Asuntopalon jäljiltä hengettömänä löydetyssä naisessa ulkoisen väkivallan merkkejä – Poliisi epäilee henkirikosta

Porin Itäpuistossa aikaisin sunnuntai-aamulla tapahtuneessa asuntopalossa tavatun henkilön epäillään saaneen surmansa väkivallan uhrina, eikä varsin rajallisia vaurioita aiheuttaneen tulipalon seurauksena. 

Sivullinen henkilö havaitsi palon ja ilmoitti siitä hätäkeskukseen. Poliisille palosta tuli ilmoitus klo 05.04. Paikalla pelastuslaitos totesi palon rajoittuneen vain osaan tapahtuma-asuntoa ja sammuneen ilmeisesti itsestään. Tutkimusten yhteydessä asunnosta löydettiin nainen, jossa havaittiin merkkejä ulkoisesta väkivallasta.

Tapaukseen epäillään liittyvän punainen Nissan Almera -merkkinen henkilöauto, jonka rekisteritunnus on IAF-186. Poliisi pitää auton löytymistä tärkeänä tapauksen ratkeamisen osalta ja pyytää autosta yleisön havaintoja. Mahdolliset havainnot autosta pyydetään ilmoittamaan välittömästi hätänumeroon 112.

Poliisi ei tutkinnallisista syistä kerro tapauksesta sen yksityiskohtaisemmin, mutta uutista päivitetään, mikäli uutta tietoa ilmaantuu.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Asuntopalon jäljiltä hengettömänä löydetyssä naisessa ulkoisen väkivallan merkkejä – Poliisi epäilee henkirikosta

 • 17.9.2018 at 09:48
  Permalink

  Tekijä yritti peittää henkirikoksen jäljet tuhopoltolla. Nytpä jääkin nopeammin nalkkiin kuin jos olisi vain hipsinyt tiehensä. Ettei vaan taas tietyn kultuurin edustajan tekosia? Naispuolinen uhri ja tulipalo. Tällä kertaa erona se että oli tapettu ennen palon sytyttämistä, eikä polttomurhattu vielä hengissä olevaa.
  Keskusta, kokoomus, SDP, vihreät, vasemmisto, rkp ja siniset ovat tähänkin henkirikokseen yksin syypäitä.

  Reply
 • 17.9.2018 at 15:21
  Permalink

  Rikollinen rikos eskaloituu eskaloitumistaan kun on kerran tuhon tielle lähdetty, miksi enää pitää mitään rajaa? Onko joku akka tai ukko niin veemäinen, että tämä maailma on liian ahdas paikka elettäväksi murhatun ja murhaajan kanssa. Se, joka kykenee murhaamaan kerran on ottanut ainaiseksi varmistimen pois päältä. Oli syy sitten perheriita tai tieriita naapurin kanssa. Kaikkein pahin ”luiska” henkirikokseen on viina ja humalapäissä siihenastisen ryyppykaverinsa tappaminen suomalais kansallisesti puukolla tai muulla teräaseella, mutta aseeksi käy vaikka ”isoäidin kaappikello” kunhan raivoa ja voimia riittää.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.