Jyrki Åland: Valkoinen rasisti, pyydä anteeksi

Meinasi kahvit lentää emännän päälle, kun avasin verkkosivut ja luin päivän polttavat uutiset. – Euroopan Unioni on liian valkoinen, siis mitä helvettiä. Hei ihan oikeasti, eikö ihmisillä ole parempaa tekemistä? Mihin tämä maailma on menossa? Pitääkö siis europarlamenttiin ottaa kiintiövärillisiä vain sen takia, että mustille tulee pahamieli? Demokratiassa on se hassu juttu, että aina kaikille tulee pahamieli.

Kysynpä vaan, miksi Eurooppa ei saa olla valkoinen? Vai onko tämä kaikki siirtomaa-ajan jälkeistä peppukipuilua, jossa entiset alamaiset haluaa ottaa vallan ja uhriutua. Tällä hetkellä on nähtävissä, että entiset siirtomaa isännät haluavat kollektiivisesti pyytää anteeksi julmuuksista ja luonnonvarojen varastamisesta.  Tästä on jo kulunut tovi 1800-luvulta aina toiseen maailmansotaan asti, jolloin alkoi itsenäistymisenaika.

Huvittavaa on, että jopa täällä Suomessa nöyristellään ja pyydetään anteeksi jotain sellaista, mihin emme ole koskaan osallistuneetkaan. Sitten on ne kuuluisat kehitysyhteistyövarat, joita on jaettu kolmansienmaiden johtajille jo vuosi kymmeniä. Miettikää Suomi käytti vuonna 2017 kehitysyhteistyöhön 935 miljoonaa euroa, siinä on anteeksi pyytämisellä hintaa.

Katsotaanpa mihin Iso-Britannia on ajautunut anteeksipyytelyissään. Brittiläinen imperiumi oli suurimmillaan 1900-luvun vaihteessa. Siihen kuului neljäsosa ihmiskunnasta, niin Intiasta, Lähi-idästä, Afrikasta ja totta kai Kanadasta sekä Australiasta.  Brittiläinen imperiumi on aina ollut kansojen sulatusuuni. Muualta tulleiden etnisten vähemmistöjen osuus väestöstä (2011) oli 7,9 %, eli melkein yhtä paljon kuin skottilaisia.  Tilastojen mukaan valtaosa Britannian väestöstä on kristittyjä ja vain 3 % muslimeja, hindujakin vain prosentin luokkaa. Äkkiseltään pari hassua prosentti lukua ei näytä pahalta, mutta miltä kuulostaa 5 119 200 etnisten vähemmistöjen osuus, tai pari miljoonaa muslimia?

Vähemmistöistä tulee helposti hallitseva yhteiskuntaluokka. Tämä kaikki tapahtuu pikku hiljaa siirtämällä muun muassa virkamieskoneistoon vähemmistön edustajia, sekä valtaamalla alueellisia vaalipiirejä. Iso-Britannia on EU:n kärkikastia erilaisten huippuvirkojen myöntämisessä etnisille vähemmistöille myös parlamentissa ja sen alaisissa elimissä. Nyt on hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään, ketkä pitävät valtaa kaupunkitasolla?  Lontoo, Birmingham, Manchester, Leeds ja Liverpool, näistä kolmessa on muslimi pormestarina. En väitä onko se hyvä vai huono asia, mutta näin vähemmistö ottaa vallan.

Europarlamentaarikko Syed Kamall puolustaa kovin mustien oikeuksia. ”EU näe värillisiä kohtaan tehtyä epäoikeudenmukaisuutta”. Tässä mennään suoraan taas Eurooppalaisten omatuntoon ja siirtomaa-ajan anteeksi pyytelyyn. Tämä sama on toiminut hyvin Britanniassa, niin miksei siis muuallakin Euroopassa. Kaikella tällä on tarkoituksena saada virkamieskoneistoon ja muualle johtaviin asemiin omat vähemmistön edustajat, niin etnisyyden kuin uskonnon mukaan. Tässäkin nimen omaisessa tapauksessa muslimi on huolissaan mustista: ”Hei heitä on vain kolme”. Entä sitten? Kansa valitsee europarlamentin äänestämällä.

Eurooppa on aina ollut valkoinen. Miksi sen pitäisi muuttua, sen mukaan millaista väkeä tänne pyrkii ja on tullut. Pelottavinta on, että vähemmistöt ja ääriliberaalien ajattelu ovat vallanneet ihmiset. Meidän pitäisi jakaa virkoja ja paikkoja sen mukaan mitä he edustavat. Nimitykset ja paikat on jaettava pätevyyden ja ansioiden mukaan, ainakin minun mielestä. Ikävä kyllä kohta ruvetaan vaatimaan, että paikkoja jaetaan samalla tavalla kuin meilläkin sukupuolikiintiöiden mukaan. Koska otetaan käyttöön kiintiövähemmistöjen malli, jossa puolet vähemmistöille ja toinen puoli valtaväestölle, jotta kenellekään ei tule paha mieli. Paitsi tietysti valta- ja kantaväestölle, joka huomaa tulleensa oikeuksiltaan vähemmistöksi.

Äsken mainitsemani vähemmistökiintiömalli on jo juurtunut päätöksentekoon. Annan hyvän esimerkin niin sanotusta vähemmistöjen edunajamisesta. Otetaan esimerkkinä vaikka kaupunkien virat. Hakijoita yhteen virkaan on 12:sta ja paikkoja siis kaksi. Hakijoiden pätevyydet ovat keskenään samanveroisia. Miten kuvittelet prosessin onnistuvan kun kahdeksan on kantaväestöä ja loput neljä vähemmistöä? Toisen viran saa kantaväestönedustaja ja toisen etnisenvähemmistönedustaja, jotta ketään ei voi syyttää rasismista. Tästä on vain pieni matka siihen, että pätevyys on toissijainen ja kiintiövähemmistöllisyys ensisijainen.

Jumalalle kiitos, että Europarlamenttiin valitaan meppejä vielä demokraattisesti. Tällä hetkellä 751:ä europarlamentaarikosta yhdeksän on naamaltaan etnistä alkuperää. Kysymys kuuluukin, onko jälleen kerran kansa äänestänyt väärin. Pitääkö siis parlamentin näyttää samalta kuin suurimman osan Euroopan maiden jalkapallo maajoukkueista?

Ikävä kyllä elämme Euroopassa sellaista historiallista ajanjaksoa, jossa vähemmistöt kilvan taistelee siitä, että kuka saa olla johdossa. Politiikassa kaikki on sallittua, myös likaiset keinot. Tavallista kansaa syyllistetään sellaisista asioista, johon heillä ei ole osuutta ja ne, jotka nousevat vastustamaan tätä kehitystä vaiennetaan. Totuus on niin kallisarvoinen, että tarvitaan valheiden henkivartiosto sitä suojelemaan. Aina kun valtaan on päässeet vähemmistöt on tapahtunut jotain katastrofaalista. Me muistamme natsit, bolševikit, falangit tai šiiat lista vähemmistöjen hirmuhallinnoista on loputon. Kaikki lähtee siitä, paljonko olemme valmiita suvaitsemaan.

Jyrki Åland

13 thoughts on “Jyrki Åland: Valkoinen rasisti, pyydä anteeksi

 • 1.9.2018 at 08:37
  Permalink

  Kulttuurit nousevat ja katoavat. Länsimainen kulttuuri tuhoutuu suvaitsevaisuuteensa ja vallan ottavat agressiiviset kulttuurit. Kuten on läpi historian tapahtunut.
  Länsimaisen kulttuurin nosti hallitsevaksi väestön korkea koulutus ja into kehittää luonnontieteitä. Suuria nimiä olivat Galilei, Newton, Darwin, Gauss,… Kulttuurin tuhon alkuun johtivat yhteiskuntaa spekuloivat filosofit. Nyt elämme loppuaikoja.

  Reply
  • 1.9.2018 at 11:49
   Permalink

   Ja siihen hyytyy myös tekninen – ja tieteellinen kehitys, taloudellisesti ja yhteiskunnallisesti vakaat ja vapaat ajat.

   Reply
 • 1.9.2018 at 08:43
  Permalink

  Valtakunnat on helpointa valloittaa ja tuhota sisältä päin nakertaen. Pätee politiikkaan ja uskontoon. Pieni määrä hapatetta hapattaa koko taikinan, niin parlamentissa kuin seurakunnassa.

  Reply
  • 1.9.2018 at 09:14
   Permalink

   Juuri näin se menee. Minä olen valkoinen hetero. Ja elän valkoisessa yhteiskunnassa. Jos joku pahoittaa siitä mielensä ja sanoo minua vihapuhujaksi tai rasistiksi niin se on hänen/heidän näkökantansa. En ole kumpaakaan vaikka haluaisin pitää Suomen suomalaisilla. Tämä maa tapeltiin aikoinaan suomalaisille hyväksi paikaksi asua. Ja sitä se on ollut vuoteen -90 asti, kunnes ensimmäiset somalit tulivat tänne.

   Kaiholla muistelen vielä -80 lukua ja sen kulta-aikaa. Mietin usein miksi ne nuoret naiset jotka silloin uskalsivat kulkea yksin ja pareissa öisillä kaduilla kesäleningeissä, eivät nosta nykyisestä yhteiskuntarauastamme hirveää metakkaa. He ovat nyt äitejä ja heidän lapsensa ovat koko ajan vaarassa. Mikseivät he halua palata siihen turvallieen yhteiskuntaa joka oli täynnä rakkautta ja valoisaa tulevaisuutta? Sillä nykyinen tulevaisuus on melko musta.

   Reply
   • 1.9.2018 at 13:12
    Permalink

    Ensimmäiset somalipaskat tuli suomeen -70 luvulla, ei 90 luvulla.

    Reply
 • 1.9.2018 at 11:44
  Permalink

  Ehkä tämä taistelu hävitään, sillä isänmaallisuutta ja yhteishenkeä nakertaneet voimat ovat saaneet liian kauan ja laajasti vaikuttaa yhteiskunnassamme. Pieni lohdutus olkoon se, että vaikka taistelu johtaisikin perikatoon, niin nimenomaan viimeiseen asti vastaan panneet muistetaan kunnollisina ihmisinä, joiden varassa kansakunta tai kokonainen maanosa olisi voinut selvitä ja kukoistaa.

  Reply
 • 1.9.2018 at 12:13
  Permalink

  Rotujen sekoittaminen on se suurin saatanallisuus tässä yhtälössä -globalistien märkä uni (joka on ihan paperille kirjoitettuna kaikkien luettavissa) on sekarotuinen, juureton ja matalan ÄO:n joukkio helposti hallittavia työmuurahaisia jotka eivät nouse puolustamaan omaa kansaansa ja isänmaataan -koska sellaista heillä ei ole.

  Suomessa juuri käskyjä jakamassa käynyt kuminaama Macron on yksi psykopaattisimmista negatiivisen rodunjalostuksen edistäjistä jota meidän omat nilkit kilpaa nuoleskelevat. Karmeaa katseltavaa mutta samalla erittäin voimaannuttavaa -kuminaamojen virnistelyille tullaan tekemään loppu. Merkit ovat jo ilmassa!

  Reply
 • 1.9.2018 at 15:31
  Permalink

  Afrikassa menee parhaiten mailla, joissa eurooppalaiset ovat luoneet yhteiskunnan rakenteet. Nyt Zimbabwe ja Etelä-Afrikka ovat kaaostilassa mustien eliminoidessa valkoisia maatiloilta, virkapaikoilta ja hengiltä. Länsimaiden vasemmisto ja rikkaimmisto hyväksyvät tämän etnisen puhdistuksen. Katsotaan, että Afrikka kuuluu mustille. Afrikan sisällä on tapahtunut ja tapahtuu keskinäisiä etnisyyteen tai kulttuuriiin liittyviä valloituksia ja kansanmurhia, mutta ne eivät länsimaisia ”hyviä ihmisiä” kiinnosta.

  Koska tuplastandardit ovat nykyään vallalla, ei tietenkään katsota, että Eurooppa kuuluu valkoisille. Mieluummin annetaan ymmärtää, että myös Eurooppa kuuluu mustille. Väestönkasvun puolesta Afrikka kykeneekin liikakansoittamaan myös Euroopan, mutta miten paljon ja kuinka kauan Euroopassa riittää ryöstettävää? Eurooppalaiset veronmaksajat eivät kykene ylläpitämään kovin montaa miljoonaa tulijaa, kun taas tulijoita on jonossa satoja miljoonia jo nyt.

  Milloin tajutaan, että kukin kansa tuottaa kykyjensä ja kulttuurinsa mukaisen yteiskunnan. Yhteiskunnan länsimainen taso saavutetaan vain länsimaisella väestöllä. Ääretönkään kehitysapu ei tuota pysyviä tuloksia, ainoastaan korruptiota. Sosialistinen paradigma, jonka mukaan mistä tahansa Eurooppaan tuotu ihminen muuttuu hetkessä henkisesti eurooppalaiseksi, on ilmiselvästi virheellinen. Sosialistisia utopioita on turhaan kokeiltu sadan vuoden aikana lukuisia, mutta ne ovat lähinnä osoittaneet sosialistien kyvyn olla oppimatta yhtään mitään.

  Reply
 • 1.9.2018 at 16:24
  Permalink

  EU on umpnainen tunkahtanut ilmaltaan oleva tynnyri, joka kumma kyllä kolisee kaikista eniten juuri silloin kun se on täynnä kuin Turusen pyssy eri puolilta Eurooppaa kerätyistä MEP:istä.
  Aivan yhtä hyvin EU:n jakomielitautisten huolena saattaisi olla, ettei tuo hulluinhuoneessa ole tarpeeksi vaaleanpunaisia elefantteja.

  Reply
  • 2.9.2018 at 07:05
   Permalink

   Sipilä vaati juuri kehitysavaun lisäämistä josta on vuosien myötä seurauksena valtavat kansainvaellukset Eurooppaan. Sikiävät vain kuin kanit tekemättä mitään oman maan hyvinvoinnin eteen.Mitä vuosikymmeniä afrikkaan roudattu miljardien kehitysapu on saanut aikaan, muutaman kaivon keskelle kylää ja helvetinmoisen kansainvaelluksen kun ovat saaneet tietoa netin kautta Euroopan kultamaasta.

   Reply
 • 2.9.2018 at 07:20
  Permalink

  Äärioikeiston kannattajat ja vastustajat osoittivat mieltä Saksan Chemnitzissä – Saksan ulkoministeri: ”Historiamme pakottaa meidät puolustamaan demokratiaa”
  Iltalehti
  onko joku turvapaikka hakija terroristi muslmi tappajien puolustus
  demokratian puolustamista no ei todelakaan ole
  jota tämä Saksan ulkoministeri: idiootti ei tajua mitä oikeasti puolustaa
  eli jotain väkivaltaista extreme islamia välilisesti
  kanta saksalaisten turvalisuuden tunteen kustannuksella
  muistelkaa sitä aikaa kun näitä matuja ei olut euroopaa väärälään
  kuinka paljon paremmin asiat oli
  näitäkään kirjoituksia ei tarvitsisi rustata jos nämä matut olisivat pysyneet siellä
  lähi idässä *mitään positiivista heidän invaasionsa euroopaan ei ole tuonut päin vastoin*
  Mielenosoitukset maahanmuuton puolesta ja vastaan päättyivät rauhallisesti Chemnitzissä
  MTV.fi tänään
  eilen tai siis koko uutisoinin naaratio on valheelista paskaa suomen valtamediassa
  https://www.ampparit.com/haku?q=Chemnitzin

  61 uutista Äärioikeiston hirveyksistä uhasta nazismista siellä

  ja mielenosoituksesta *ilman mitän syytä* he ovat suomen
  valtamedia mielestään siellä vain huvikseen muuten vaan *riehumassa*
  näille valtamedian toimittajille pitäisi lähetää se oikeuden pöytäkirja mitä se turun terroristi teki nille uhreileen koska he ovat näköjään unohtaneet sen raakuden
  Puukkoiskun sankari Hassan Zubier kuiskasi kuolevalle naiselle: ”Olen todella pahoillani, etten onnistunut”
  Turun puukkoiskussa itsekin uhrina ollut Hassan Zubier kertoo *karmeista tapahtumista*
  Esim Zubier kertoo kääntyneensä ympäri ja nähneensä, kuinka mies on saman naisen kimpussa, jota Zubier juuri katsoi silmiin ohikulkiessaan.

  –Hän oli kumartuneena naisen puoleen ja toistuvasti viilsi hänen kurkkuaan.
  Sitten Zubier kertoo nähneensä, kuinka elämä alkoi hiipua uhrin silmistä ja lopulta tämä kuoli.
  Tämä On saksan ulkoministerin mielestä Demokratian puolustamista
  Aika Pimeetä

  Toinen Juttu

  *ABC News*: Lähes puolet yhdysvaltalaisista kannattaa Trumpin viraltapanoa
  MTV.fi

  ABC News: Liki puolet amerikkalaisista kannattaa Trumpin asettamista virkasyytteeseen
  Iltalehti
  Lähes puolet yhdysvaltalaisista kannattaa Trumpin viraltapanoa
  Keskisuomalainen
  hitusen outoa
  yhtälö on taysin mahdoton jos trumpin kannatus on 48 prosenttia tai 50
  niin miten 60 prosenttia usalaisita voi vaatia hänelle virka syytettä häh

  Abc On pahimpia Poliitisia Anti Thrump liberaali vasuri

  Hilary Clinton Network Valemediota Usassa

  kuinka monta toimitajaa nämä ovat joutuneet erotamaan heidän trump valeuutisten takia

  The moment ABC NEWS realizes Donald Trump has WON THE ELECTION!!

  Reply
 • 2.9.2018 at 08:17
  Permalink

  Siirtomaita valtasi ja riisti Britanniaa hallitseva pankkiirien kartelli, joka nyt siis syyttelee tavallista kansaa siitä, mitä pakotti sen aiemmin tekemään. Sama pankkimafia on tämän nykyisen tuhopolitiikan takana ja vähemmistöjen suosimisen ym. ideologian. Se on pakkosyöttänyt ideologiat ihmisille. Eivät ne mitään ”alaa valtaa” itsestään. Eivät suomalaiset olisi suvakkeja, jollei olisi pakko

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.