Puukotus Turussa – poliisi kaipaa silminnäkijöitä

Lounais-Suomen poliisi pyytää havaintoja sunnuntain vastaisena yönä Turun rautatieasemalla tapahtuneesta törkeästä pahoinpitelystä.

Turun rautatieaseman edustan pysäköintialueella pahoinpideltiin mieshenkilöä teräaseella hengenvaarallisin seurauksin klo 00:34 aikaan. Teko tallentui valvontakameralle.

Tummiin housuihin ja ruskeaan / beigeen takkiin pukeutuneet tummahiuksiset tekijät liikkuivat kuvassa olleella tummalla farmariautolla, joka poistui välittömästi tapahtuman jälkeen Ratapihankatua linja-autoaseman suuntaan. Toinen tekijöistä poistui polkupyörällä Humalistonkatua keskustan suuntaan.

Havainnot tai tiedot asiasta pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 447088.

Lähde: Poliisi

4 thoughts on “Puukotus Turussa – poliisi kaipaa silminnäkijöitä

 • 30.9.2018 at 19:44
  Permalink

  Ilmeisesti asialla kunniakansalaiset, koska kuva on noin epäselvä ja kaukaa otettu. Mikäli kuitenkin valvontakameroiden taso on Turun rautatieasemalla tuota luokkaa, niin kansannousu kannattaa aloittaa joukkojen kokoamisella siellä.

  Reply
 • 30.9.2018 at 19:47
  Permalink

  Miksi poliisi julkistaa aina sen surkeimman kuvan. Alue on täynnä valvontakameroita. Polkupyörän käyttö sulkee pois kotimaiset pahvihousut. Kyseessä Sipilän kutsuvieraat tai Eu:n älyvapaasta liikkuvuudesta nautiskelevat balkanin kriminaalit.

  Reply
  • 30.9.2018 at 20:37
   Permalink

   En ymmärrä miten voi olla valvontakameran kuvanlaatu noin surkea 2018. Kiinasta saa jopa 1080p HD-kuvaa ottavan riistakameran 55€ hintaa. Tässä on varmaan tarkoitus päästää insinöörit, kuin koira veräjästä.

   Reply
 • 1.10.2018 at 05:52
  Permalink

  Arvaus, kansallispuku kansalaiset tai matut. Tuo vaatetus viittaa 500 vuotta kotoutuneisiin. Ja poliisin ”varvovaisuus/rasimipelko” viitta etteivät ole tavallisa valkonaamoja.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.