”Hassanilla” huono päivä: uhkasi raiskaavansa poliisin vaimon ja lapset – ei sitten päässytkään tositoimiin

”Hassanin” (nimi muutettu) päivä alkoi oikeinkin mukavasti. Hän lähti Ruotsin Malmössä matto-ostoksille, mutta joutui poliisien jahtaamaksi.

27-vuotiaan ”Hassanin” päivä alkoi iloisesti. Hän ajeli Malmössa autollaan ostamaan uutta mattoa elokuun toisena päivänä välillä tietyömiehiä aseella osoitellen. Samalle reitille osui myös vapaalla ollut poliisi vaimonsa kanssa. Kun Hassan parkkeerasi autonsa luvattomalle alueelle, poliisi, yhdessä muiden paikalla olleiden ihmisten kanssa, meni pyytämään ”Hassania” siirtämään autoaan, ”Hassanin” käämit paloivat välittömästi.

Kun poliisin vaimo rauhoitteli tilannetta, ”Hassan” vastasi:

– Sinä ruotsalainen vi**u, huo*a” Minä nain sinua ja lapsiasi!, oli kiihtyneen ”Hassanin” vastaus.

Poliisi yritti ottaa ”Hassanin” kiinni, mutta mies alkoi kivittää poliisia maapainin jälkeen, päästyään irti. Poliisi ilmoitti ammattinsa ja että ”Hassan” on pidätetty, mutta tämä ei ”Hassania” hidastanut. Mies juoksi autoonsa ja pakeni paikalta.

Poliisi soitti paikalle apujoukkoja. ”Hassan” kuitenkin palasi pikaisesti paikalle, suuntasi aseensa kohti poliisia ja tämän vaimoa ja hymyili. Vaimo tärisi pelosta.

– Koska työskentelen päivittäin murhien parissa Malmössa, tiedän, miten vähän tarvitaan siihen, että joku käyttää asettaan. Minulla ei ollut yllä luotiliiviä, enkä voinut suojella itseäni enkä vaimoani. Minuun ei ole 28-vuotisen poliisiurani aikana suunnattu asetta, kertoi poliisi oikeudenistunnossa.

Aseella uhkailun jälkeen ”Hassan” alkoi kivittää pariskuntaa ja pakeni kaupan sivustalla sijainneelle kujalle. ”Hassan” saatiin pidätettyä vielä samana päivänä, kun poliisin ajoneuvot ja helikopteri löysivät hänet hänen käyttämänsä auton.

Asiakirjojen mukaan ”Hassan” on syntynyt vuonna 1991 ja on Tanskan kansalainen. Hänellä on ennestään seitsemän tuomiota. Tanskasta hänellä on lisätuomioita.

”Hassan” tuomittiin Malmön käräjäoikeudessa syyskuun 6. päivänä pahoinpitelystä, uhkailusta, viranomaisen vastustamisesta, viranomaisen uhkailusta ja huumerikoksista. Rangaistus oli vuosi ja neljä kuukautta vankeutta. Hän joutuu myös maksamaan korvauksia poliisille, tämän vaimolle ja yhdelle uhkailemalleen tietyöntekijälle.

Lähde: Fria Tider, kuva: Ruotsin poliisi

11 thoughts on “”Hassanilla” huono päivä: uhkasi raiskaavansa poliisin vaimon ja lapset – ei sitten päässytkään tositoimiin

 • 19.9.2018 at 22:37
  Permalink

  ”27-vuotiaan Hassanin päivä alkoi iloisesti. Hän ajeli Malmössa autollaan ostamaan uutta mattoa”

  No kas kun ei vittu matolla ostamaan autoa…

  ”pahoinpitelystä, uhkailusta, viranomaisen vastustamisesta, viranomaisen uhkailusta ja huumerikoksista. Rangaistus oli vuosi ja neljä kuukautta vankeutta.”

  Ei ampuma-aserikosta? No, Hassanilla oli varmasti luvat kunnossa.

  Reply
 • 20.9.2018 at 04:24
  Permalink

  Vuosi ja neljä kuukautta? Ihan on Hassanin mielestä pelkkä pieni lomareissu.

  Reply
 • 20.9.2018 at 05:04
  Permalink

  Ihanaa, monikulttuurisuus varsinkin muslimimaista on rikkautta..

  Reply
  • 7.3.2019 at 15:18
   Permalink

   Aleksander Stubbin turvallinen maa.

   Reply
 • 20.9.2018 at 05:56
  Permalink

  Tämän takia poliisien pitäisi kantaa virka-asetta vapaalla, tosin eivät juurikaan uskalla käyttää sitä edes virka aikana koska vaarana on potkut rasimin takia. Ruotsin poliisin lepsu meininki ja rasimin pelko on matujen tiedossa, siksi tekevät mitä tahtovat.

  Reply
 • 20.9.2018 at 11:33
  Permalink

  Kun vuosi ja neljä kuukautta on kulunut hassan palaa iloisena mielipuuhiinsa. Ehkäpä Tanskan kunniakansalainen siirtyy harrastelemaan raiskuulla uhkailua ja aseella osoittelemista seuraavaan hölmöläismaahan Suomeen.
  Sipilän hallitus ja vihervasemmisto ovatkin
  jo levittäneet punaisen maton hassanille ja hassanin kaltaisille iloisille veikoille.

  Reply
 • 20.9.2018 at 11:46
  Permalink

  Tämä kyseinen ”Hassan”(?)… taitaapi olla aika liki typeryyden kultaista huippua…
  Siis osoittelee aseellaan jopa tietyöntekijöitä? Huvikseenko vai mistä syystä?
  Seuraavaksi siis ryhtyy haastamaan riitaa voidakseen paiskoa kiviä ja päästäkseen taas esittelemään pyssyänsä?
  Eihän tossa ”Hassanin” toiminnassa ole mitään järkeä!!! Ei niin mitään järkeä…

  Reply
 • 20.9.2018 at 15:07
  Permalink

  Siinäpä varsinainen ”kultamuna”.
  Arabi muslimit ovat rutsaisuutensa takia yksinkertaisesti täyshulluja.

  Reply
 • 20.9.2018 at 16:00
  Permalink

  Ajatellaanpa asiaa Hassanin kannalta. Ruotsalaiset ovat vääräuskoisia ja poliisin vaimokaan ei ollut pukeutunut burqaan. Selvä ihmisroska. Kaiken huipuksi näillä roskaihmisillä on asiat paremmin, enemmän rahaa.

  Kyllä tuollainen risoo, kun Hassan sentään rukoilee viisi kertaa päivässä. On se törkeä vääryys. Selvästi ruotsalaiset hierovat paskaa Allahin naamaan. Kyllä siinä pinna kiristyy. Ja kun tuollainen saasta ja varas tulee huoravaimoineen komentelemaan, niin ei muuta kuin ase esille. Näinhän profeetakin ratkaisi asiat.

  Niin, että rasismin ja vääryyden uhri siinä puolustautui.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.