Poliisi etsii kahta tapon yrityksen mahdollista silminnäkijää – tunnistatko?

Poliisi kaipaa kahta kuvissa olevaa nuorta naista, joilla voi olla havaintoja Joensuun Vapaudenpuistossa 14.9. tapahtuneeseen tapon yritykseen liittyen.

Joensuun poliisi on jatkanut tiivistä esitutkintaa Joensuun Vapaudenpuistossa 14.9.2018 tapahtuneeseen tapon yritykseen liittyen. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on 21.9.2018 vanginnut 18-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä kyseiseen tapaukseen.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin perjantaina 14.9. klo 22:15, että Joensuun vapaudenpuistossa on lyöty teräaseella ihmistä. Paikalle menneet poliisipartiot saivat selville, että vuonna 1989 syntynyttä joensuulaista miestä oli lyöty riidan yhteydessä teräaseella ylävartaloon. Mies toimitettiin hoitoon Pohjois-Karjalan keskussairaalaan.

Silminnäkijähavaintojen mukaan tekijä on noin 180 senttimetrin pituinen, laiha nuori mies. Miehellä oli ollut päällään tumma tuulitakkimainen takki ja tummat verryttelyhousut. Hänellä oli ollut huppu päässään ja tummansininen keskikokoinen reppu selässään.

Silminnäkijähavaintojen mukaan mies oli poistunut paikalta kahden tytön seurassa Vapaudenpuistosta Joensuun kaupungintalon suuntaan. Toisella tytöistä oli ollut päällään mustat polvista revenneet farkut. Tytöllä oli olkapäille ulottuvat vaaleat hiukset ja hänellä oli päällään musta takki sekä tumma olalle heitettävä laukku.

Poliisin julkaisema kuva.

Toinen tyttö oli hoikka, noin 165 – 170 senttimetriä pitkä, ja hänellä oli päällään tummat farkut. Molemmat tytöt näyttivät nuorilta, noin 17-18 -vuotiailta. Poliisi ei edelleenkään ole tavoittanut tyttöjä eikä heidän henkilöllisyytensä ole poliisin tiedossa.

Poliisin julkaisema kuva.

Esitutkinnan perusteella tapahtumahetkellä Vapaudenpuistossa on ollut runsaasti ihmisiä, joilla poliisin käsityksen mukaan on havaintoja tapahtumista.

Poliisi pyytää edelleen henkilöitä, joilla on havaintoja puukotuksesta tai sitä edeltävistä tapahtumista, ottamaan yhteyttä joko suoraan tapausta tutkivaan rikostutkijaan 029 545 5868 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Erityisesti poliisi pyytää, että kuvissa olevat kaksi nuorta naista ottavat poliisiin yhteyttä. Naisia ei epäillä rikoksesta, mutta heillä voi olla havaintoja tapahtumasta ja poliisi haluaa heidät kuultavaksi asian selvittämiseksi.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.