Oulun kaupunginvaltuutetulle sakot blogikirjoituksesta

Asyl-ryhmää edustava Junes Lokka on valittanut tuomiosta.

Oulun kaupunginvaltuuston Asyl-ryhmän edustaja Junes Lokka on tuomittu maksamaan sakkoja 300 euroa. Syynä on Lokan blogikirjoitus, jossa hän kertoi Ruotsin Husbyssä vuonna 2011 tapahtuneesta tyttöjen ahdistelutapauksesta, jossa epäillyt tekijät olivat niin sanottuja pakolaislapsia. Blogikirjoitus on tulkittu kiihottamiseksi kansanryhmää vastaan.

Lokka on sosiaalisessa mediassa ilmoittanut valittaneensa tuomiosta.

Kuvakaappaus VK.com-palvelusta.

Lähde: VK.com

11 thoughts on “Oulun kaupunginvaltuutetulle sakot blogikirjoituksesta

 • 20.9.2018 at 16:36
  Permalink

  Edullista mainosta tuleviin vaaleihin.

  Reply
 • 20.9.2018 at 16:52
  Permalink

  Viranomaiset vainoavat kantasuomalaisia kansallismielisiä ihmisiä. Sehän se vasta onkin kansanryhmää vastaan kiihottamista ja suoranaista vainoamista. Suomen viranomaiset ovatkin tehtailleet viime vuosina rikoksia ihmisyyttä vastaan oikein urakalla. Lenin, Stalin ja Trotsky hymyilevät helvetissä.

  Reply
 • 20.9.2018 at 17:34
  Permalink

  Ranskassa oikeus on määrännyt Marine Le Penin ”psykiatriseen arviointiin” siksi, että tämä oli laittanut
  Twitter-tililleen kuvia islamilaisen valtion teloituksista. Le Penin mukaan tuollainen arviointi tehdään pedofiileille tai seksuaalisesti poikkeaville. Le Pen laittoi nuo kuvat sen takia, että journalisti Jean-Jacques Bourdin vertasi Le Penin nationalistista retoriikkaa Islamilaisen valtion retoriikkaan. Marine Le Pen kommentoi oikeuden määräystä seuraavasti “This regime is really starting to scare [us].”
  Juttu on RT-kanavan uutisissa, mutta en linkitä sitä tähän, kun nykyään ei tiedä saako niin tehdä.

  Sinänsä ei ehkä yllätä, kun tietää, että Macron on puhtaasti Seep Staten marionetti.

  Koskahan ensimmäinen suomalainen määrätään vastaavaan arviointiin?

  Reply
  • 20.9.2018 at 19:19
   Permalink

   EUvostoliitossa on käytössä Neuvostoliiton menetelmät toisinajattelijoiden nitistämiseksi.

   Reply
   • 20.9.2018 at 21:30
    Permalink

    Britti-patriootti David Noakes: ”Expose the EU dictatorship and its police state”, https://eutruth.org.uk/

    Muutama hajapoiminto Noakesin sivustolta:

    ”The six European Union treaties give it the constitution of a dictatorship, and the laws of a police state.
    The European Union’s six constitutional treaties build a three tier politburo dictatorship.
    And EU Commissioners similar to Soviet Politburo members.
    The EU parliament is a sham with no power – just like the old Soviet parliament.

    The police state growing around you, and reported on by some national newspapers, is the EU police state. We’ve been in the EU for 38 years, we are harmonising our laws with the EU, the emerging police state is the result.

    Political correctness, the undermining of parents, the family and teachers, the teaching of sex and homosexuality to under tens, the promotion of single parent families, snatching 4,500 children a year from good parents for forced adoption, trauma through injustice in our now corrupt British courts etc. etc. is subversion by the EU, its Common Purpose organisation and Freemasonry over the last 38 years, using the 200+ techniques of the German Frankfurt School.

    EU Bilderbergers control our parties

    Hitler’s Deutsche Verteiderungs Dienst Intelligence Department (DVD) still controls EU development.

    EU has been sabotaging Britain with German Frankfurt School techniques since the 1950’s.

    The EU and their Bilderbergers have moved 50,000 pro-EU people, freemasons and CP up into all positions of power over 40 years. You don’t progress in British government unless you are pro-EU.”

    Reply
 • 20.9.2018 at 19:59
  Permalink

  Turhauttavaa jauhaa täällä ehkä muutaman sadan ihmisen piirissä, kun miljoonat löhöö sohvalla ja katsoo Ylen ja Mtv:n uutisia ja propagandaa. Jotenkin tää paska pitäis saada näitten massojen ulottuville. Miettikää Te, viisaammat, miten? Vaalit lähenee ja petturit pitää saada pois vallasta. Menestystä vaihtoehtomediolle. Kiitos työstänne. Ettei kävisi kuten Ruotsissa tai vielä huonommin. ”Jos kuitenkin äänestäis kepua tai sossua tai vihreetä tai kokoomusta tai vasenta…..niinkuin aina ennenkin”. Siunausta.

  Reply
  • 21.9.2018 at 09:07
   Permalink

   Ensin pitäisi ”teidän” olla täyspäisten tuntuisia eikä joukko erikoisia ja osin raivopäisten tuntuisia. Teette tyhjäksi jonkun Halla–ahon työn, te ”katuosastot.” .osin sääli Lokan vaimoakin, nuori nainen, ei mitään tulevaisuutta kun nyt täytyy elantonsa tienata ”kerjäämällä” ja miellyttää tiettyä porukkaa. Paremmin ja kalliimmin kyllä syövät kuin minä perheeni kanssa vaikka töitä tehdään. Ehkä on totta sossun hyvät tuet ?

   Reply
  • 20.9.2018 at 23:17
   Permalink

   NWO-diktatuuria!
   Sen menetelmiinhän monet suomalaisetkin maanpetturi-poliitikot ovat käyneet Bilderberg-kokouksissa tutustumassa, oppimestareina mm. sellaiset Bilderberg-sisäpiiriläiset ja ihmiskunnan arkkiviholliset kuten Rockefeller, NWO-pääarkkitehti ja sotarikollinen H.Kissinger sekä kasaarijuutalainen johtava sionisti Rotschild, joka hallitsee vähintäänkin läntistä maailmaa orjuuttavaa velkaponzi-imperiumia, johon Suomikin on euron kautta kytketty.

   Ks. ”Uusi maailman (epä)järjestys”,
   http://nwoumj.blogspot.com/

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.