Kiinnostaisiko alpakka-agility mutta et tiedä mistä aloittaa?

Alpakka-agility saattaa olla suurimmalle osalle täydellisen vieras laji ja ei, kyseessä ei ole poliittinen vitsi tai edes äärivasemmiston masinoima tempaus, vaan todellinen laji, joka lajin kursseja järjestävän tilan mukaan on vieläpä suosittu!

Ali-Ollin Alpakkatila Klaukkalassa markkinoi mm. Facebookissa kurssejaan seuraavalla kuvauksella:

– Kiinnostaako alpakat ja alpakka-agility?
Meidän suositut alpakka-agility kurssit Ali-Ollin Alpakkatilalla Klaukkalassa jatkuvat jälleen!

Mitä kurssilla tehdään?
Aluksi tutustutaan alpakkaan, sen hoitoon ja elämään. Jokainen saa valita itselleen mieluisimman agility alpakan jonka kanssa saa tutustua rauhassa kävelylenkin merkeissä. Käymme läpi agilityn perusteita ja tottakai treenaamme agility radalla. Kurssin jälkeen tarjolla kahvia ja syötävää.

Kurssin hinnaksi Facebook-sivuilla ilmoitetaan 60 euroa, joten erityisen tyyris alkupanostus ei harrastuksessa ole kyseessä vaikka laji onkin erittäin eksoottinen. Harvinaisemmat lajit yleensä maksavat jo peruskurssin osalta melkoisesti. Esimerkiksi mainittakoon suppaus, jossa saman mittaisesta kurssista joutuu usein pulittamaan jopa useita satoja euroja.

”Tervetuloa viettämään ikimuistoinen alpakkapäivä:)”-päättyy kurssin myyntipuhe. Siitäpä oiva harrastus syksylle…

Lähde: Facebook

 

6 thoughts on “Kiinnostaisiko alpakka-agility mutta et tiedä mistä aloittaa?

 • 31.8.2018 at 13:30
  Permalink

  Jokaiselle suomalaiselle, jota Suomen valtionjohdon osoittama harkintakyvyttömyys maahanmuuttokriisin hoidossa ahdistaa, on osoitettava rauhoittava alpakka-vierihoito, jolla heräävä poliittinen tietoisuus saadaan turtumaan valheelliseen hyvänolon tunteeseen. Eli ei mitään hätää suomalaiset. Alpakka rauhoittaa ja tarvittaessa alpakka-media vahvistaa, että kaikki on hyvin.

  Reply
 • 31.8.2018 at 14:20
  Permalink

  Eikös se alpakka-agility ollutkin sitä että laitetaan pellenenä naamaan, ja ratsastetaan yksisarvisella alpakalla sateenkaaren yli Rinkebyhyn raiskattavaksi?

  Reply
 • 31.8.2018 at 15:48
  Permalink

  Tarja Halonen on plagioinut hiusmuotinsa alpakoilta.

  Reply
 • 31.8.2018 at 15:50
  Permalink

  Oliskohan vartaassa hyvää tuo alpakka? Mene ja tiedä.

  Reply
 • 31.8.2018 at 20:25
  Permalink

  Tuossa olisi vassareille ja anarkisteille jotain järkevää tekemistä, joka pitäisi pois pahanteosta!
  Olen nähnyt kyseisiä eläimiä ja olenpa nähnyt Strusinkin aituuksessa räpyttelemässä filmitähden ripisään. Vetoaa varmasti kaupunkilaistuneisiin ”elämysten” hakuisuuksien perässä juokseviin city-immeisiin, mikä onkin ihan hyvä asia, sillä eläimiä suojelevat eläinsuojelijat eivät eivät tiedä eläimistä yhtään mitään muuta kuin kalterit. Sama koskee vankeinhoidonkin parissa, sillä märkä -mieliset naisystävät eivät tiedä itse vangeista yhtään mitään, mutta vain ne kalterit ja sen, että ne pitäisi poistaa hänen ja kullan tieltä. ”Parempi yksi psykopaatti irrallaan kuin kymmenen häkissä”!!!

  Reply
 • 1.9.2018 at 06:30
  Permalink

  Onkohan noissa minkälainen liha.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.