Mykkänen Turkkiin hakemaan syyrialaisia ”huutolaisia” Suomeen

Huutolaismarkkinoilla heitteillä tai vailla elatusta olleet lapset käytännössä huutokaupattiin sille, joka vaati kunnalta vähiten rahaa vastineeksi lapsen elättämisestä ja kasvattamisesta. Suomessa huutolaisjärjestelmä on ollut kuopattuna jo 1900-luvun alusta saakka, mutta esimerkiksi Turkissa järjestelmä elää ja voi hyvin,  YK:n suojeluksessa. Sisäministeri Kai Mykkänen osallistuukin kiintiöpakolaisten valintamatkalle Turkin Ankarassa.

Mykkäsen matkan tarkoituksena on seurata valintaprosessia, jossa Suomen viranomaiset toimivat yhteistyössä YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:n kanssa ja valikoivat Suomeen saapuvat kiintiöpakolaiset. Matkallaan ministeri Mykkänen tapaa samalla turkkilaisen virkaveljensä, sisäministerin Süleyman Soylun sekä Syyrian rajalla toimivia kansalaisjärjestöjä. Tämän lisäksi sisäministerimme vierailee turkkilaisella pakolaisleirillä. Myös kansliapäällikkö Ilkka Salmi osallistuu matkalle.

Kiintiöpakolaisten vastaanotto eli uudelleensijoittaminen on sisäministeriön mukaan  tehokkain tapa auttaa haavoittuvimmassa asemassa olevia ihmisiä. Kiintiöpakolaisina Suomeen tulee UNHCR:n esittämiä ihmisiä tai muita kansainvälisen suojelun tarpeessa olevia ulkomaalaisia, joiden suojelun tarve on selvitetty jo ennen Suomeen tuloa. Suomi on vastaanottanut kiintiöpakolaisia 1970-luvulta asti.

Suurin osa Suomeen valittavista kiintiöpakolaisista on sisäministeriön mukaan syyrialaisia. Suomi vastaanottaa tänä vuonna 530 syyrialaista Turkista, mutta muiden kuin kiintiöpakolaisten tilastoissa sodan runteleman Syyrian kansalaiset ovat määrissä kaukana kärjestä. UNHCR:n Turkin uudelleensijoittamisoperaatio on ollut maailman suurin vuodesta 2014 lähtien.

Suomen ja Euroopan unionin tavoitteena on lisätä uudelleensijoittamista unionin alueella ja vakiinnuttaa toiminta myös niihin jäsenvaltioihin, joissa sitä ei ole perinteisesti harjoitettu.

– EU:n turvapaikkajärjestelmän uudistamisen kannalta on keskeistä, että kiintiöpakolaisten vastaanotto laajenee yhä useampaan jäsenvaltioon. Rajan yli tapahtuvan turvapaikanhaun sijaan painopisteen on siirryttävä kiintiöpakolaisten vastaanottoon, jotta voimme tarjota laillisia, turvallisia väyliä Eurooppaan ja suojelua sitä eniten tarvitseville, ministeri Mykkänen toteaa.

Suomi painottaa kiintiöpolitiikassaan erityisesti haavoittuvimpien ryhmien, kuten lapsiperheiden ja vaikeassa asemassa olevien naisten uudelleensijoittamista. Toistaiseksi tällaista politiikkaa ei olal harjoitettu muiden pakolaisten osalta, vaan suurin osa turvapaikanhakijoista on kaikkea muuta kuin lapsiperheitä tai vaikeassa asemassa olevia naisia.

Lähde: Sisäministeriö, Migri-tilastot

34 thoughts on “Mykkänen Turkkiin hakemaan syyrialaisia ”huutolaisia” Suomeen

 • 28.9.2018 at 21:20
  Permalink

  Mykkä ja Orpo piru ovat todella haitallisia maallemme. Ja hullut wanna be porvariorjat äänestää niitä ja muita kikka kokkareita.

  Reply
  • 29.9.2018 at 00:37
   Permalink

   Huutomyrsky on kehittymässä:

   ”Miksi emme tuo Etelä-Afrikan valkoihoisia, rasistisen ajojahdin kohteita, Boereita meille turvaan? Miksi emme tuo arabimaiden massamurhien kohteina olevia kristittyjä meille turvaan???

   Olemmeko hulluja, vai mistä kiikastaa????

   ”MEANWHILE ALL EUROPEAN GOVERNMENTS ARE REFUSING TO ALLOW WHITE SOUTH AFRICANS TO SEEK POLITICAL ASYLUM EVEN AS THEY ARE BEING DAILY RAPED, ROBBED AND BUTCHERED IN THEIR BEDS BY THIRD WORLD MANDELA-STYLE SAVAGES AND DARE NO WHITE GOYIM IN EUROPE ASK THE QUESTION “WHY ARE THE BLACKS COMING IN WHEN THE WHITES ARE REFUSED ENTRY?”

   Reply
  • 30.9.2018 at 18:29
   Permalink

   Mykkänen on täysin munaton pelle ja sätkynukke.

   Reply
   • 1.10.2018 at 10:27
    Permalink

    How many multiculturalists does it take to screw in one lamp?
    -One multicultist is enough to screw anything!

    Reply
 • 28.9.2018 at 21:27
  Permalink

  Suomella ei ole velvollisuutta ottaa yhtään ainoaa kiintiöpakolaista tai turvapaikanhakijaa. Puoli venäläinen sisäministeri Mykkänen ajaa kaksilla rattailla. Toisaalta kun Mykkänen tasoittaa tietä Putinille heikentämällä Suomea kiintiöpakoilaisilla ja turvapaikanhakijoilla, niin samalla hän miellyttää EUn globalistimafiaa.
  Kaukana ovat ajat jolloin Suomen hallitus oli uskollinen Suomelle ja ajoi Suomen kansallista etua.

  Reply
  • 29.9.2018 at 00:25
   Permalink

   Luuletteko ihan aikuisten oikeasti että tätä maata nyt johtavat super-gangsterit sekä valtion- maan- ja kansanpetturit tippaakaan välittävät mitä kirjoitellaan täällä? Korkeintaan kyseiset rosvot saunan lauteilla hihittävät, miten helppoa on viedä Suomen lammaskansaa teuraalle ja anastaa koko kansallisomaisuus todellisten työnantajiensa, ylikansallisten intressien, ”paremminvoivien” taskuihin.

   Olemme jo tilanteessa, jossa nykyistä valtamonopolia parlamentaarisin keinoin vastustamaan nousevat kansanliikkeet nitistetään jo kehtoonsa. Se tie on siis tällä hetkellä kokonaan suljettu.

   Hävetkäämme, jos emme kykene todelliseen toimintaan ääririkollisuuden kitkemiseksi maamme hallintokoneistosta?

   Reply
   • 29.9.2018 at 17:13
    Permalink

    Täällä myös valitettavan moni vielä elättelee toive ajattelua siitä että eduskuntavaalit muuttaisivat tilannetta. Epätoivoista tai epärealistista ajattelua.

    Vaaleissa ei ole edes ehdolla sellaista liikettä tai puoluetta joka kykenisi kääntämään tilanteen eri suuntaan. Perussuomalaisetkin ovat tilanteeseen nähden aivan liian maltillinen ratkaisu.

    Nykyinen äänten laskenta jossa äänet katoavat mustaan aukkoon tekee vaaleista itsepetos vaalit.

    EU raportin mukaan Suomeen mahtuu 62 miljoonaa ihmistä lisää.

    Eli 62 miljoonaa matua!

    Tätä EU:n suunnitelmaa tuhota Suomi mikäli se toimeenpannaan ei pysäytetä kuin aseilla.

    Reply
    • 30.9.2018 at 18:34
     Permalink

     Joo 62 miljoonaa…. suomalainen kultuuri ja pohjoinen kansa häviää maailman kartalta jo miljoonalla maahan tunkeutujan jälkeen. Sikiävät kuin rotat ja suomalaiset on historiaa.

     Reply
     • 30.9.2018 at 18:50
      Permalink

      Jos naantalin/raision alueella tarvitsee apua koulumatkoille olen valmis vapaaehtoistyöhön.

  • 29.9.2018 at 01:46
   Permalink

   ”Tasoittaa tietä Putinille?” Swedupetterithän ne niitä miehitysjoukkoja tänne rahtaa suomen ”puolustus”voimien ja globalistien palkka-armeija NATOn organisoimana operaationa.

   LAITON isäntämaasopimus (eli suomen alistaminen vieraan armeijan käyttöön) solmittiin 3.9.2014 ja heti keväällä alkoi joukkojen siirrot suomeen ruåtsin valtion järjestämillä kuljetuksilla. USANATOn sotilaita ilman henkilöllisyystodistuksia ja diplomaattisella koskemattomuudella suorittamaan tehtäväänsä eli kansan kahtiajakoa ja huomion pois siirtämistä hyökkäyssotaan valmistumisesta jonka kohteena olisi ollut/on Venäjä. Trumpin valinta sotki globalistien suunnitelmat suomalaisten miesten massamurhaamiselle rintamalla ja toistaiseksi ruåtsalaisten vuosisatainen unelma puhtaan suomalaisuuden lopullisesta tuhoamisesta jäi toteutumatta. Saimme pienen lisä-ajan joka kannattaa käyttää faktatietojen itselleen selvittämiseen. Ruåtsin suomeen kohdistama henkinen ja taloudellinen riisto sekä 900 vuotta jatkunut historiamme törkeä väärentäminen yhdistettynä viimeisten vuosien järjestelmälliseen kansanvaihtoon jota ruåtsalaisomisteinen media propagandallaan tukee ja syyttää venäjää samoista teoista joita globalistit tälläkin hetkellä suorittaa maamme lopullisen haltuunottamiseksi.

   Mykkänen on täysin munaton pelle jonka itsenäinen päätöksenteko rajoittuu sukkien värin valintaan -kaikki muu toiminta tapahtuu EUvostoliiton välittämien käskytysten pohjalta -on täysin yhdentekevää kuka on se puhuva pää joka meille nämä määräykset välittää. Täysin moraaliton ja kokoomuslaisille ominaisen isänmaan pettämisen uusin johtotähti Kai Mykkänen on siis oivallinen valinta tehtävään kummisetä Niinistön, Asiakirjaväärentäjä Kataisen, Puomit auki Petterin, lasten myrkyttäjä Risikon sekä monien muiden maanpettureiden viitoittamalla tiellä.

   Suomea tuhotaan sisältäpäin apatiaan vaipuneen kansan seuratessa huuli pyöreänä tilanteeseen puuttumatta, suurin osa ei edes ymmärrä mitä tässä maassa tällähetkellä tapahtuu. Mitään ”tien tasoittamista Putinille” ei ole meneillään sillä Suomi on jo miehityksen alaisuudessa. Itsemääräämisoikeus menetetty, armeijan todellinen johto luovutettu rajojemme ulkopuolelle ja pankit kansainvälisille talousrikollisten kiristysvälineeksi lahjoitettuna korviaan myöden velkaantuneena. Tätä on ”länsimainen arvopohja” jonka tietä on todellakin tasattu viimeisimmät vuosikymmenet. Orjakansaksi orjuutettavan kansan maksaessa itse oman tuhoamisensa. Uskomaton suoritus.

   Reply
   • 1.10.2018 at 06:56
    Permalink

    Infowars -sivustoa kannattaa vilkaista silloin tällöin. USA:ssa on kova infosota, digitaalinen sisällissota meneillään. Vasemmistolaistahot ovat twitterissä suoraan sanoneet, että olisi aika alkaa murhailemaan konservatiiveja, Trump jne. mukaan lukien, mutta näitä tilejä ei olla suljettu. Tässä kaksi keissiä, joista jälkimmäisestä paljon tuohtumista Infowars -sivustolla:

    https://needtoknow.news/2018/08/twitter-favors-leftist-politics-allows-threat-murdering-nra-spokeswomans-children-stand/

    https://conservativefiringline.com/liberal-graffiti-states-desire-of-leftists-kill-all-republicans/
    ”“The demonization of the opposition is meant to be the final stage of revolutionary conditioning. It seems that it just may be completed on schedule, with four more years to solidify the revolutionary fundamental transformation of America,” the post added.

    As we noted here, liberalism has gone from being an ideology of hate and rage to being one that seeks the extermination of those who do not agree with it.”

    Ilmastonmuutostalkoot, kansanvaihto, 5G -langattomat verkot, siinä projekteja joiden avulla kansainväliset suuryhtiöt laittavat kansojen suuret massat kustantamaan kyseisten yhtiöiden seuraavia kvartaalituloksia. Älkäämme myöskään unohtako Agenda 2030 -projektia. YK on tämän kautta suoraan auttamassa jättikorporaatioita saamaan valtavia urakoita ihmisten ”pehmeässä pakkosiirtämisessä” maaseudulta taajamiin, ja vähitellen ajamaan yksityisautoilun alas, jotta joukkoliikenne-saralla riittää rahastusprojekteja.

    Espoon metro on yksi tällainen. Sieltähän siirtyy pian roimasti lisää veronmaksajien rahaa ”joillekin”, kun ”yllättäen” käyttäjiä onkin ”enemmän kuin aavistettiin”, ja pitää rakentaa vielä yksi ison kasan miljoonia maksava kääntymisrata junille. Aiemmista kustannuskehityksistä:

    ”Jukka Mäkelä arvioi Talouselämälle, että Länsimetron toisen vaiheen kustannukset voivat nousta jopa 38 prosenttia suunnitellusta. Nyt valmistuneen Ruoholahti–Matinkylä-välin kustannukset paisuivat 714 miljoonasta eurosta 1,19 miljardiin. ”(Uusisuomi)

    Tästä seurasi siis niin paljon lisää aikaa vievää siirtymistä Espoon pohjoisemmista osista Helsinkiin (bussi – kävely metroon – metrokyyti – ulos metrosta), että monet käyttävät nykyään polkupyörää tai autoa. Turun moottoritietä ollaankin leventämässä roimasti Espoon keskuksen kohdalta kaupunkiin päin – lisää rahaa ”joillekin”.

    Reply
    • 2.10.2018 at 19:44
     Permalink

     ”lisää rahaa ”joillekin””

     Vapaamuurari-satanistien korruptioveljeskunta asialla.

     Reply
 • 28.9.2018 at 22:43
  Permalink

  Saatanan kehitysmaalaiset tappelevat vuosisadoista toiseen.
  Ja meidänkö pitää ottaa vastuu pakolaisista?
  Vittu mitä touhua….

  Reply
 • 28.9.2018 at 23:10
  Permalink

  Suomeen on lampsinut jo paperittomia monin kertainen määrä pakolaisturisteja Suomi on kiintiöinä luvanut . Ei enää ensimmäistäkään ”kaulankatkojaa” tänne. Lue Porin uutiset. Entiset passittomat ulos maasta.

  Reply
 • 29.9.2018 at 00:30
  Permalink

  Tehdään pikakysely:

  Olisitko valmis tarttumaan aseisiin ja tarvittaessa rajoitettua aseellista voimaa käyttämällä hakea yhteiskunnallista muutosta Suomen tilanteeseen?

  Oma vastaus: Kyllä

  Seuraava pikakysely jo valmiina.

  Reply
  • 29.9.2018 at 07:55
   Permalink

   Ehdottomasti kyllä -tosin Sauli Väinämö Niinistön ylipäälliköimät ”puolustus”voimat on varsin selkeästi osoittanut olevansa haluton hoitamaan tehtäväänsä josta kansalaiset ovat vuosikymmenten kuluessa maksaneet kymmeniä miljardeja. Täysin turhaan.

   Suomeen 2015 alkanut muslimimiehittäjien kuljettaminen, varsinkin joukkojen todellinen määrä ja heille tänne ärjestetty varustus ovat arvoituksia joita voidaan vain arvailla. Valtiollisen suojelun turvaamana ja suomen lakien ulkopuolella toimivat joukot ovat saaneet toimia täysin ilman kontrollointia ainakin viimeiset 3-3,5 vuotta ja sinä aikana on ehtinyt valmistumaan paljon kantaväestön terrorisointiin tarkoitettuja suunnitelmia ja aseistusta ym. todellisen maahantunkeutumisen paljastumispäivää silmälläpitäen. Kukaan ei tiedä, viranomaisia ei voisi vähempää kiinnostaa. Kantaväestön vihainen puhe ja tilanteen vakavuuden vähättely ovat ne prioriteetit joilla vähitellen karuun todellisuuteen heräävät halutaan pitää helposti ohjailtana massana aivan kuten tähänkin saakka. Valitettavan suuri joukko Itsesuojeluvaistonsa menettäneitä ihmisiä uskoo viranomaisten pakkosyöttämän narratiivin ilman pienintäkään nikottelua. Näitä hyödyllisiä idiootteja on mahdotonta herättää millään faktoilla. Järjestelmäuskovaisten tipahdus maan pinnalle tulee olemaan monelle ylitsepääsemätön ja mielenterveyden murskaava kokemus josta ei ole paluuta ”normaaliin elämään” -jos sellaista enää silloin on ylipäätään mahdollisuus saavuttaa.

   Syytä on muistaa myös kaikki viimeaikoina solmitut ”yhteistyö”sopimukset joiden todellinen tarkoitus ja merkitys on maan tapojen mukaisesti salattu niiltä joiden nimissä ne on allekirjoitettu. Ei kuitenkaan tarvitse olla selvännäkijä ymmärtääkseen niiden olevan jatkumoa entisille vastikkeettomien velvollisuuksien lisäyksille joilla kansallisen päätäntävallan viimeisetkin rippeet lahjoitetaan vieraisiin, kaiken hyödyn itselleen kahmiviin käsiin jotka on kutsuttu Suomineitoa kopeloimaan ja joukolla hyväksikäyttämään. Valtiojohdon kansallismielisiin kohdistaman vittuilun huipentumana on ”puolustusyhteistyön syventäminen” armeijattoman ja suomeen miehitysjoukkoja alueidensa läpi organisoivan ruåtsin kanssa. Eli jälleen kerran suomen nuoret miehet ollaan uhraamassa mikäli itseään puolustamaan kykenettömät swedupellet ja heidän maahan rahtaamiensa muslimien ym. vapaamatkustajien suojelu vaatii. -Käsi ylös kuka aikoo osallistua etnohelvetin puolustamiseen? Valmiina kuolemaan ikuisen suomen riistäjän puolesta?

   Eiköhän tässä jo saada tälläkin porukalla kunnon peijaiset aikaiseksi?

   Reply
 • 29.9.2018 at 00:34
  Permalink

  Muistakaa että kun sananvapautta ei ole eikä ole perusoikeuksia eläminen on orjan asemassa olemista.

  Millään maasturilla tai kalliilla mersulla ei ole merkitystä tai luksushuvijahdilla ei ole merkitystä jos ei ole vapautta.

  Ilman todellista vapautta materiaalinen nautinto on kuin söisi muovista valmistettuja rapuja.

  Reply
  • 29.9.2018 at 00:48
   Permalink

   Mitä höpiset? Mulla on työpaikka kaljaa,, kavereita, harrastukset, sauna, telkkari iPhone ja lomamatkat. Vaimokin, ja lapset käyvät koulua, ja kodin hinnastakin jo puolet maksettu. Kaikki ok. Paitsi joku tummaihoinen löi lastani turpiin, ja joku eritrealainen rouva haisi pahalle kaupan kassajonossa. Sitten en tykkää myöskään siitä,että kela-asiakkaana maksan 50 euroa hammashoidosta, kun tulijat saavat ilmaiseksi, maksamatta mitään veroja. Tavallaan on kuitenkin hyvä, että tyttäreni ei uskalla liikkua ulkona yksin enää, saan kuskata häntä, näin on enemmän laatuaikaa hänen kanssa.

   Mietin enää, onko islamin tekeminen maan ainoaksi valtajärjestelmäksi liian kova hinta siitä, että saadaan vihdoin akkavalta poistettua maasta, halosineen ja thorsseineen, bideineen ja braxeineen?

   Reply
 • 29.9.2018 at 01:14
  Permalink

  > Mietin enää, onko islamin tekeminen maan ainoaksi valtajärjestelmäksi
  > liian kova hinta siitä, että saadaan vihdoin akkavalta poistettua maasta,
  > halosineen ja thorsseineen, bideineen ja braxeineen?

  Auts. En ollut edes ajatellut asiaa tuosta näkökulmasta. Jos ei mihinkään korkeampaan usko, niin sama kai se tosiaan on, mitä tahoa sitä on kumartavinaan? Kaikissa kolikoissa on näemmä todellakin kaksi puolta. Naurattaa vieläkin se naurunappulan kuva pohjoismaisista naispuolustusministereistä söpösti ryhmäkuvassa hymyilemässä ja vilkuttamassa, ja vastaavasti kuvat Itä-Euroopan ja Venäjän puolustusministereistä. Sanotaanko näin, että arvon herroilla ei ollut ”kosketus feminiinisempään puoleensa” luultavasti koskaan käynyt edes pienessä mielessäkään, ja hyvä niin. Viestin sisältö ei todellakaan jäänyt millään tavalla epäselväksi. Länsi-Eurooppa uppoaa ehdottomalla varmuudella 3. maailman maiden tasolle, eikä mikään voi sitä enää estää. Ei yhtään mikään. Harmillista. Kysymys on enää siitä, uppoammeko me siinä mukana. Jos nykyinen meno jatkuu, niin näin tulee vääjäämättä käymään.

  Ikävä juttu tyttäresi puolesta tuo ongelmallinen liikkuminen. Sitä asiaa pahoittelen aidosti. Tottahan myös tuo pelko vaikuttaa hänen mieleensäkin, ja siihen, mitä hän miehistä ajattelee. Ei ajattele enää hyvää, ja se vahingoittaa silloin hänen tulevia ihmissuhteitaan, ja onnellisuuttaan niissä.

  Reply
  • 30.9.2018 at 18:45
   Permalink

   Kenenkään suomalaisen ikään katsomatta ei pitäisi pelätä liikkumista. Jos yhteiskunta ei voi turvata, niin viranomaiset ovat vastuussa koulumatkoista ja heidän pitää hoitaa kaikille turvallinen liikkuminen. Valitettavasti tarvitaan tulevaisuudessa korttelivalvontaa ja lasten koulumatkoihin vapaaehtoisia valvomaan.
   Tästä saadaan kiittää hallitusta ja tämän maahantulopolitiikkaa.

   Reply
   • 30.9.2018 at 18:55
    Permalink

    Jos naantalin/raision alueella tarvitsee apua koulumatkoille ja tarvitsee turvamiestä, niin olen valmis vapaaehtoistyöhön. Vartijan kokemuksella hoidan myös vanhemmat häiriköt.

    Reply
 • 29.9.2018 at 02:29
  Permalink

  kommentti katosi sensuurin näppeihin.

  Reply
 • 29.9.2018 at 02:30
  Permalink

  Järjestelmä pyörii kuin tivolipyörä. Rapparit vetää toisiaan käteen ketjussa.

  Reply
 • 29.9.2018 at 02:33
  Permalink

  Eli sensuuri iski jo nykysuomeenkin?

  Oli hyvä kommentti kirjoitettu ja latasin. Eipä vaan ilmestynyt.

  Suomi uppoaa kuin Estonia ellei löydy miehiä jotka tekee lopun tästä kansakunnan joukkoitsemurhasta.

  Reply
 • 29.9.2018 at 02:41
  Permalink

  Kiltillä mersumiehellä tai audin omistajlla ei ole mitään tulevaisuutta suomessa jossa ei saa kirjoittaa eikä puhua totuudesta. Itsesensuuri, vihapuhelait, sensuuri, poliittinen korrektius hautaavat elävältä.

  Reply
 • 29.9.2018 at 02:51
  Permalink

  Älkää olko huolissanne tyttäristänne. Teillä on enemmän kuin riittämiin huolta itsestänne. Tyttärenne kyllä kasvattavat selkärangan – tai todennäköisesti alistuvat panonukeiksi joko ilman rihman kiertämää tai säkissä.
  He eivät tule antamaan anteeksi mitä päästitte tapahtumaan Suomelle. Ja kaikki vain siksi koska oli niin mukavaa ja leppoisaa ajaa mersulla ja audilla ja ostaa pizza kulttuurinrikastuttajalta joka raiskasi suomalaisia naisia.

  Reply
 • 29.9.2018 at 04:11
  Permalink

  Valitse kristittyjä. Jokainen valittu muslimi on osa haittamaahanottoa.

  Reply
 • 29.9.2018 at 05:51
  Permalink

  Onneksi vaalit ovat pian, pääsee noista mykkäsistä eroon. Kerkiää kyllä aiheuttaa rankaa tuhoa enne sitä.

  Reply
  • 29.9.2018 at 21:16
   Permalink

   Vaaleilla ei tule olemaan mitään vaikutusta näihin asioihin.

   Isot pojat ovat jo päättäneet ennen vaaleja miten edetään asioissa.

   Vaalien äänten laskenta on täysin epäluotettava.

   Esimerkikisi Reformi jota on pidetty aika hyvin esillä MVlehden ja vaihtoehtomedioiden kautta on tavoittanut varmasti 300 000 – 400 000 potentiaalista äänestäjää.

   Jos näistä 35 000 äänestää Reformin ehdokkaita ja kymmenen eniten ääniä saanutta saa keskimäärin 2000-3000 ääntä, tarkoittaa se sitä että ainakin 4-8 Reformin ehdokasta menee läpi.

   Mutta mitä tapahtuu äänten laskennassa se ratkaisee kaiken!

   Vaalivilppi estää päteviä ja luotettavia ehdokkaita pääsemästä läpi vaaleissa.

   Reply
 • 29.9.2018 at 11:23
  Permalink

  Suomi painottaa HAAVOITTAVIA RYHMIÄ eli ISIS-terroristeja ja muita nuoria elämänsä kunnossa olevia sotarikollismiehiä.
  Mykkänen on todellinen IDIOOTTI!!! Koko lauma Sipilän hallituksessa ovat IDIOOTTEJA!!!

  Ei ole enää olemassa mitään pahempaa luonnonkatastrofia tai muutakaan kuviteltavissa olevaa vastoinkäymistä, mikä voisi Suomea kohdata kuin Sipilän hallitus ja umpityhmät umpiluiset ministerit, jotka nuolevat kieli ruskeana EU:n visvaista persettä!!!

  Reply
  • 1.10.2018 at 07:13
   Permalink

   Eivät ole idiootteja, eivätkä tyhmiä. Vaan tyhmää ja sinisilmäistä kansaa suoraan linssiin viilaavaa umpirikollisjoukkiota. Valtamedia on rötösmafia-hallituksen unilääke jonka voimin kansa nukkuu. Toinen piikki on lapsille vaivihkaa eskarista alkaen ujutettu sokea auktoriteetti- ja valtamediausko.

   Reply
 • 30.9.2018 at 02:48
  Permalink

  Miksi helv** turkista mitään pakolaisia haetaan?
  Turkki lienee turvallinen maa kun sinne kovasti Suomestakin lomamatkoja tehdään.
  Jos mykkänen on sipilän tasoa aivokapasiteetiltaan, niin sieltä tulee noin 50-vuotiaita parrakkaita lapsia Suomeen.

  Reply
  • 30.9.2018 at 18:58
   Permalink

   Mykkäsen aivopierua ja hallituksen eu:kumartamista. Kumarretaan eu:lle näytetään persettä suomalaisille.

   Reply
 • 30.9.2018 at 20:01
  Permalink

  Eikö EU maksanu Turkille isot lunnaat siitä että se pitää pakolaiset Turkissa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.