Laiton maassaolija raiskasi thaihierojan – vankilatuomion jälkeen karkotus

Mies varasi ajan thaihierontapaikasta. Kun naishieroja kieltäytyi seksistä, mies raiskasi hänet pitäen puukkoa naisen kaulalla.

Vuonna 2011 Ruotsiin tullut 26-vuotias Ali Saleh Ali murtautui tämän vuoden elokuussa satama-alueelle kolmen muun miehen kanssa pyrkiäkseen Ruotsista USA:han tai Englantiin matkaavaan laivaan. Poliisi otti miehet kiinni.

Alilta otettiin DNA-näyte, minkä perusteella hänet saatiin liitettyä Malmössa vuonna 2015 tapahtuneeseen raiskaukseen.

Toukokuussa 2015 Ali saapui thaihierontayritykseen, jossa paikalla oli vain yksi naishieroja. Puolessavälissä tunnin pituista hierontaa Ali pyysi naista tyydyttämään häntä seksuaalisesti. Nainen kieltäytyi ja sanoi, ”vain hieronta”.

Mies kävi naisen kimppuun ja riisui hänet.

Mies uhkasi naista puukolla ja pelotteli naista ilmaisemalla, että hän on tappanut jo viisi ihmistä. Mies pakotti naisen suuseksiin pitämällä koko ajan puukkoa hänen kurkullaan. Kun seuraava asiakas saapui paikalle ja soitti ovikelloa, mies työnsi naisen vessaan ja pakeni paikalta. Nainen oli rimpuillut sen verran miestä vastaan, että hän oli saanut puukonviillon käteensä ja käsivarteensa.

Mies jätti jälkeensä runsaasti DNA-näytteitä, minkä takia hänet saatiin tänä syksynä yhdistettyä väkivaltaiseen raiskaukseen.

Laittomasti Ruotsissa oleskellut Ali on nyt tuomittu vankeuteen ja sen jälkeen karkotettavaksi maasta.

Lähde: Nya Tider

6 thoughts on “Laiton maassaolija raiskasi thaihierojan – vankilatuomion jälkeen karkotus

 • 4.10.2018 at 17:14
  Permalink

  ”Laittomasti Ruotsissa oleskellut Ali on nyt tuomittu vankeuteen ja sen jälkeen karkotettavaksi maasta.”

  Tuuppaavat paskan suomeen…

  Reply
  • 4.10.2018 at 17:33
   Permalink

   Jep. Mykkänen, Orpo ja Sipilä ottavat ammatti-ja taparikollisen raiskaajan avosylin vastaan.

   Reply
 • 4.10.2018 at 17:40
  Permalink

  Suomessa feministinen ”järkiavioliito” olisi karkottanut Thaihierojan maasta pois, sillä yksikin ”vieras” horo on liikaa, viemästä *”piip” suomalaisen naisoletetun suusta.

  *En nyt ihan aina viitsi täällä suutani rääpiä, vaikka niin mieli tekisikin. Mutta t(s)iedetäänhan ne peräkammarinpojat.

  On todellakin aivan sietämätöntä, ettei tälläistä ihmiskauppaa voida juuria pois ruotsalaisesta yhteiskunnasta kun muutoin niin puolikuu kirkkaana kiiltää. Pahat kielet kyllä väittävät, että tuota kansainvälistä mafia rikollisuutta tapahtuu itse Välimerellä, mutta nehän ovat vain ilkeiden ihmisten puhetta, joka asemoituu näinä aikoina yhteen syssyyn aikuisten oikeeseen aivojen käyttöön, jotka ovat lihalla kasvatetut ”rasistiseen” kokoonsa. Eli kyseessä on suoranaisesta ”hyötykuormasta” eikä kuten äänekkäiden naisten ja cukc -miesten kohdalla ”kuolleesta rutto -painosta”, jossa paino on sanassa ”rutto”, sillä niin pahasta sairaudesta on kyse. Mutta tämän taudin hätäparannuskeino on perin nurinkurinen. Sillä ”taudinkantajaisto” vaatimalla vaativat, että terveet ovat poltettavat pois joukkorovioilla aivan sammaan malliin kuin nk. ”hullun lehmän” taudinkantajat syystä, että EU suuressa viisaudessan suuren ahneuden (tauti se on sekin) vallassa rehuteollisuuden kanssa laittovat lemmujen rehuun luumurskaa ja ym. kalvoja (lehmä syö vain jälkeisensä), jotta ”tuottavuus”nousee ja maitoa heruu enemmän kuin tarpeeksi. Tästäpä ei ollut muuta seurausta kuin ”hullun EU:n tauti” eli lehmät twistasivat ja tärisivät kuin Jean-Claude Juncker krapula-aamuna eli ts. aivan ”normaalina” ”aamutoimena” ennen ratkaisevaa EU:n ratkaisevaa ”omaan ohtaluuhun ampumista”, sillä, jos Euroopan kansakunnat pitää murhata, se on parasta tehdä aivan itse. Sillä kun asiat ovat omissa tärisevissä käsissä. Ei mikään voi mennä pieleen! Kunhan ensin ”kalistellaan” ja sitten pussataan poskelle mannermaiseen tyyliin mikä tarkoittaakin ”kuoleman suudelmaa”.

  Reply
 • 5.10.2018 at 05:57
  Permalink

  Mykkänen hakee näitä lisää oikein valtion kyydillä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.