018 at 15:44
   Permalink

   Kanadakin vuotaa kuin seula mitä matuihin tulee. Koulitetun valkoihoisen on sitten vähän vaikeempi päästä sinne.

   Reply
 • 4.10.2018 at 15:36
  Permalink

  Kultamunat käärittynä kultaisiin viittoihin,perillä odottaa kultaiset sossut pikkarit märkänä sitten vain pankin kauta kela-gold ja kotiin siittämään kultamurua joka tekee lisää kultamunia.

  Reply
 • 4.10.2018 at 18:01
  Permalink

  Saksassa on enemmän kuin 1 miljoonaa jihadistia NYT! Uudet ”säännöt” ja lait ovat kuolleita kirjaimia, jollaisia EU on piripinnassa. Eli kun sopimus kusee suomalainen sadepäivä, ”millään ei ole enää mitään väliä”, lauloi Irwin Goodman (1943-1991) eli postdoomisti nyk. elinkausivanki.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.