Reijo Tossavainen: Älkää valitko Stubbia EU:n johtoon. Jäljet pelottavat!

Alexander Stubb ilmoitti pyrkivänsä EU:n ykkösvirkamiehen, komission puheenjohtajan tehtävään. Tällöin hän korosti haluaan puolustaa liberaaleja eurooppalaisia arvoja. Silloin hän unohti, että muutama vuosi sitten hän “linjapuheessaan” korosti konservatiivisia arvojaan.

En mitenkään ymmärrä sitäkään, että Stubb ja moni muu itseään suvaitsevana ja liberaalina pitävä on käytännössä hyvin epädemokraattinen ja suvaitsematon. He haluavat, että koko EU:ssa noudatetaan heidän määräämiä arvoja. Aivan kuten Moskova määritteli arvot Neuvostoliitossa ja muissa vasallivaltioissa. Vanhan sanonnan mukaisesti “ympäri käydään ja yhteen tullaan”.

Näin näyttää olevan tässäkin tapauksessa. Unkaria, Puolaa ja muita maita pitäisi myös Stubbin mielestä rangaista, koska ne eivät noudata Brysselin eliitin mieleistä linjaa. Järkyttävää demokratian pilkkaa.

Stubbin “järjenjuoksu” näyttää muutoinkin lievästi sanottuna ihmeelliseltä. Tässä pari esimerkkiä:

Talvella 2011 eduskuntavaalien alla ja Kreikan ensimmäisen apupaketin jälkeen Stubb totesi Kotkassa ja Kouvolassa, että “nyt asiat ovat kunnossa niin Kreikassa kuin muuallakin Euroopassa. Joka muuta väittää, niin hän on pölhöpopulisti”.

Aikoinaan Stubb ehdotti myös venäläisille viisumivapautta. Ei tarvitse paljonkaan käyttää mielikuvitusta ymmärtääkseen millaisiin ongelmiin se olisi johtanut.

Ikäänkuin kruununa Stubbin “kaukonäköisyydelle ja tietämykselle” hänen twiittinsä: “Monikulttuurisuus on rikkautta. Ei minulla muuta.”

Siis “ei minulla muuta”. Siitä olen täysin samaa mieltä…

Lopuksi kysyn, että ostaisitko tältä mieheltä käytetyn auton? Voisitko luottaa hänen asiantuntemukseen ja puheisiin?

Minä en.

…….

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

22 thoughts on “Reijo Tossavainen: Älkää valitko Stubbia EU:n johtoon. Jäljet pelottavat!

 • 3.10.2018 at 00:08
  Permalink

  Eikös tällä aasilla mennyt vähän prosenttilaskutkin metsään aikoinaan.

  lainaus:

  ”Valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok.) päästi viime viikon torstaina eduskunnan kyselytunnilla suustaan, että 90 prosenttia kiisteltyä hallintarekisteriä koskevista lausunnoista olisi ollut myönteisiä. Helsingin Sanomat (siirryt toiseen palveluun) tarkisti lausunnot ja paljasti seuraavana päivänä, että myönteisiä lausuntoja oli todellisuudessa vain kymmenen prosenttia.”

  Eihän tällaista typerystä voida laskea mihinkään puheenjohtajan tehtäviin, kun ei erota edes 10% ja 90% lukemia toisistaan.

  Reply
 • 3.10.2018 at 02:07
  Permalink

  Stubb on ylimielinen ja itserakas pyrkyri. Ei minulla muuta.

  Reply
  • 3.10.2018 at 09:53
   Permalink

   Kyllä! Erinomainen vertaus tuo.

   Reply
 • 3.10.2018 at 06:27
  Permalink

  Ei kun valitkaa, saadaan EU hajomaan parissa vuodessa. Stubb mulkivisti teki fantastista työtä Suomen hallituksen päämisterinä, omasta ja kokoomuksen mielestä.

  Reply
 • 3.10.2018 at 07:01
  Permalink

  TÄYSIN Bilderbergin eliitin ja globalistipankkiirien talutusnuorassa oleva maanpetturi.

  Reply
  • 3.10.2018 at 17:59
   Permalink

   Täsmälleen noin!

   Reply
 • 3.10.2018 at 07:37
  Permalink

  Saatana että tuollaiset pääsevät toteuttamaan sairaita fantasioitaan!
  Uhkailevat ja kiristävät itsenäisiä demokraattisia valtioita.

  Reply
 • 3.10.2018 at 08:05
  Permalink

  Vuosikymmsniä Suomen ”päättäjät” ovat kusettaneet kansaa… rahat omaan taskuun !

  Kreikka ”vakuusasiakirjat” laati Lontoolainen asianajotoisto; jossa töissä oli Ines Stub ( paljon rahaa ”perheelle” ).

  2012 kokoomuksen johdolla pienyritryksiltä varastettiin jopa 3 miljardia euroa : Iltalehti 17.4. 2012 ”Eduskunnassa muhii miljardikaappasu”. Yli lain salliman perityt tasoitusvastuurhat aiotaan kaapta; varastaa ”lailla 444/2012”.

  Suomen perustuslakiin on otettu valtiopetoksellinen PL 118 § estämään näiden rikostutkinta… Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa. ( julkinen lakitietokanta Finnlex).

  Kaikki tämä puolueiden saaman lahjonnan seurauksena ?

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan”. Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Miljoonien lahjonnalla miljardivarkaus; hyvä diili, paitsi Suomalaisille pienyrittäjille; joiden rahat anastettiin !

  julkisia todisteita asioiden ( Suomen järjestelmäkorruptio) peittelystä: archive.si/kimmoleaks.fi

  PL 118 § on valtiopetos; jolla myös estettiin 90-luvun petosten tutkintaa / syyttämistä : Helsingin käräjäoikeus asia R 17/2641… Mauno henrik Koivisto / Törkeä valtiopetos ..

  Päätöslauselma ”Käräjäoikeus lisäksi toteaa, että manitun lain 118 §:n 3 momentin mukaan yksilöllä ei ole oikeutta vaatia julkista tehtävää hoitavaa rangaistukseen, jos syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.”.

  PL 118 §:n (2011voimaan) on jo KÄYTETTY 90-luvun rikosten peittelyyn Helsingin käräjäoikeudessa. ( päätös 17/1550 4.5. 2017 asiassa.

  Tämä on kuitenkin selkeästi PL 6 §:n vastaista toimintaa … Suomessa siis todistetusti on KASTIJÄRJESTELMÄ oikeussaleissa PL 118 §:n seurauksena !

  Minä yrittäjänä olen ihmisoikeudeton Suomen kansalaine; joka ei voi prosessoida ”lailla 444/2012” suorittetua varkautta/petosta !

  Reply
  • 3.10.2018 at 18:02
   Permalink

   Suomessa on kolmisenkymmentä vuotta olleet Brysseliä ja globalistipankkigangstereitä kumartavat maanpetturit vallankahvassa.

   Reply
 • 3.10.2018 at 08:38
  Permalink

  Muistamme myös Stubbin opiskelu aikaiset kytkökset CIA:n agenttiin.https://mvlehti.net/2017/09/01/stubb-paljastaa-cia-kontaktinsa-cia-agentti-plame-kuului-lahiverkostoon/
  Ja tosiaan Stubbin ylimielisyys on kuvottavalla tasolla. esim. Stubb kävi Itä Uusimaalla Askolassa 2015 vaalitilaisuudessa ylenkatsomassa omia kokoomuksen äänestäjiään. Hän loihe lausumaan assistentilleen: Mihin tuppukylään sä oot meidät tuonut! Stubb oli poistunut vilkkaasti paikalta.
  No onneksi lopputulemana monet vuosikymmeniä kokoomusta äänestäneet muuttivat äänestys käyttäytymistään. Stubbin perseily ei unohdu tulevissakaan vaaleissa.

  Reply
  • 3.10.2018 at 09:11
   Permalink

   Muistuipa vielä mieleeni anti-isänmaallisen Stubbin puheet siitä, että hän ei miellä itseään suomalaiseksi vaan eurooppalaiseksi.

   Reply
 • 3.10.2018 at 09:16
  Permalink

  Onhan tämä sinänsä mielenkiintoista ollut seurata ensin tätä suomettumisen aikakautta ja sitten täyskäännöstä eurottumisen aikaan. Ei sitten jäänyt nähtäväksi sellaista seesteistä itsenäisyyden aikakautta. Kun on seurannut miten maa makaa kuudelta vuosikymmeneltä, niin on koko ajan pakotettu kumartamaan valtion johtomiesten ja naisten ja heitä peesavien tiedotusvälineiden kautta, jotain ulkopuolelta tulevien käskyjen pyyteetöntä noudattamista ilman valitusoikeutta. Suomi on maksanut suunnattomia summia tämän politiikan ylläpitämisestä, jonka tarkoitus on yksiselitteisesti miellyttää ja nuoleskella ulkopuolisia tahoja. Siitä oman osansa tietysti rahan, vallan ja pätemisen herkkua ovat nauttineet Suomessa sitä ajaneet henkilöt kuin capot pakkotyöleirillä. Ja todella synkkiä näkemyksiä on vain edessä, jos tämän Stubbin kaltaisia nuoleskelijoita pääsee isompiin ohjaimiin.

  Reply
 • 3.10.2018 at 12:48
  Permalink

  Stubb on juutalainen. Isästä perkeleestä, kuten Raamattu sanoo.

  Reply
  • 3.10.2018 at 18:03
   Permalink

   Täsmälleen isästä perkeleestä!

   Reply
 • 3.10.2018 at 18:15
  Permalink

  Juha Ahvion kuvaus nykyisestä KANSATTOMASTA kokoomuksesta:

  ”Näyttää siltä, että perinteisesti kokoomuksen aatemaailman yhteenvetona käytetyn koti, uskonto ja isänmaa -kolmikannan kaikki elementit ovat nykyisen punavihreän ja Open Borders -internationalistisen ja HLBTIQ- ja velkaelvytyskokoomuksen pahimpia inhokkeja ja kauhistelun esineitä. Pidetään mielessä sekin, että kansallisen kokoomuksen puheenjohtaja Orpo julisti viime vuonna Suomen kansallisvaltiollisen itsenäisyyden satavuotisuutta juhlistaneessa veteraanijuhlassa, että kansallismielisyydestä ei ole koskaan seurannut mitään hyvää.

  Jos vertailukohdaksi otetaan 1950–1970-lukujen kokoomuspuolue ja sen silloiset merkittävät ja aidosti konservatiiviset päivänpoliittiset vaikuttajat, näyttäytyy nykykokoomus johtavine vasemmistoliberaaleine kellokkaineen erittäin rappeutuneelta ja kulttuurimarxilaisen eetoksen läpitunkemalta. Nykykokoomuksen virallisten kannanottojen perusteella voidaan todeta, että niiden mukaan arvioituna takavuosikymmenien kansalliskonservatiivinen ja isänmaalliskristillinen kokoomuspuolue ja sen selkärankaiset edustajat kuten esimerkiksi Olavi Lähteenmäki, Margit Borg-Sundman, Tuure Junnila ja Pentti Mäki-Hakola näyttäytyvät lähinnä nykykokoomuslaisen sekulaarin humanistisen globalismin ja rajattoman raha ja yksilön mielihyvä ratkaisee -eetoksen arkkivihollisina, jollaisista nykykokoomusjohtajien mukaan koko maailma mitä ilmeisimminkin täytyy – mieluiten ”vapaakaupan” varjolla pystytetyn jonkinlaisen maailmanhallituksen voimakeinoin – vapauttaa pikimmiten.” – http://oikeamedia.com/o1-69712

  Tuollaiseksi sen ovat tehneet Suomea ja kantasuomalaisia afrikkalaistamisella ja kansallisomaisuutemme ryöstämisellä tuhoon ajava, sitä johtava maanpetturi-klikki.

  Reply
 • 8.10.2018 at 01:52
  Permalink

  Kaikki penkomaan nyt tätä tapausta.

  Suomen entinen pääministeri ja valtiovarainministeri joka pyrkii EU komission puheenjohtajaksi Alexander Stubbilla saattaa olla kytköksiä ihmissalakuljetukseen. CIA:n ja Brookings instituutin luottomiehenä hänellä on läheiset suhteet Hillary Clintoniin.

  SUPO investigators in Finland failed to answer many “loose-end” questions posed by the FSB relating to this human smuggling ring to include:

  1.) Why were transport conveyances (boats/buses/planes/cars, etc.) owned by a “shell corporation” linked to former Finnish Prime Minister (and current Finance Minister) Alexander Stubb and Imatra council leader Tiina Wilén-Jäppinen used by these human smugglers?

  2.) Why were numerous underage girl and boy children given “training/instruction” at the Vuoksenvahti Restaurant in Imatra on preparing food (pizzas, sandwiches, salads, etc.) and then provided with United States temporary hospitality worker E2 Visas and then flown to America?

  Most disturbing, though, about Minister Stubb while holding power in Finland, FSB analysts in this report say, was his April, 2010, meeting with Hillary Clinton that “exactly coincides” with the establishment of the human smuggling s*x ring of young children being sent to the United States as “hospitality workers”.

  After informing Finnish journalists Katri Ikävalko and Anne Vihavainen about all of these “matters/concerns” relating to this Stubb-Clinton linked s*x smuggling ring, this report says, FSB investigators note that they left Svetogorsk (Russia) to return to Imatra (Finland) at 13:00hr on 3 December.

  Less than 12 hours later, this report grimly states, Katri Ikävalko and Anne Vihavainen were assassinated in front of the Vuoksenvahti Restaurant in Imatra where they went to “confront/question” council leader Tiina Wilén-Jäppinen (who was also killed) about this international smuggling s*x ring and its links to her, Minister Stubb and, most importantly, Hillary Clinton.

  http://www.whatdoesitmean.com/index2180.htm

  Reply
 • 8.10.2018 at 01:59
  Permalink

  SUOMEN ENTISELLÄ PÄÄMINISTERILLÄ JOKA PYRKII EU KOMISSION PUHEENJOHTAJAKSI ALEXANDER STUBBILLA EPÄILLÄÄN KYTKÖKSIÄ IHMISSALAKULJETUKSEEN!

  Reply
 • 8.10.2018 at 06:24
  Permalink

  Jos perinteiset valhemedian toimittajat eivät tätä juttua tutki perinpohjin ja tuo esille totuutta, näistä ”toimittajista” vuodetaan kaikki paska julkisuuteen.

  Reply
 • 8.11.2018 at 04:39
  Permalink

  Jos kyrväsyylillä olisi tunteet ne loukkaantuisivat jos niitä verrattaisiin Stubbiin.

  Stubb, olento jota häpeää ja halveksuu todennäköisesti ainakin 90% kansasta. Se ei stumpeloa varmaankaan haittaa, hänelle kun 10 tai 90 on sama asia.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.