Oppilas raiskasi opettajansa Ruotsissa – ”Hirvittävä rikos”

– Tämä on hirvittävä rikos, sanoo lukion rehtori. Epäilty r******s tapahtui perjantaina iltapäivällä Etelä-Ruotsissa smoolantilaisen koulun tiloissa.

Syyttäjäviraston mukaan oppilas on otettu kiinni, ja eilen koulun henkilökunnalle tiedottiin asiasta.

– Tiedotimme henkilökunnalle, että eräs henkilökuntamme jäsen oli joutunut väkivaltaisen raiskauksen kohteeksi ja että poliisille on tehty tapauksesta rikosilmoitus, kertoo rehtori.

– Sain itse tiedon tapauksesta lauantaiaamuna. Olemme pitäneet uhriin yhteyttä koko viikonlopun.

Poliisille rikosilmoitus tehtiin eilen. Poliisi on kirjannut ilmoituksen raiskauksena.

– Tekijä ilmoittautui itse poliisille, mutta olemme olleet mukana ilmoituksen työstössä.

Tekijä on erotettu koulusta tutkinnan ajaksi. Hän on parhaillaan pidätettynä. Tekijä vei uhrinsa, naisopettajan, suljettuun tilaan koulussa teon ajaksi.

Lähde: Aftonbladet

15 thoughts on “Oppilas raiskasi opettajansa Ruotsissa – ”Hirvittävä rikos”

 • 18.9.2018 at 21:14
  Permalink

  Ruåtsin demarit ja bakeliittinoidat laatii tietysti jo puolustuspuheita raiskarille dagens nyheteriin.

  Reply
 • 18.9.2018 at 21:24
  Permalink

  Jos kyseessä on ”hirvittävä rikos”, niin raiskaaja on kaiketi ihan aito ruåtsalainen Börje joka on kotoutunut maahanmuuttajien kulttuuriin.
  Börjen puolustukseksi voidaan sanoa, että raiskaahan ne matutkin.

  Reply
 • 18.9.2018 at 22:11
  Permalink

  No vähänkös nyt lapset telmiessään joskus saattavat tönäistä toista. — Opettajan ja etenkin rehtorin pitäisi ymmärtää näitä lapsia. Heillä se auktoriteetti ja valkoinen rotu ovat. Keskustelu ja ymmärtäminen tekevät nuorista ruotsalaisista maailmankansalaisia, jotka sitten uutteruudella ja työllä maksavat tuonkin opettajan eläkkeet. Kiitollisuutta, Pliis!

  Rikosilmoituksella vaan pilataan taas yhden raketti-insinöörin loistava tulevaisuus.

  Reply
  • 18.9.2018 at 22:18
   Permalink

   Niinpä, vähänkös nyt joskus lapsi taluttaa opettajan komeroon raiskattavaksi. Näin ruotsissa.

   Reply
 • 18.9.2018 at 23:07
  Permalink

  Nuo opettajat eivät ole koskaan olleen niin kovin huolissaan oppilaiden turvallisuudesta. Ehkä se mielipide nyt muuttuu, kun voi itsekin joutua kulttuurillisen rikastamisen kohteeksi. Reilun pelin hengessä tuomion tulisi olla enintään 10 kuukautta ehdollista, ja jos opettaja ei voi enää ko. oppilasta jatkossa enää opettaa, niin HÄNEN pitäisi nyt sitten vaihtaa koulua toiseen kouluun. Noinhan se oppilaidenkin kanssa menee. Uhri väistää aina. Se on hänen osansa tässä uudessa maailmanjärjestyksessä.

  Reply
 • 19.9.2018 at 03:25
  Permalink

  Eläimiä nämä on.Kyllä se on jo nähty.Suomalainen (ja ruotsalainen)tappaa ja hölmöilee reilusti juovuksissa .Kulttuuria kulttuuria.Nimi vaan julkisuuteen.Ja mitä tekee ylenanto ym.”valtamediat”On hiljaa!

  Reply
 • 19.9.2018 at 05:34
  Permalink

  Sipilä toteaa ja ilme kuin hevoskauppiaalla, tätä tämä nyt on Euroopassa. Muslimien uhrit voivat saada korvauksi erikseen perustetuista rahastoista (meinasin tippua tuolilta kun huomasin ”uutisen”) Kuuluuko seksuaalinen hätä ja kiima korvausperusteiden piiriin. Niin veronmaksajat maksavat tämänkin rahaston.
  https://yle.fi/uutiset/3-10407508

  Reply
  • 19.9.2018 at 09:36
   Permalink

   Lyhyt abstrakti sisällöstä olisi parempi, niin ei tarvitsisi klikata valemedioita kuten YLE.

   Joo, jännä että miten jostakin mitä ei pitänyt olla, ja joka oli kuulemma vain rasistien ennakkoluuloja ja pelon lietsontaa, tulikin yhtäkkiä niin totta ja arkipäiväistä että sille tarvitaan rahasto?

   Reply
   • 21.9.2018 at 19:33
    Permalink

    Niin mutta yle aitona valtavan luotettavana mediana antaa lisävirtaa taistella mädätystä vastaan.

    Reply
 • 19.9.2018 at 09:25
  Permalink

  Ja sitten jotkut vielä hämmästelevät Ruotsin opettajapulaa.

  Reply
  • 19.9.2018 at 09:32
   Permalink

   Näin se opettajapula järjestetään, ja uudet opettajat löytyvät kätevästi samasta viiteryhmästä kuin nämä lapsukaisetkin. Ja jälleen on saatu yksi ala yhteiskunnasta vallattua.

   Reply
 • 19.9.2018 at 11:16
  Permalink

  Opettajat ovat keskimäärin varsin suvakoituneita ja tavallaan tämmöinen ’siperia opettaa’ -tyyppinen kampanja tekisi tuolle ammattikunnalle hyvää. Onhan siellä fiksujakin joukossa, kuten Huhtasaaren Laura, joka ei havainto-opetusta tarvitse.

  Reply
  • 19.9.2018 at 12:02
   Permalink

   Eivät ne mitään opi, suvakit toimivat kuin susilauma haavoittuneen laumanjäsenen kohdalla ja tuhoavat sen.

   Reply
 • 19.9.2018 at 23:16
  Permalink

  Se on Käteisen Jygge moi, kysyin ajatuksissani Stubidolta, Jurpilaiselta, Suvakofasisti V Niinistöltä, Orhinmäen Juoppo-Paavilta, Lee Änrderzöhniltä, SikaMooses Lipposelta, Chubi Auviselta ja 100 muulta päivystävältä suvakostallarilta että onko tässä joku ongelma. Kaikki lausuivat yhdestä suusta saman mantran: Ei ole mitään ongelmaa, vain rasistit öyhöttää, mukavasti vain parempi väkivalta rehottaa, pitää suvaita, tarvi me tätä lisää…

  En ymmärtänyt kyllä mitä sillä tarkoittivat.

  Se on sitä tosi suvakismia kai sitten.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.