Reijo Tossavainen: Loikkareiden tarina lähestyy kuilun reunaa

Loikkaripuolueen kannatuslukamat ovat kuin aivokuolleen käyrä. Vaakasuora viiva asteikon pohjalla. Gallupkyselyjen virhemarginaalia pienempi.

Koska Juudas Iskariot. Koska hillotolppa. Kaksi erittäin painavaa syytä olla kannattamatta puoluetta. Sen kansalaiset ymmärtävät.

Tosiasioiden merkitys alkaa selvitä myös loikkareille. Ensin Maria Lohela heitti pyyhkeen kehään ja nyt Vesa-Matti Saarakkala. Heitä itsepäisemmät ymmärtävät luopua eduskuntavaalien jälkeen.

Sen jälkeen häiriötila on ohi, ja persut jatkavat aiempaa vahvempana ja yhtenäisempänä. Myönteisenä ja vahvana merkkinä siitä jo nyt on jäsenmäärän voimakas kasvu. Tulijoita on kymmenen kertaa enemmän kuin lähtijöitä!

“Uusi eurooppalainen normaali” on normaali tilanne myös Suomessa nyt ja varsinkin tulevaisuudessa. Ennustan, että seuraavissa eduskuntavaaleissa perussuomalaisten kannatus on noin 13-15 prosenttia. Se jättijytky tulee sitten vuoden 2023 eduskuntavaaleissa.

……….

Klikkaa oheisia painikkeita, jotta tämä blogi ja media saavat uusia lukijoita. Anna sanan kiertää.

8 thoughts on “Reijo Tossavainen: Loikkareiden tarina lähestyy kuilun reunaa

 • 15.9.2018 at 08:44
  Permalink

  Suomessa ei pettureita arvosteta, eikä varsinkaan niin alas vajonneita kuin nk. siniset. Koko loikkari homma oli yksistään Timo Soinin henkilökohtainen operaatio säilyttääkseen ministerin pestinsä, mikä sopi hallitus kumppaneille paremmin kuin hyvin, sillä jo aikojen alusta saakka Timo Soini on myynyt sielunsa vallalle ja asemalle, mutta sitä eivät vain kaikki ole tienneet tai halunneet uskoa todeksi mieheltä, jonka retoriikka ja ”one timerit” tekivät tuhoisaa jälkeä vielä silloin kuin perussuomalaiset tekivät oppositiopolitiikkaa. Timo Soini sai kaksihaaraisella kielellään ja auktoriteetillään kusetettua ent. perussuomalaisiin kuuluvat ”pikku tekijät” mukaansa halpamaiseen petokseen, josta ei hyötynyt kukaan muu kuin hän itse. Rivikansanedustajat sen sijaan allekirjoittivat oman poliittisen kuolemantuomionsa. Timo Soini ei menettänyt mitään, sillä samanlainen kaksinaamainen ketku hän on ollut aina, joka sai peri rehelliset suomalaiset uskomaan ”miehen sanaan”, joka vastasi menneinä aikoina kirjallista sopimusta, sillä niin sitovana sitä pidettiin. Toki ajat ovat nyt muuttuneet radikaalisti niin, että ainoastaan wanhemmat sukupolvet kantavat tuota jo myytiksi muuttunutta sanontaa mielessään konkreettisesti siten, että kun he omalta puoleltaan antavat sanansa, he myös sen pitävät. Tuo etenkin suomalaiseen kulttuuriin iskostunut periaate toimii siten enää vain 50%:sti, joka on vähän kun on ehdottomuudesta kysymys.

  Reply
 • 15.9.2018 at 09:47
  Permalink

  Ikävä kyllä persut eivät aja suomalaisten asiaa. Eivät eroa EU:sta eivätkä markkaa takaisin. Ne olisivat ne kaksi asiaa joiden avulla Suomi pystyisi verottamaan täälä toimivia monikansallisia yhtiöitä. Nyt ne kaikki veromiljardit jäävät saamatta kun ollaa osa ”maailmankansalaisia”.

  Toivoisin että Suomi suomalaisineen herää ja ymmärtäisi tämän asian. Persujen kentällä toimivat henkilöt voivat ajatella suomalasiten etua. Mutta niin kauan kuin johto ajattelee vain omaa asiaansa ja tukkii rivijäsenten suut ajaen globalistien agendaa, niin kauan persut ovat petturipuolue.

  Reply
  • 15.9.2018 at 16:05
   Permalink

   Persut ajaa etnonationalismia Israeliin, mutta kieltää sen suomalaisilta

   Reply
 • 15.9.2018 at 10:29
  Permalink

  Soini jo kertaalleen esti uuden puolueensa hajoamisen ilmoittamalla julkisesti, että asettuu ehdolle vaaleissa.

  Valehteli.

  Reply
 • 15.9.2018 at 10:44
  Permalink

  Siniset katoavat. Eikä juudaksia kukaan kaipaa. Ensi kevään vaalien jälkeen Lindströmkin joutuu asioimaan TE toimistossa osoittamassa aktiivisuuttaan. Ukkeli on niin ketku ettei kelpaa edes kaatopaikka työntekijäksi. Soinin nimi jää historiaan Paroni von Münchhausenin kaltaisena hölyn pölyn tarinoitsijana.
  Perussuomalaiset saavat kyllä jytkyn jo 2019 jos vaalikampanjassa pidetään esillä lukuja paljonko veronmaksajien rahoja lapataan ulkomaille ja paljonko Suomi menettää Vanhasen halituksen yltiö typerän kaivoslain syystä, kun ulkomaalaiset kaivosyhtiöt kuohivat Suomen luonnonrikkaudet, pilaavat ympäristön ja Suomi siivoaa jäljet

  Reply
 • 15.9.2018 at 10:49
  Permalink

  Vielä ehtivät sinis-petturit tehdä kosto-bunkkeristaan paljon tuhoa aikaiseksi. Työmarkkinoilla näyttää tosi pahalta juuri nyt, koska AY-liike on ajettu selkä seinää vasten. Eli uskollisesti siniset toimivat viimeiseen asti Kokoomuksen ja sen taustaryhmien kätyreinä ja torpedoina, kun likainen työ on tehtävä.

  Reply
 • 15.9.2018 at 11:39
  Permalink

  Veikkaan että Liike Nyt saa 30% vaaleissa. Ainoa puolue joka kysyy kansan mielipidettä, muita se ei näytä kiinnostavan

  Reply
 • 15.9.2018 at 23:44
  Permalink

  Kohta soinilla on tilipäivä ja heittää pyyhkeen kehään ja nauraa makeasti suomen kansalle.Soini pisti saarakalan suun suppuun aikoinaan.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.