MV-median päätoimittaja lopettaa – Seuraajaa etsitään

MV-median päätoimittaja Juha Korhonen on ilmoittanut lopettavansa tehtävästä tänään. Korhonen julkisti asian MV-lehden artikkelissa tänänä ja kertoi samalla, että ne, jotka päätoimittajan tehtävästä ja mahdollisesti lehden omistamisesta ovat kiinnostuneita, voivat ottaa yhteyttä häneen . Vihiä Korhosen mahdollisesta lähdöstä saatiin jo viime sunnuntaina kun mies vihjaili asiasta VK-päivityksessään.

Korhonen ehti olla MV-median, entisen MV-lehden päätoimittaja noin yhdeksän kuukauden ajan ja toimi ennen sitä Nykysuomen julkaisuvastaavana ja omistajana. MV-media on tunnettu räväkästä uutisoinnistaan, hankalista aihepiireistään ja suorasukaisesta kerronnastaan. Kuten oheisesta Korhosen julkistuksesta käy ilmi, räväkällä tyylillä on hintansa.

Korhosen eroilmoitus kokonaisuudessaan

Tässä jonkin aikaa eri vaihtoehtomedioita pyörittäneenä on pakko alkaa todeta tosiasiat. Ihminen ja media eivät elä pyhällä hengellä, joten on pakko siirtyä haasteissa eteenpäin. Rahat on loppu!

Jatkuvat talousongelmat on se suurin syy, miksi nyt pitää siirtyä eteenpäin tästä vaihtoehtomedioiden pyörittämisestä. Kun rahaa ei ole niin sitä ei ole. Resurssipula joka osa-alueella on toinen juttu, niistä on huutava pula koko aika, eli ei ole käsiä tarpeeksi tehdä mediaa, itse kun ei kaikkea millään pysty tekemään.

Lisäksi olen menossa kuulusteluihin 18. syyskuuta kolmesta eri asiakokonaisuudesta, missä on 9 eri rikosepäilyä. Nekin pitää nyt selvittää ja huhut kertovat, että niitä olisi reilusti tulossa lisää vielä? (En tiedä sitten mikä on totuus onko niitä tulossa lisää vai ei.) Kaikki rikosepäilyt liittyvät MV-mediaan.

Valitettavasti tässä maassa et saa vaihtoehtomediaa tehdä ”rauhassa”, sitä vaikeutetaan kaikilla mahdollisilla tavoilla.

MV-vip on lähtenyt kohtuullisesti käyntiin – ostakaa sitä! – ja siihen kannattaa tulevan vetäjän panostaa. Korostan: MV ei ole menossa kiinni, vaan sille etsitään uskottava uusi vetäjä.

Pyyhe lentää kehään 31. elokuuta 2018.  Tästä päivästä eteenpäin en vastaa MV-median artikkeleista tai muista sen julkaisuista, niistä vastaa artikkelin kirjoittaja.

Jos sinulla on intoa jatkaa MV-mediaa, niin ota yhteyttä USKOTTAVALLA viestillä  allekirjoittaneeseen, juhamvmedia@protonmail.com

Uuden vetäjän pitää ratkaista nämä edellä mainitut ongelmat, siinä sitä haastetta riittää. Mutta pidetään nyt yhdessä julkaisu auki siihen asti kun se uusi vetäjä löytyy.

Juha Korhonen

Nykysuomi toivottaa Juha Korhoselle onnea uusiin haasteisiin!

Lähde:MV

16 thoughts on “MV-median päätoimittaja lopettaa – Seuraajaa etsitään

 • 31.8.2018 at 10:46
  Permalink

  Tänä iltana Huumonen tanssinee jälleen läskienheilutus-tanssia.

  Reply
 • 31.8.2018 at 10:58
  Permalink

  Totuus vain on että Iljan jälkeen Mv-lehti alkoi muistuttamaan 7 päivää lehteä, tuomittu talousrikollien kusi koko lehden nurin.

  Reply
 • 31.8.2018 at 11:14
  Permalink

  Einäin, eikä mitään hätää, rehellinen valtalehdistö ja yle uutisointi on ollut samoilla linjoilla jo pitkään, ei pidä antaa totuuden pilata myyvää uutista.

  Reply
  • 1.9.2018 at 17:27
   Permalink

   Korhonen itse kertoi tuomiostaan, vai etkö usko edes mitä hän sanoo?
   Ja milloikahan olen sanonut että valtamedia on uskottavaa, se on täyttä mätää laidasta laitaa.
   Monella on se aate että jos et ole samaa mieltä, olet heti suvakki, kuten esimerkiksi vaikka ske, jos sanot hitusekin väärän sanan witille, voi helvetti sitä lasten tasolla olevaa huutelua mikä alkaa.

   Reply
 • 31.8.2018 at 11:37
  Permalink

  Toisinajattelijat vaiennetaan totalitarismeissa kuten EU-kommunistiliittovaltio. Sensurointi ja näytösoikeudenkäynnit alkaneet. Seuraavaksi vuorossa keskitysleirit ja poliittiset murhat.

  Reply
  • 31.8.2018 at 15:09
   Permalink

   Suomi on se EU-kommunistiliittovaltion vasallivaltio.

   Kun pintaa raaputtaa karisee Suomesta kaikki länsimaisen oikeusvaltion tunnusmerkit.

   Suomeen tarvitaan suuri puhdistus. Kaikki ministeriöt, kaikki laitokset ja virastot on puhdistettava.

   Petturivaltuutetut ja nk. ”kansan”edustajat pitäisikin laittaa keskitysleireille.

   Reply
 • 31.8.2018 at 13:55
  Permalink

  Omien pitäisi puolustaa ja tukea lehteä ja päätoimittajaa, kun paskaa tulee varmasti tarpeeksi ulkoapäin.

  Reply
 • 31.8.2018 at 15:08
  Permalink

  Voiko tämä akka puhua enempää paskaa suhtautumista näihin
  viher vasuri nazien metsästjä toimittaja alaisiinsa
  kun mietii iltasanomien akendaa
  Esimerkit

  ilta-Sanomien päätoimittaja Ulla Appelsin on suuri isänmaan ystävä, joka ei siedä punavihreitä maailmanparantajia. Hän ei peittele näkemyksiään sen enempää kirjoituksissaan kuin toimituksen käytävillä, missä osa alaisista pelkää häntä.

  juuri tullut valheelinen juttu Chemnitzin*nazeistä* ja äärioikeistosta
  Nämä ääriryhmät aiheuttavat Chemnitzin väkivaltaiset

  natsimellakat — MITKÄ VITUN NAZI MELLAKAT
  *Poliisin hyvin vaikea valvoa*

  siltähän se näytää kun katsoo asiaa vihervasuri iltasanomien toimittajan silmin
  ja Ulla Hyväksyy valheelisen jutun lööpin mukisematta
  antaa mennä vaan nazi kortit vihuten

  *vaikka en siedäkään sinun juttujasi * pakene työhuoneestani
  tai syön sinut
  maailman parantaja Jari Alenius anti thump propagandisti

  Reply
 • 31.8.2018 at 15:30
  Permalink

  Missäs se Venäjän rahoitus nyt olikaan josta jarot aina itkevät? Luulisi nyt näin vaikutusvaltaiselle Putinin aseelle rahaa löytyvän(?!)

  Reply
 • 31.8.2018 at 15:47
  Permalink

  Systeemiä vastaan taisteleminen on rankkaa hommaa ja vaatii poikkeuksellisia voimia. Systeemillä on aina keinot ja resurssit kuristaa, pitää otteessaan ja iskeä tasaisella tahdilla niin kauan, että ihminen väsyy taistelemaan, vaikka kuinka olisi oikeassa tai totuuden puolella vääryyttä ja valhetta vastaan. Totalitarismin ja demokratina ero on vain tavassa, jolla totuudenpuhujat vaiennetaan: edellisessä ei peitellä laittomuutta kun jälkimmäisessä yritetään pitää kulissia yllä viimesieen asti.

  Reply
 • 31.8.2018 at 20:43
  Permalink

  Voi paska. Ajatelkaa sitä suvakkien ilonpäivää kun MV-Lehti lakkautuu. Tiedän homman vetämisen olevan itse helvetistä ja vastustajia riittää suvakkien piirissä eli oikeissa vihollisissa sekä vielä kun Suomessa kerran ollaan kansallismielisten, isänmaallisten, EU:n vastustajien ja monikulttuurisuuspolitiikkaa vastustavissa piireissä, koska, A) Kateellisuus, B) Pilkku ”väärässä kohtaa”, eli joku mitätön nyanssiero ”ohjelmassa”, C) Helevetinmoinen kaunan kanto tai mielensäpahoittaminen jostain mies maailmaan normaalisti kuuluvasta kettuilusta, D) Se, että joku ”kävelee edellä ja tekee tekoja”…
  Muutamia syitä heittämällä, jotka ovat omia hajanaisia käsityksiä!
  Kaikkein suurin menetys oli itsensä Ilja Janitskinin sairastumien syöpään ja tietysti tarkoitushakuinen Suomen korruptiohallituksen ja sisäministeriön alaisten poliisien pikkusieluinen ja sananvapautta mielivaltaisin syin sensuroiva poliittinen ajojahti. Toisaalta Ilja Janitskin teki suuren työn ja on kirjoittanut itsensä eräällä lailla Suomen media historiaan ellei sitten jopa Suomen historiaan, jota voidaan pitää ehkä yli ampuvana fanituksesta riippuen. Ilja on Ilja ja tiedän, ettei hänestä kaikki pidä, koska hän on ollut ja on suorasanainen ja lyhytpinnainen ja toki ymmärrettävästi pinna menee jokaiselta kun me kaikki tiedämme millaista aikaa elämme suvakkien pilkunnussinnan alla, johon on mennyt mukaan myös koko valtiovalta ”oikeus”-laitosta myöten (demla) tietenkään unohtamatta keihäänkärkeä poliittista poliisia eli polpoa, jonka voi rinnastaa Jatkodan jälkeisiin vuosiin ja Valpoon, jonka virat olivat täytetyt sodan jälkeen maan alta nousseilla kommunisteilla, joista osa vielä luikerteli paosta Neuvostoliitosta.
  Sanon epämiehekkäästi, koska ajat ovat nämä mitkä ovat, että toivon sydämestäni, että jatkaja MV-lehden myrskyissä seilaavan laivan peräsimeen löytyy edes kaikkein suomalais kansallismaisemasta syystä. Eli KIUSALLA!!! … kirppuna valtaapitävien ihoissa, joka saa aikaiseksi helvetinmoisen kutinan ja lakkaamattoman tarpeen raapia… ja taas raapia niin kauan, että iho on verisillä eikä silmäntäyttä ole saanut nukutuksi!

  Reply
 • 31.8.2018 at 22:59
  Permalink

  Eipä yllättänyt koska Korhosella ei ollut ollenkaan hajua eikä ymmärrystä koko touhusta.

  Reply
 • 1.9.2018 at 06:39
  Permalink

  Jokainen julkaisu josta puuttuu kommentointiosuus kusee ennen pitkään. Mm. MTV:n nettiversiota ei lue enää kukaan järkevä kun ylä-anttila poistatti kommentoinnin. Iltalehti on saanut ehkä takaisin lukijoita kun palautti kommentoinnin…joihinkin juttuihin. Mutta sisältö alkaa olla cosmopolitan ja seiskan sekoitusta jota ei jaksa edes selailla. MV keskittyy nykyään liikaa kahden tyypin tekemisiin, ei jaksa kiinnostaa. Sisältö ja wanha ”tonkiva” jutunteko on kadonnut täysin.

  Reply
 • 2.9.2018 at 05:52
  Permalink

  Kuten sekä Ilja että Juha ovat todenneet: talousvaikeudet ovat SE suurin este MV:n eteenpäin viemiselle.

  Tähän voisi ratkaisu löytyä että MV:stä tehtäisiin osakeyhtiö jossa olisi A-sarjan osakkeita jotka olisivat äänivaltaisat ja pysyisivät Iljan, Juhan sekä uuden vetäjän omistuksessa ja B-sarjan osakkeita sijoittajille.

  Näin saataisiin kelpo alkupääoma MV:lle.

  MV voisi tehdä juhlarahan jota olisi erittäin rajallinen määrä. Sen hinnaksi vaikka 150 euroa/kpl.

  Palkkaa pitäisi maksaa päätoimittajalle ja MV:n vakituisille toimittajille.

  MV nettiradio olisi kova juttu ja/tai MV kanava. Kaikki tällainen toiminta vaatii taloudellisia resursseja.

  Ilmoitusmyyjille jotka hankkivat MV:lle mainostajia kuuluisi maksaa 50% kaikista ilmoituksista/mainoksista.

  Reply
 • 2.9.2018 at 06:02
  Permalink

  MV:n alkuperäinen nimi pitäisi saada elävöitettyä ja alkaa käyttää sitä sopivassa määrin shokeeravalla effektillä.

  MITÄ VITTUA!?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.