Nyt paukkuu Euroopasta: ”EU on liian valkoinen!”

”Euroopan unioni on liian valkoinen”-kaikuu nyt useammasta suusta Euroopasta, jopa unionin itsensä sisältä. The Guardian-lehden jutussa asiasta avautuneen europarlamentaarikon nimi oltiin muutettu, mutta komppaamassa ajatusta oli mm. brittien konservatiivipuolueeseen kuuluva, Lontoossa asuva Syed Kamall huomauttaa EU:n valkoisuutta vähäteltävän laajasti.

Kamallin mukaan kukaan ei tunnu ottavan monikulttuurisuuden puutetta EU:ssa tosissaan. Kerta toisensa jälkeen Kamall kertoo törmäävänsä perusteluun ”EU:ssa on 28 maata, eikö se ole monikulttuurisuutta?”. Kamall taitaakin hakea takaa enemmän monirotuisuutta kuin monikulttuurisuutta.

Europarlamentissa istuu 751 jäsentä, joista ainoastaan kolme on mustia. Jos taas mustien MEP:ien lukumäärä olisi suhteessa mustaan väestöön Euroopassa, heitä olisi parlamentissa 22. Euroopan komission 28 jäsenestä kaikki ovat valkoisia, mutta eivät toisaalta ole demokraattisesti valittavissa. Ruotsalaisen sosiaalidemokraatin Soraya Postin avustajana toimiva Alfiaz Vaiya huomauttaa, että brexitin myötä lähtee parlamentista myöskin paljon syrjinnän ja islamofobian vastaisen työn tekijöitä. Iso-Britannia on EU:n kärkikastia erilaisten huippuvirkojen myöntämisessä etnisille vähemmistöille myös parlamentissa ja sen alaisissa elimissä.

Syed Kamall sivuaa myöskin brexitiä jatkaessaan: ”On surullista, että meidän lähdettyämme täällä on vähemmän erilaisuutta. Aiemmin ajattelin, että pelkästään täällä olo riittäisi, mutta nyt minusta tuntuu, että on sanottava enemmän ja kertoa ihmisille, että täällä on ongelma.”.  Hänen mukaansa edes vasemmistolaiset eivät suhtaudu etnisten vähemmistöjen puutteeseen vakavasti, vaan toteavat ainoastaan ”asioiden olevan, niin kuin ne on”. Erilaisille rasismin vastaisille toimijoille nykytila tarkoittaa sitä, ”ettei EU näe ”värillisiä kohtaan tehtyä epäoikeudenmukaisuutta”

Cécile Kyenge, ainoa musta nainen Europarlamentin jäsenenä, huomauttaa, että EU:ssa on direktiivit mm. anti-semitismille, islamofobialle ja romanien vastaisuudesta, mutta mustien vastaisuudesta EU ei jaksa hänen mukaansa välittää. Tarkkoja lukuja eri viroissa EU:ssa toimivista ei ole. sillä etnistä profilointia tai edes rodun mukaan tilastoimista pidetään nykyisin epä-asiallisena ja jopa rasistisena käytäntönä.

Lähde: The Guardian

Aiheeseen liittyvää:

19 thoughts on “Nyt paukkuu Euroopasta: ”EU on liian valkoinen!”

 • 30.8.2018 at 13:14
  Permalink

  Mustaihoiset aina valittaa että heitä kohdellaan ihonvärin takia rasistisesti tai erilailla, ja että sillä ihonvärillä ei pitäisi olla merkitystä. (niin kun ei pitäisikään)
  Mutta itse käyttävät sitä ihonväriä lyömäaseena aina kun se on heille edullista.
  Nyt siis haetaan jo kiintiöitä politiikkaan ihonvärin perusteella.
  Miten mahtaisi samat asiat toimia afrikan maissa valkoisten vaatiessa?

  Reply
 • 30.8.2018 at 13:30
  Permalink

  Euroopassa ei kuuluisi olla muita kuin pelkästään valkoisia -pahin vitsaus ovat mulatit.

  Reply
 • 30.8.2018 at 13:36
  Permalink

  AFRIKKA ON LIIAN MUSTA!
  —————————————
  NYT SAATANA TILANNE PITÄÄ KORJATA!
  ———————————————
  Äkkiä valkoihoisia Afrikkaan!
  ***************************************

  Reply
  • 30.8.2018 at 14:57
   Permalink

   Jos Eurooppa on liian valkoinen ja Afrikka liian musta, niin tilannehan on tasapainossa.

   Reply
  • 31.8.2018 at 08:54
   Permalink

   Hyvä oivallus. Afrikassa oli valkoisia ja yleinen mielipide oli että valkoiset riistävät afrikkaan.

   On myös hyvä huomata ketkä ”riistävät”. Buurit etelä-afrikssa aparheidillaan nostivat maan talouden kukoistukseen. Se ei sopinut globalisteille jolloin asetettiin kauppasaartoja ja muita pakotteieta. Maa selvisi niistä kohtuullisesti ja sitten tuli Mandelat ja muut. Mutta buurit ovat riistäjiä… No, aikoinaan he OLIVAT rasisteja. Suomessa ei ole rasismia, tai en ainakaan tunne rasisteja.

   On myös hyvä muistaa esim. Sierra Leonine ”veritimantit”. Niin kauan kun ne myytiin ohi juutalaisten DeBeerin veljesten, jotka ovat maailman timanttikaupan mafia, niitä kutsuttiin ”veritimnteiksi”. Mutta kun nekin saatiin alistettua DeBeerin veljeksille, niin niistä tuli yhtä puhtoisia kuin muistakin. Kaivajien olot tai maan hallinto eivät muuttuneet millään tavalla.

   Myös suola on jootalaisten tiukassa kontrollissa. Jokaisesta myydystä kilosta ne saavat rojalttinsa. Sitä ei vain kansa tiedä kun käyttää suolaa.

   Reply
 • 30.8.2018 at 14:08
  Permalink

  Ei Afrikassakaan näy valkoisia edustamassa ketään saati valkoisia. Etelä-Afrikassa vähän oli, mutta ovat kohta murhattuja kaikki. Maanosa on musta ja niin Eurooppakin on valkoinen.

  Reply
 • 30.8.2018 at 14:16
  Permalink

  ”etnistä profilointia tai edes rodun mukaan tilastoimista pidetään nykyisin epä-asiallisena ja jopa rasistisena käytäntönä”

  Siispä nämä liiasta valkoisuudesta valittavat ovat rasistisia.

  Euroopalaiset ovat valkoisia. Eikö tuo valittaja ymmärrä noin yksinkertaista tosiasiaa.

  Miksi Eurooppa ei saisi olla valkoinen? Miksi kukaan ei valita Afrikan maiden, kuten Etelä-Afrikan, olevan liian mustia? Siis saa olla läpimusta, mutta ei valkoinen?

  Reply
 • 30.8.2018 at 14:50
  Permalink

  Rasismi kukkii EU´ssa täysillä.

  Reply
  • 31.8.2018 at 20:45
   Permalink

   Oikeen itse itseään rasismoiden.

   Reply
 • 30.8.2018 at 14:53
  Permalink

  Menkää EU´n mustat ja ruskeat vinkuun Arabiaan ja Afriikkaan, että on liian vähän valkoisia. Vitun elätit.

  Reply
 • 30.8.2018 at 18:30
  Permalink

  Samaa mieltä hlön viittaamasta rasismista. Poistetaan antisemitismia, islamofobiaa ja romaneja koskevat direktiivit ja ongelma korjaantuu.

  Reply
 • 30.8.2018 at 18:36
  Permalink

  Eurooppa on ollut aina valkoinen, ja tulee olemaan jatkossakin vaikka sodan kautta. Sitähän nuo merkit maailmalta näyttävät. Veikkaan että talven mittaan nuo ovat jo ISO ongelma.

  Reply
  • 1.9.2018 at 04:30
   Permalink

   Verellä lunastettua maata ei neekereille ilman taistelua luovuteta. Täytyy tunnustaa ettei sitä pienenä poikasena olisi voinut uskoa joutuvansa tähän tilanteeseen mihin maanpetturi poliitikot ovat tilanteen ajaneet. Mutta näin asiat nyt vaan ovat ja on toimittava tilanteen edellyttämällä tavalla -alkaa vahvasti näyttää siltä että vuoropuheluun perustuva tie on kuljettu loppuun ja on aika aloittaa henkinen valmistautuminen täyttämään ne velvollisuudet mihin suomalaiseksi syntyminen meidät velvoittaa. Jälleen kerran olemme tilanteessa jota emme olisi halunneet -eniten kuitenkin kirvelee se karu tosiasia että tälläkertaa suomea tuhoamassa on mittava joukkio myös yhteistä verenperimää kantavia maanpettureita. Surullista.

   Reply
   • 2.9.2018 at 20:24
    Permalink

    Juuri näin. Tarvitaan uusi maanpuolustusjärjestö. Sen kuuluu olla täysin riippumaton viranomaisista ja valtion ja EU:n ohjailusta!

    Maailman valtaeliitti on jo päättänyt että Etelä-Afrikan valkoiset jätetään oman onnensa nojaan, eli mustien annetaan murhata ne.

    Euroopan etinen puhdistus on meneillään. Kantaväestö Euroopan suurkaupungeissa on jo jäämässä vähemmistöksi!

    Soluttauttujien ja vakoilijoiden takia on oltava tiukat ehdot miten uuteen maanpuolustusjärjestöön liitytään.
    Ketään joka kuuluu johonkin lahkoon, salajärjestöön tai edustaa viranomaista ei kelpuuteta mukaan.

    Reply
 • 30.8.2018 at 19:37
  Permalink

  Itse suositteleisin wanhaa kunnon konstia. Eli tervaa ja höyheniä.
  Musta ihonväri on sopeuma, koska päiväntasaajalla paistaa aurinko pään päältä, silloin täytyy ihon mukautua porotukseen hiljalleen muuttumalla miljoonien vuosien kuluessa mustaksi, joka estää vahingollisen ihosyövän kehittymisen, sillä auringonvalo on myrkkyä, joka aiheuttaa melanooman eli ihosyövän.
  Ensimmäiset eurooppalaiset olivat mustia tai ainakin hyvin tummaihoisia kuten esim. Iso-Britanniassa hiljan on tullut tutkimuksissa ilmi siten, että ensimmäiset kello viiden teen litkijät ovat olleet tummaihoisia ja sinisilmäisiä.
  Rakaat valkoisen roskaväen edustajat! Tulemme vielä näkemään ajan tai meidän huono onniset lapsemme ja lapsenlapsemme, että meitä valkoisia ihmisiä – jotka ollaan kaikkein parasta A-luokkaa – kansan murhataan ja ammutaan kuin Kalle ja Kekkonen 3-5 kuorma-autollista Fasaaneja. Että sukikaapa sulat ojennukseen, sillä ei pidä kuolla ne miten sattuu.
  Vitsi ei ollut tämä, sillä se on liian huono huonoksikin vitsiksi. Jopa pomon vitsiksi”
  Maailmaa ei pidä vain katsoa, eikä ainakaan ihailla, sillä siinä ei ole mitään ihailemista!
  Maailmaa pitää tutkia ja etsiä syy ja seuraussuhteiden loppupäätä sekä dominoefektiä, sillä sekaisinkin mennyt maailma omaa AINA tietynlaisen LOGIIKAN! Ja ME olemme VALKOISIA!!! Siis olemme LASKEUTUNEET lopullisesti PUUSTA, joka merkitsee sitä, että meillä on TARPEEKSI NÄLLIÄ tarkkailla maailmaa ja sen tapahtumia. Se, että suvakit ja EU-globalistit huutavat kuin kuriton lapsilauma sen ei saa antaa häiritä, vaan keskittyä olennaiseen ja sulkea se pois korvistaan.

  Reply
  • 31.8.2018 at 08:19
   Permalink

   Kyseinen tutkimus oli ns. huuhaa-tutkimus.

   Voi toki olla että alkuperäiset britanniaan tulleet nykyihmiset olivat tummaihoisia, mutta tutkimus ainoastaan todisti että kyseisillä ihmisillä oli geeni, joka on yleisin nykyään tummaihoisilla, mutta joka ei itsessään kuitenkaan vaikuta ihonväriin. Siis se ei todistanut yhtikäs mitään ihonväristä.

   Tuollaiset mukatieteelliset pseudotutkimukset ärsyttävät, varsinkin kun niistä saadaan revittyä raflaavia otsikoita ja ne muuttuvat lukijoiden mielissä sitten todeksi. Tämä on samaa sarjaa mm. väitteiden ”sirotustekniikan takia pohjavesi syttyy palamaan”, ja ”Tyynellä Valtamerellä on valtava muovipyörre” -väitteiden kanssa – jopa älykkäät ihmiset on harhautettu pitämään niitä tosina kyseenalaistamatta.

   Lopuksi on todettava että alkuperäiset britit olivat neanderthalilaisia, joilla *todellakin* oli vaalea iho.

   Reply
 • 31.8.2018 at 20:39
  Permalink

  Eikä ole. Matut vois painuu sinne mistä tulivatkin.

  Reply
  • 2.9.2018 at 19:18
   Permalink

   Ei ne painu minnekään. Suomen ja EU:n päättjät haluavat niitä lisää.

   Saksan presidentti totesi että ei ole saksalaisia. Ranskan presidentti totesi että ei ole ranskalaisia. Näiden mukaan ei ole puoli- tai kokosaksalaisia tai ranskalaisia, ei biologisia tai uusia saksalaisia tai ranskalaisia.

   Jokainen jolla on aivot ymmärtää että tämä on sodanjulistus. Kalergi suunniitelma jota toteutetaan. Valkoisten, eurooppalaisten etininen puhdistus. Kansanmurha.

   On suoran toiminnan aika. Puolisotilaallisten osastojen aika.

   EU liittovaltio ajaa meidät kodeista ja tuhoaa eurooppalaiset kansakunnat.

   Tämän on loputtava! Eikä loppua tule ennen kuin noustaan aseelliseen vastarintaan.

   Reply
 • 1.9.2018 at 19:41
  Permalink

  Aihetta sivuten, oletteko tienneet mikä osuus jenkkien ja globaalien megakorporaatioiden hallitsevista yksilöistä on juutalais -taustaisia? En minäkään tiennyt, enkä uskaltanut rasistiksi leimaamisen pelossa edes ajatella, kunnes totuus on alkanut tihkua sensuurin läpi…

  Pertti Salolainen sen jo sanoi vuosia sitten (ja sai melkein erota hommistaan sen takia).

  Aihetta sivutaan, kun tajutaan mitkä tahot ovat Euroopan Matutuksen taustalla häärimässä rahoineen.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.