Tapon yritys Helsingissä – poliisi kaipaa silminnäkijöitä

Nuorta miestä puukotettiin hengenvaarallisesti lauantain ja sunnuntain välisenä yönä ravintola Ääniwallin läheisyydessä läheisyydessä Helsingin Vallilassa. Tappeluun osallistui ravintolan sulkemisaikaan peräti 20 – 30 ihmistä.

Ravintola Ääniwallin läheisyydessä Pälkäneentiellä Vallilassa puhkesi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 20 ‒ 30 ihmisen välinen tappelu. Tappelu alkoi ravintolan sulkemisaikaan noin aamuviideltä 16.9.2018, tiedottaa poliisi.

‒ Poliisin saapuessa paikalle tappelu loppui ja joukko hajaantui nopeasti. Kukaan paikalta tavoitetuista ei ilmoittanut saaneensa vammoja. Myöhemmin kuitenkin selvisi, että tappelun yhteydessä yhtä 18-vuotiasta miestä oli pahoinpidelty teräaseella lyömällä, mistä aiheutui miehelle hengenvaarallisia vammoja. Miehen ystävät olivat saattaneet uhrin sairaalaan. Asiaa tutkitaan rikosnimikkeellä tapon yritys, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisilla ei ole vielä tietoa rikoksesta epäillyn tai epäiltyjen henkilöllisyyksistä. Tästä syystä, ja tapahtuman yksityiskohtien selvittämiseksi, poliisi pyytää silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä.

Havainnoista voi ilmoittaa puhelimitse 0295 47 6148 tai sähköpostitse vakivaltarikosyksikko.helsinki(at)poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Tapon yritys Helsingissä – poliisi kaipaa silminnäkijöitä

 • 19.9.2018 at 22:18
  Permalink

  Olisiko idän ihmeet kouriskelleet neitokaisia ravintolassa ja poikaystävät suivaantuivat? Taatelin pureskelijat olivat tietenkin ikean keittiöveitsin liikkeellä?

  Reply
 • 20.9.2018 at 15:13
  Permalink

  Mitä silminäkijöillä tehdään? Suurinpana vaarana on se, että on ”nähnyt väärin” eli ts. ”vihanäkemistä”. josta onkin seurauksena vääryyttä silmässään pitänyttä henkilöä käy kutsu rosikseen ja monen sadan euron sakot ”kiihoittumisesta kansanryhmää vastaan”. Etsikööt polpo itse rikollisensa tai ainakin ne, jotka sopivat kulttuurimarxistiseen agendaan, koska sillä ei ole väliä mitä rikollista tekee, vaan se. Kuka sitä tekee.
  Jos kyseessä on etnistä värinää niin punaniska on automaattisesti syyllinen eli nämäkin ”tapaukset” voitaisiin hoitaa ”peltipoliisin” kaltaisella ykskantaisella tulkinnalla.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.