Afgaanilapsonen puukotti 17-vuotiaan saksalaistytön kuoliaaksi 14 puukoniskulla – paljastui 29-vuotiaaksi

Saksaan yksin tullut pakolaislapsonen tappoi julmasti nuoren tytön Saksassa. Puolustus vaati eilen miehen tuomitsemista nuoriso-oikeudessa, vaikka mies on ikätutkimuksen mukaan jopa 29-vuotias.

17-vuotias tyttö tapettiin puukoniskuin Saksan Flensburgissa 21. maaliskuuta. Tytön ruumiista löytyi 14 puukoniskua.

Tyttö, jonka etunimi on Mireille, oli seurustellut alaikäisten maahantulijoiden yksikössä asuvan afgaanin kanssa. Afgaani tuli mustasukkaiseksi, kun tyttö halusi lopettaa seurustelusuhteen, ja tappoi tytön iskemällä häntä toistuvasti puukolla. Tiettävästi tyttö ja afgaani olivat riidelleet usein ennen tappoa.

Jo yli kaksi vuotta sitten Suomen Uutiset julkaisi verkkosivullaan uutisen, jonka mukaan Suomen viranomaistesteissä 60 prosenttia alaikäisistä turvapaikanhakijoista paljastui aikuisiksi. Ikätestien tekemisen perusteita olivat muun muassa harmaat hiukset ja vahva parrankasvu.

Lähde: jouwatch, Suomen Uutiset

12 thoughts on “Afgaanilapsonen puukotti 17-vuotiaan saksalaistytön kuoliaaksi 14 puukoniskulla – paljastui 29-vuotiaaksi

 • 25.9.2018 at 19:16
  Permalink

  Mama Merkel saa kiksejä tästäkin hirvittävän julmasta henkirikoksesta. DDR:n rautaesiripun takana nuoruutensa viettänyt tunkion rumin kukkanen Merkel järjesti islamin invaasion kostamaan Saksan nuorille neitosille oman elämänsä pahimman tragedian DDR:n kaatumisen. Ehdotan Merkelille mielentilatutkimusta.

  Reply
  • 26.9.2018 at 23:58
   Permalink

   Myöhäistä. Tuo Hitlerin tytär oli pitänyt pitää lukkojen takana.

   Reply
   • 28.9.2018 at 07:10
    Permalink

    Ei ole Hitlerin tytär. Puolan juutalaisia on.

    Reply
 • 25.9.2018 at 20:22
  Permalink

  Eipä noita enää jaksa sääliä.
  Kaikki tietää mitä petoja noiden joukossa on.
  Jos leikkii petojen kanssa, voipi käydä kipiää.
  Sen sai taas yksi tyttö kokea…

  Reply
  • 26.9.2018 at 10:53
   Permalink

   Se tässä on traagista että sairaat suvakit opettavat arvostelukyvyttömille lapsille että susia voi mennä silittämään.

   Reply
 • 25.9.2018 at 23:14
  Permalink

  Itseasiassa komppaan edellistä. Mitä enemmän suvakeille tätä tapahtuu, sitä helpommin he voivat parantua. Ongelma on etenkin siinä, ettei rikoksista – ainakaan yleisradioyhtymät – tiedota. Asia jää vain paikalliselle tasolle, vaikka Internetissä on kaikista jutuista kunnon tietoja. On ”rogue”-poliiseja/tutkijoita, ketkä vuotavat näitä asioita, vaikka se olisi sharialailla [sic] kielletty. Se on hyvä. Vastarintaa on ollut ja tulee aina olemaan.

  Reply
 • 26.9.2018 at 01:28
  Permalink

  Tyttö teki avustetun itsemurhan, afgaani ei tiennyt sen olevan laitonta. Antakaa armoa ja palkinnoksi ikuinen elämä.

  Reply
 • 26.9.2018 at 06:23
  Permalink

  Tyttö teki valinnan ihan itse. Ehkä tästä on se hyöty että muut matu ihannoijat ottavat oppia.

  Reply
 • 26.9.2018 at 09:36
  Permalink

  Asianajajat ovat yksiä moraalittomia paskiaisia. On täysin perusteetonta vaatia jotain nuoriso-oikeutta 29 vuotiaalle ikänsä valehdelleelle murhaajalle.

  Puolustuksen tulisi vain huolehtia, että tuomio annetaan lakien mukaan, eikä yrittää saada törkeitä rikollisia pääsemään kuin koira veräjästä.

  Reply
 • 26.9.2018 at 09:45
  Permalink

  Näitä kultamunia Suomessakin rahdattiin päiväkoteihin, yläasteille ja lukioihin ”suhteita luomaan”.
  Saivatko oppilaat parempia arvosanoja tai opintopisteitä jos menivät vokkeihin tai päästivät partalapset koteihinsa, ei tainnut kannattaa?
  Hommassa oli täysi parituksen maku ja pedofilian löyhkä…

  Reply
  • 26.9.2018 at 10:57
   Permalink

   Kaikkihan sen tietävät että esimerkiksi SPR:n vapaaehtoisten motiivina ei ollut auttamishalu vaan haarat märkänä sinne ananastukkaisten luokse juostiin. Npita miehittäjille pesänsä levittäjiä on tietty osa naisista ja myös suvakkimiehistä aina.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.