Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Rautavaaralla syyteharkintaan

Nurmeksen poliisi on suorittanut esitutkintaa epäillyssä törkeässä lapsen seksuaalisessa hyväksikäyttötapauksessa. Epäilty rikos on tapahtunut 31.1.2011 – 21.12.2014 välisenä aikana. Rikoksen epäillään tapahtuneen Rautavaaralla.

Asianomistajana kyseisessä rikoksessa on alle 18-vuotias henkilö, joka on tapahtuma-aikaan ollut alle 16-vuotias. Rikoksesta epäiltynä on 54-vuotias mies. Asianomistaja on tapahtuma-aikaan kuulunut rikoksesta epäillyn lähipiiriin.

Ilmoitus poliisille tehtiin asianomistajan lähipiiriin kuuluvan henkilön kautta. Poliisi ei kerro tapauksesta tai rikoksesta epäillyn taustoista enempää asianomistajan henkilöllisyyden suojaamiseksi.

Esitutkinta asiassa on nyt valmistunut ja tapaus etenee syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjänvirastoon.

Lähde: Itä-Suomen poliisilaitos

4 thoughts on “Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Rautavaaralla syyteharkintaan

 • 17.9.2018 at 14:51
  Permalink

  Mikä helvetin syyteharkinta? Itä-Suomen syyttäjän virasto ja oikeus istuimet ovat olleet niin kauan kuin muistan demla mädätyksen kehtoja.Tavallisen kansalaisen oikeustaju on koetuksella kun toisen ihmisen tappamisista, raiskuista ja loppu elämän pilaamisista ei ole saanut tuntuvia tuomioita. Lapsiin sekaantumisista kuuluisi tulla poikkeuksetta julkinen häpeärangaistus ja teloitus perinteisesti teilipyörän päällä.

  Reply
 • 17.9.2018 at 15:16
  Permalink

  Mitä kauemmin ”harkitsette”, sitä vähäisemmältä rikos alkaa tuntumaan. Ja kun oikein kauan ”harkitaan” ”velat muuttuvatkin saataviksi” ja ilman ainuttakaan viina tippaa.

  Reply
 • 17.9.2018 at 16:37
  Permalink

  Vaihteeksi samaa mieltä röhkäleen kanssa. Aikuisella pitää olla vastuu ja tietoisuus siitä mitä tekee. Sekä tieto siitä että teilipyörä odottaa jos liian sikamaiseksi alkaa.

  Reply
 • 17.9.2018 at 17:38
  Permalink

  Itä-suomen oikeusasteissa syyte hylätään. Pedofiilit ovat muutaneet sankoin joukoin Itä-suomeen koska siellä ei saa syytteen syytettä pedofiliasta. Ja minkähän takia.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.