Mauri Peltokangas: Me olemme käännekohdassa

Jokainen on voinut todeta, että valtapuolueet ja valtamedia yrittää sitkeästi kiistää sen vääjäämättömän tosiasian, että tiedät kyllä mikä johtaa Suomessakin automaattisesti samaan tilanteeseen kuin Ruotsissa. Ei mene kauan, kun Ruotsin tapahtumat (esim autopalot) toistuvat Helsingissä tai Turussa.

Nyt on kissa nostettava pöydälle!
Ratkaisu tuohon huolestuttavaan kehitykseen on yksinkertainen: maahanmuuttopolitiikassa on tehtävä täyskäännös. Jo pelkästään nykyisen hallitusohjelman virallisten maahanmuuttopoliittisten kirjausten ottaminen täyteen käyttöön olisi merkittävä askel eteenpäin. Suomen istuva hallitus on osoittanut kansalle olevansa näiden kasvavien ongelmien suhteen täysin munaton porukka. Lähes säälittävän sellainen. Hallitus kaikessa kyvyttömyydessään ei osaa noudattaa edes itse laatimaansa ohjelmaa. Tämä jos jokin on huolestuttavaa..

”Ainoa hallitusohjelman kohta, joka on toteutettu, on turvapaikanhakijoille annettavan maksuttoman oikeusavun rajaaminen ja asianajajille maksettavien palkkioiden kohtuullistaminen. Muilta osin näyttää siltä, että hallituksella ei ole pienintäkään aikomusta laittaa hallitusohjelman maahanmuuttopoliittisia kirjauksia täytäntöön”.

Oma ja erittäin toimiva lääkkeeni on yksinkertaisesti se, että normaali rajavalvonta on oikeasti palautettava. Meidän on noudatettava sellaista politiikkaa joka takaa turvallisuuden tässä maassa nyt ja tulevaisuudessa. On osattava katsoa pitkälle tulevaan ja ymmärrettävä, että ongelmat kasvavat vuosi vuodelta jos vain seisotaan tumput suorina. Nyt käskyt sisäministeriön poliisiylijohdolle ja rajan johdolle, että valvonta päälle!

Tässä maassa on joukko maailmanhalaajia, jotka haluavat leikata sinun ja läheistesi hyvinvoinnista ja parantaa niillä varoilla maailmaa. Se ei mielestäni käy. Muu maailma on olemassa ja selviää ilman, että me pieni kansa velkaannumme ja leikkaamme omasta hyvinvoinnistamme ja peruspalveluistamme auttaaksemme muita.

Me tässä maassa emme ole vastuussa muusta kuin Suomen kansan hyvinvoinnista. Me emme ole vastuussa kehitysmaiden ongelmista, emme ole vastuussa sodista, joita käydään ympäri maailmaa jatkumona. Me emme ole velkaa esim. Afrikalle mistään latin latia! Meidän on katsottava totuutta silmiin ja lakattava olemasta koko maailman sosiaalitoimisto. Meidän ei tarvitse kustantaa ja hoitaa muiden maiden itse aihauttamia ongelmia. Jokainen yksityinen henkilö voi auttaa erilaisten järjestöjen kautta niin halutessaan, joten sulkia on vielä hattuun jaossa vaikka valtiona keskitymme omaan kansaan..

En hyväksy hallituksen holtitonta lisävelanottoa. Se on täysin hömöläisten hommaa! Jokainen lukutaitoinen ymmärtää, että euroakaan ei tarvitse lisää velkaantua jos otetaan järki käteen ja lopetetaan rahan lappaaminen ympäri maailmaa. Ministereille terveiseni: katsokaa ympärillenne ja ottakaa ne laput silmiltänne! Eiköhän ne sidosryhmänne ole jo tarpeeksi tätä maata kupanneet. Olisiko aika oman kansan hyvinvoinnin?

Soitelkaa jos ei itsellänne leikkaa mistä se säästö löytyy. Kerron mielelläni.

Mauri Peltokangas

17 thoughts on “Mauri Peltokangas: Me olemme käännekohdassa

 • 10.9.2018 at 20:27
  Permalink

  ”Tässä maassa on joukko maailmanhalaajia, jotka haluavat leikata sinun ja läheistesi hyvinvoinnista ja parantaa niillä varoilla maailmaa. Se ei mielestäni käy. Muu maailma on olemassa ja selviää ilman, että me pieni kansa velkaannumme ja leikkaamme omasta hyvinvoinnistamme ja peruspalveluistamme auttaaksemme muita.”

  Kyse on porvarihallinnon tasolla enemmänkin pakolaisbisneksestä kuin maailmanhalaajista. Veronmaksajien rahoilla pyörivä miljardien eurojen bisnes ja ulkomaisen halpatyön rantauttaminen Suomeen ovat sellaisia kiihokkeita, että jos ei saada iphonenuorukaisia enää haettua Ruotsista bussiarmadalla, niin sitten kiintiöpakolaismäärät on ainakin kymmenkertaistettava.

  Mykkänen haluaa puoli miljoonaa pakolaista vuosittain Eurooppaan
  http://beta.oikeamedia.com/o1-81706
  ”Kesäkuussa sisäministeri Kai Mykkänen ehdotti turvapaikkajärjestelmästä luopumista Euroopassa ja siirtymistä kiintiöpakolaisten vastaanottamiseen. Kesäkuussa sisäministerin ehdottama määrä oli vielä noin neljännesmiljoona vuosittain, mutta nyt Yle:n ohjelmassa (n. kohdassa 19:50) Mykkänen katsoo hyväksi määräksi jo puolikin miljoonaa:

  https://areena.yle.fi/1-4482942

  Eurooppaan tuli noin miljoona turvapaikanhakijaa v. 2015, mikä vaikutti voimakkaasti poliittisiin voimasuhteisiin Euroopan maissa ja aikamoista kaaosta. Nyt Mykkäsen ehdottama määrä, puoli miljoonaa on miljoona jaettuna vain kahdelle vuodelle vuoden sijaan. Onko tässä kauheasti eroa ja voidaanko ehdotetussa mallissa olettaa kaiken sujuvan oleellisesti paremmin?”

  Johtuisiko tämä siitä että Ruotsi, Tanska ja Saksa pyysivät EU:lta väliaikaiset rajatarkastusluvat (Itävallan ja Ranskan lisäksi) ja tämä lähes lopettaa maitse Skandinaviaan ja Suomen rajalle tulevien turvapaikanhakijoiden massat ja tietenkin myös veronmaksajien rahoilla pyörivän pakolaisbisneksen tulot? Tästä syystä kiintiöpakolaismääriä halutaan Kokoomuksessa nyt nopeasti nostaa lähes samohin lukemiin mitä 2015 massainvaasiossa, jotta Suomeen saadaan pysyvää bisneskarjaa. Kiintiöpakolaisistahan kaikki jäävät maahan, rajan yli tulleista vain osa sai myönteisen turvapaikkapäätöksen. Näin kiintiöpakolaismäärät olisivat yhtä suuria kuin 2015 mamumassainvaasion huippuvuotena maahan myönteinen turvapaikkapäätös taskussa jääneiden määrät.
  https://keskustelu.suomi24.fi/t/15381993/porvarihallitus-sossuturva-maahantulijoille-heti!

  Verovaroilla pyöritettävä maanosamme huumekauppaakin suurempi miljardien eurojen pakolaisbisnes tuottaa miljoonia pakolaisia EU:hun
  https://keskustelu.suomi24.fi/t/14912884/pakolaisbisnes-tuottaa-miljoonia-pakolaisia-euhun!

  Reply
 • 10.9.2018 at 22:01
  Permalink

  Mauri, sinä olet rasisti.
  Natsi, äärioikeistolainen ja populisti.
  Ulkomaalaiskammoinen ja kansainvälisyyden vastustaja ja impivaaralainen….
  Kuten minäkin ja sadat tuhannet muut jotka AJATTELEVAT REALISTISESTI ja ymmärtävät mihin tämä saatanan suvaitsevainen pelleily johtaa.
  Luulisi että Ruotsin ja muiden esimerkki herättäisi päättäjät, vaan eipä herätä.
  Omaa oksaa sahataan ja kustaan omaan pesään näköjään maailman tappiin asti.

  Reply
 • 10.9.2018 at 22:05
  Permalink

  Orpo ja Sipilä ovat Ylen ja hesarin talutusnuorassa. Molempien lausunnot ovat linjassa vihervasemmistolaisen agendamedian pyhien sakramenttien kanssa, jotka ovat ilmastonmuutos, EU, euro, globalisaatio, lgbt-kansan ihannointi ja monikulttuurisuus. Orpo ja Sipilä vähättelevät ja muuntelevat totuutta agendamedian tavoin islamilaisen haittamaahanmuuton kuoleman vakavista ongelmista.
  Joopa joo, juurihan Sipilä muka gonahti ja lausahti itsestään selvyyden elintason perässä tulevista pakoloisista, mutta vaalipuhettahan se oli kun keskustan vaalikarjaa siirtyy perussuomalaisten leiriin kiihtyvää vauhtia.
  Kepulien ja kokkareiden olisi todellakin kannattanut pitää kiinni vaali ohjelmasta, eikä olisi kannattanut tehdä lapsellista takaluukku operaatiota perussuomalaisten kesän 2017 puheenjohtaja vaalien jälkeen. No mitäpä ne selkärangattomat kansan päälle sylkijät osaisivat tehdä oikein? Eivät osaa edes erota.

  Reply
  • 11.9.2018 at 04:21
   Permalink

   Sipilä kieltänee lausuneensa vihapuhetta ensi kesäkuussa, kun hän on jälleen armoitettu pääministeri. Tarjoaa ehkä vastustamatonta houkutinta muslimeille? En viitsi enempää kenestäkään.. painokelvotonta tekstiä…

   Reply
 • 10.9.2018 at 23:50
  Permalink

  Mikä taho aivopesi suomalaiset artistit hoilaamaan roska virttä velasta?

  https://lyrics.fi/apua-orkesteri/maksamme-velkaa

  ”Niin on vallalle perso rotu meidän kenties Missä ruoho ei verso, kävi valkoinen mies”

  https://www.youtube.com/watch?v=lZb3hZkuHf0

  https://www.youtube.com/watch?v=WS3QkCnGHl0

  Onneksi Jukka Kuoppamäki ymmärtää maansa kauneuden.

  https://lyrics.fi/jukka-kuoppamaki/mina-katson-tata-maata

  ”Minä katson tätä maata Minä katson kansaa sen Minä katson kallioita, koristeita rantojen. Ja mä tiedän, etten vaihtaa sitä voisi milloinkaan Sille sydämeni sykkii, sitä rakastan mä vaan.”

  Reply
 • 11.9.2018 at 07:30
  Permalink

  Taas yksi persu väittää saatanallisten kulttuurintuhoajien muka haluavan parantaa maailmaa.

  Reply
   • 11.9.2018 at 16:49
    Permalink

    Mutta hehän myös väittävät näitä saatananpalvojia hyväuskoisiksi idealisteiksi. Vai oletko sitä mieltä, että persut eivät yleisesti ottaen näin väitäkään?

    Reply
 • 11.9.2018 at 08:39
  Permalink

  Katsokaapa Ruotsia. Siellä ihannoidaan monikulttuurisuutta ja monimuotoisuutta. Sitten kun Ruotsidemokraatit tuovat oman monimuotoisuutensa tarjolle, se ei kelpaa!
  Islam näyttää kelpaavan.

  Reply
  • 11.9.2018 at 09:51
   Permalink

   Lerk, Odota nyt vähän, mihin sinulla on kiire? Juurihan vaalit oli, ei kai sitä uutta hallitusta ole edes vielä olemassa.

   Reply
 • 11.9.2018 at 12:06
  Permalink

  ”…euroakaan ei tarvitse lisää velkaantua jos otetaan järki käteen ja lopetetaan rahan lappaaminen ympäri maailmaa.”

  Juuri näin. Lisäksi lopetetaan humanitäärinen maahanmuutto kokonaan näin aluksi.
  Hallituksella on hirveä tarve velkaannuttaa Suomi. Olen monesti miettinyt, MIKSI ? Aatoksissani olen tullut siihen tulokseen, että velkaannuttamalla meidät korviamme myöten olemme automaattisesti velkojiemme vankeja. Sehän sopii liittovaltiopolitiikkaa ajaville oikein hyvin.

  Ja rahaahan otetaan mm. työeläkekassojen vakuutta vastaan. Vaikka ne eivät ole valtion rahoja, niin EU- ja euroasioita junailtaessa ne neuvoteltiin ”valtion varoiksi”, jotta päästiin euroon. Vaikka ao. varoja lienee ainakin 200 miljardia, niin kovaa kyytia lisääntyvä valtion velka lienee pian jo 130 miljardia. Elikkä työeläkeläisten eläkkeet ja niiden eteen tehty raskas vuosikymmenien työ ovat hieman yleistäen liipasimella ja hujuteltavana ympäri maailmaa.

  Reply
 • 11.9.2018 at 15:10
  Permalink

  Olemme ”käännekohdassa”, mutta sen ”vääntymisen” edellytyksenä ovat rehelliset vaalit. Eivät sellaiset kuin olivat presidentinvaalit, jossa suhmura santrat laskivat äänet mielensä mukaan.
  EU ja Suomen EU:ta kumartavat eliittipoliitkot eivät anna periksi, eikä niillä ole mitään häpyä kommunistien kanssa, johon lasken mukaan automaattisesti haittapuolueen vihreät.
  Paras kun tunnustaa itselleen sen, että elämmä käytännöllisesti katsoen Pohjois-Koreassa, jossa on oma ”maailmanjärjestyksensä” ja taas meille tarjotaan NWO eli New World Orderia.
  Ruotsissa tapahtui selvää vaalivilppiä ja tanskalainen vaalitarkkailija kertoi vaalien olleen epädemokraattisimmat missä hän on ollut astialla. Venäjänkin vaalit olivat puhtaammat, vaikka sielläkin käytetään nk. ”tasoituslähtöjä”.
  Suomeen pitää saada kovan luokan vaalitarkkailijat ja heille pääsy, vaikka kummisedän hyysiin kun Sale on tapansa mukaan ”kyykyllä”. Sipilähän paskantee twitteriin ja antamiinsa ”julkilausumiinsa”, jotka ovatkin perin sekavaa ja ”löysää tavaraa” silloinkin kun ei vaivu ”sokkiin”. Eipä kuomat ”vihastuta” ja olla ”rasistisia” tai ihmeissämme siitä, kuinka maahanmuutto saattoi nousta Ruotsissa niin ”keskeiseen asemaan” parlamenttivaaleissa, josta ei enää puuttunut kuin Suomi-talon polttaminen.

  Reply
 • 11.9.2018 at 20:44
  Permalink

  Ex Ylen Toimitajaa Nykyistä Kokomus Meppiä Oksetaa

  Unkarin Yritys pitää sen maan itsenäisyys oma-päätös valta asioihin j
  otka ovat kohtalokaita
  tulevaisuuden näkökannalta

  kun e u n vihreä meppi tekee jonkun idiotti politisoituneen nootin

  ääri liberalisella idiotismilla kuplastaan
  niin suomen kokoomus mepit ovat kiimoisan harjoitamasa eu diktaturia i

  hmisokeuksiin vedoten nin kenen ihmisoikeuksiin unkarin kansan

  vai lähi idän islamistien ihmisoikeudet

  väitä jälkimäiset kokomuksn arvot kohdilaan ei n kanssa
  kun mietii mitä tämä lähi idän kansan vaellus on sanut aikaan
  euroopassa maissa jonne nämä muslimi matut ollaan päästetty sinisilmäisesti

  niistä on ollut niin paljon euroopalle iloa* ettei sarvamaa pysy housuisaan *

  Kokoomusedustaja Petri Sarvamaa pitää Orbánin toimintaa vastuuttomana
  kokoomusedustaja Sirpa Pietikäinen myös
  Myös kokoomusedustaja Henna Virkkusella on Unkarista tiukka kanta.

  ”Orbán on tähän mennessä saanut puhuttua enemmistön puolelleen,
  mutta nyt hänen on tehtävä todellinen linjanmuutos”, Virkkunen sanoo.

  Siis kun vähemistö vaatii eikä saa tahtoaan läpi

  ennmistö pakotetan siihen päätökseen vähemmistön vaatimuksista

  sitäkö hän tarkoitaa
  eli siis eu n Virkkunen sanoo.
  että on vain yksi oikea mielipide EU ssa rivien välistä muut on vääria jopa ennemistön mielipiteet

  niiden pitää muutua tai virkunnenEU liberaalina suutuu
  ja alkaa uhkailemaan sanktioilla Vastustajiaan

  eli enmistöä
  Aika sakeeta demokratia käsitystä Eu ssa

  ihanaa ihmisarvoa kunnioitaen

  kuten ranskan ääri islamistiset terrori iskut joita jo ………….öööö

  https://www.youtube.com/results?search_query=france+terror+attack

  laskekaa itse

  joidenka vaaraan

  hän haluaa myös unkarin maaperälle

  ihmisarvoa kunnoitaen tekemällä unkarista turvatoman maan
  kuten tällä hetkellä koko eurooppa on

  lukuun ottamatta juuri puolaa unkaria
  heillä ei ole sitä islam terorismin uhkaa pällä kuten näillä liberaali maila
  ja meilä idiiootti poliitikojen päätöksien takia

  kokoomus on suomen viholinen meidän itsenäsyydelle
  jos ei ennen
  niin nyt kyllä he ovat sekaisin en tiedä mistä

  ja heasri ihkuu ja tihkuu onnesta eu n pakoteista unkaria kohtaan

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005823519.html?ref=rss

  Reply
 • 12.9.2018 at 19:20
  Permalink

  Joutuuko Saksan kotimaantiedustelun johtaja eroamaan kommenttiensa vuoksi? Maassen epäili, tapahtuiko Chemnitzissä ulkomaalaisten ajojahtia
  Ei halaistua sanaa siitä itse asian aiheutajasta pääsyylisestä

  Onko yle vienyt hänelle Chemnitzisen MATU TAPPAJALLE
  Selliin muikkuja ja ruisleipää ja toivotanut hyviä jatkoja
  ja pitävät häntä rauhalisena ja mukavana miehenä
  ja vievät hänelle pari euroa ylen henkilökunnalta kerätyä kolehtia eli 5000 e
  jotka on pihistetty ylen budjetti rahoituksesta Merja yli-anttilan käskystä
  Eero mäntymaa on ollut ahkera poika bravoo
  ja on nyt selli vierailulla *Saksassa* tapaamassa tätä sankaria
  suomen veronmaksajien rahoilla
  tätä Ylen propagandan välikappaletta jonka kautta he voivat ruoskia äärioikeistoa kaikesta
  lahjoituksen Valkopyykaus suojelu kohdetta
  Yle Myöntää hänelle palkinon *rasismin vastustavasta toiminnasta *välilisesti*
  ja toivoo että näitä samanlaisia herroja olisi ennemänkin
  Rasismin äärioikeiston vastaisen kamppailun nokka miehinä
  HUIPPU KLIKKAUS LÖÖPIEN
  ELI RAHAN HUORAUKSEN TUOTAJANA *TAPOSTA*
  syy miksi heidät nostetaan sankareiksi on kuitenkin puhdasta jakomielitaudin aiheutamaa valtamedian äärivasuri toimitajien mielenvikaisutta
  siis mietikä yle käytää rasismin äärioikeiston vastustamisen akendaansa
  välikappaleena maahanmuutaja muslimi tappajaa saksasta
  aivopesu suvakisi propagandaansa

  Eli tämä Suomen valtamedian tomitajien logiikka on järjen vastaista
  jos se matu ei olisi tappanut sitä ihmistä
  tämänkään miehen ei olisi tarvinnut ragoida mitenkään
  koska niitä mielenosoituksiakaan ei olis järjestetty
  mutta ….
  YLEÄ Ei paljon se pää syyllinen kiinosta
  tähän hänen yksistään aiheutamaan tapahtuma ketjuun
  Onko tosiaan niin että näiden matujen on oikeus tehdä mitä tahansa
  ja sitä ei ole oikeutta arvostella millään tavalla
  se on se pahin rikos
  Ei se pää syyllinen kuka tämän koko hässäkän on aiheutanut
  MAAILMASTA ON TULLUT JÄRJETÖN PAIKKA
  NÄIDEN ÄÄRI SUVAITSEVAISTEN
  SIIS SUVAITSEMATOMIEN TAKIA
  heidän logiikansa käsitellä asiota on järjenvastaista
  matulle armahdus ja virkamiehelle täysin ulkopuolisena
  tähän matun tekemään tapoon potkut
  kun tämän matun teko hänet sotki tähän asiaan
  jos matun puukko olisi pysynyt tupessa
  mitään virkamiehen syylistämis kuulemista asian tiimoiltakaan ei olisi
  YLE
  Joutuuko Saksan kotimaantiedustelun johtaja eroamaan kommenttiensa vuoksi? Maassen epäili, tapahtuiko Chemnitzissä ulkomaalaisten ajojahtia
  Tiedustelupalvelu Verfassungsschutzin pääjohtaja Hans-Georg Maassen on tänään Saksan parlamentin kahden valiokunnan kuultavana lausuntojensa takia.
  Tämä on vastenmielistä toimitaa jolla valtamedia valkopyykaa pääsyylisen ja syytää muita
  joilla ei lähtökohtaisesti osaa ja arpaa sihen tapahtumaan
  heidät sotketaan siihen
  se pää syyllinen tappaja matu on sotkenut hänet siihen asiaan teolaan
  ja häntä aletaan vainomaan valtamediassa viher vasuri suvakki toimitajien ääri kierrolla toiminalla jonkun täysin epäoleelisen asian takia

  Reply
 • 13.9.2018 at 19:32
  Permalink

  YLELLE ON Käynyt joku emä kämmi

  videokilipissä näemme kuinka nämä mustat ihmiset ryöstelevät kaupoja
  ja tuhovat paikkoja tämän myrskyn siivellä

  mutta hentula lätisee vain jostain turvaan pakenemisesta

  mitä mitä onko ylen editoija joku piilo nazi rasisti ujutautunut tarve varastoon
  kukka hameessa naamioituneena pilotti takki repussa

  joku on luullut häntä jouko jokiseksi.. mutta heh hee

  tämän videoklipin esitäminen varkain aiheutaa elinkautisen tuomion Sen näyttäjälle
  valtakunnan syytäjä on jo esitänyt vangitsemis päätöksen
  kun facebook sitä hänelle ehdotti
  Yle Uutiset
  to 13.9.2018
  https://areena.yle.fi/1-4234390
  13.9.2018 19:19

  siis tämän katriina myrskyn siivellä 2005

  samaa luvassa jos ..POLIISVOIMIEN RESURSIT OVAT MUUALLA

  NIIN MUSTA MIES ON KAUPAN SISÄSSÄ

  YLEN hentulan komentti oli hyvä

  siellä on kuitenkin turvalisempi olla kuin lähteä pois
  jutun video taustalla

  kun musta poliisi osoitelee toista mustaa ryöstelijää haulikolla

  jotenkin ei sovi ylen akendaan siis toi video kuva 2005 myrskyn jälkeen
  on pouta sää

  niin näille ryöstelijä mustille himassa
  kun he katselevat ryöstämästään taulu teeveestä pornoa
  ja gagstä rappiä pilvessä

  ja se kaupan ryöstön uhri valkoinen omistaja on tehnyt itsemurhan konkursin takia
  mutta silti thrumph tappoi 3000 tuhatta ihmistä evakointo mokasaan
  black life mattersin ja liberaali vasuri huhujen mukaan

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.