Nainen iski asuinkumppaniaan päähän kirveellä Ruotsissa

58-vuotias nainen kieltää tehneensä rikosta, vaikka sairaalaan toimitettu mies todisti naisen iskeneen kirveen hänen päähänsä, kun hän tokeni leikkauksen jälkeen iskusta ja häntä päästiin kuulemaan.

Tukholman Östermalmilla tapahtui kauheita. Varhain maanantaiaamuna poliisi sai tiedon sairaalasta, että sinne on tuotu mies vakavasti vahingoittuneena. Syynä oli päähän isketty kirves.

Leikkauksen jälkeen mies kertoi, että hänen asuinkumppaninsa oli iskenyt häntä kirveellä päähän. Nainen pidätettiin maanantaina ja samalla tehtiin pyyntö hänen vangitsemisestaan.

Kahden päivän kiinnioton jälkeen nainen vangittiin, koska häntä epäiltiin todistusaineiston hävittämisestä, jos hänet vapautettaisiin.

Nainen itse kertoo olevansa syytön yhtään mihinkään.

Lähde: Samhällsnytt

Päivitys klo 21.00: Ei sisältömuutoksia.

4 thoughts on “Nainen iski asuinkumppaniaan päähän kirveellä Ruotsissa

 • 4.10.2018 at 20:46
  Permalink

  Niinkö,voi että,eikö fyllimakkara elää saanutkaan mutukislarvaa,siinä on munaa svedutädissä jos vetää kirveellä kalloon… hym puutteessa.

  Reply
 • 4.10.2018 at 21:05
  Permalink

  Olikohan speedillä osuutta kirveellä huiskaukseen?

  Reply
 • 4.10.2018 at 21:07
  Permalink

  Hmm… Onkohan tämä kirveen viimepäivien väärinkäyttö merkki siitä, että ”rauhanuskonnon” vaikutuksella on hyvin vahva sija näissä pahoinpitelyissä? Mielestäni pohjoismaalaiseen kulttuurisidonnaisuuteen kuluu kirveen käyttäminen polttopuiden pienimiseen ja ennen wanhaan tukkimetsässä, jossa tätä työkalua heilutettaessa vei suurimman osan energiasta ja voimista niin, ettei sitten illalla enään kotosalla välittänyt koko vempeleestä yhtikäs mitään kun unikin tuli jo alkuillasta raskaan työpäivän ja tuhdin ruokailun siivittämänä. Toki riitatilanteitakin ratkottiin enemmänkin miesten kesken humalapäissään toki, mutta jos selvinpäin alkoi kirveen kanssa heilumaan vierastaan vastaan. Pidettiin tällaistä miestä vähintäinkin hulluna ja kartettavana ihmisenä, josta oli syytä pysyä kaukana. Tavallisten talonpoikain ollessa kyseessä kirve oli toki sodissa ja taistelussa joko ulkoista vihollista tai herra -tilallisia vastaan köyhän ainoita aseita, jolla puolustaa itseään, mutta siihenkin tarkoitukseen huono ja merkitsi jo valmiiksi pahasti alakynnessä olemista. Mutta kun kerran syrjityn ja sorretun malja viimeinkin vuotaa yli, ei siinä enää katsota mitä käteen löytyy, vaan kyse on periaatteista ja ihmisarvosta, jonka polkemista ei kenenkään mieli loputtomiin kestä. Se on se asia, jota hallitseva luokka ei ole koskaan oppinut olipa se toistunut kuinka monta kertaa hyvänsä ihmiselon historiassa.

  Reply
 • 6.10.2018 at 09:43
  Permalink

  Eihän ne naiset voi pahoinpidellä, kysykää vaikka asiaa nykyfeministeiltä…
  Kautta aikain on perheissä väkivalta ollut lähes tasoissa miehillä ja naisilla, naiset jopa kipuvat kohta miesten ohi perheväkivallassa, mutta kun feminismi…

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.