Macron Suomessa: Ranskan ehdottamat EU-joukot tapetilla – ”Suomen pojat kärsimään vilua ja nälkää”

Kotimaassaan kannatuksensa kanssa räpiköivä Ranskan presidentti Emmanuel Macron vierailee tänään Suomessa. Etukäteen päämiesvierailun keskustelunaiheista tiedetään ainakin se, että Suomelta odotetaan kantaa Ranskan ehdottamiin EU:n nopean toiminnan joukkoihin, jotka väistämättä veisivät unionia myöskin sotilasliiton suuntaan. 
Ranskan presidentti Emmanuel Macron.

Suomi on vuosikymmenien ajan pyrkinyt vaalimaan sotilaallista liittoutumattomuuttaan, joskin se on viimeistään nykyisen hallituksen aikana asetettu moneen otteeseen kyseenalaiseksi. Helsingin yliopistossa Venäjän ja itä-Euroopan lehtorina työskentelevä Arto Luukkanen otti Uudensuomen blogissaan kantaa aiheeseen ja kyseenalaisti mahdollisen mukaan lähtemisen ja siitä saatavat hyödyt.

– Syy tähän aktiiviseen rekrytointiin johtuu siitä, että vaikka ranskalaiset ovat patriootteja, niin he eivät halua kuolla turhissa sodissa. On siksi parempi ulkoistaa väkivallan instrumentit ja rekrytoida ihmisiä muualta. Luotettavat palkkasotilaat toimivatkin Ranskan muukalaislegioonassa, Luukkanen toteaa.

Syy siihen, miksi nimenomaan Suomi kiinnostaa Ranskaa, löytyy Luukkasen näkemyksen mukaan Suomesta EU-jäsenyyden myötä saatavasta hyötysuhteesta.

Arto Luukkanen

– Meillä on suorituskykyinen armeija, jota ei pantu naftaliiniin 1990-luvulla. Suomen poikia haluttaisiin uudelleen ”kärsimään vilua ja nälkää” Euroopan kriisipesäkkeisiin tai peräti ranskalaiseen Afrikkaan tai ihan Oseaniaan turvaamaan pääosin entisten mutta osittain nykyistenkin siirtomaaisäntien haipuvia etuja… Me olisimme kyllä loistava ja halpa ratkaisu! Luukkanen sanoo blogissaan ja jatkaa… Suomalaisia on taistellut Ruotsin puolesta ”Puolan, Lutzin, Leipzigin ja Narvan mailla”. Suomalaisten hakkapeliittojen hevoset ovat juoneet janoonsa Tonavasta, Veikselistä ja Nevasta. Suomalaiset ovat kuolleet tauteihin Baltian varuskunnissa tai viruneet ikävissään Moskovassa ”Laiska-Jaakon” eli Jacob de la Gardien armeijassa.

Luukkasen mukaan Ranska ei antaisi vaihtokaupassa mitään konkreettista ja korkeintaankin lupauksen jonkin sortin avusta, mikäli Suomessa ”pahin tapahtuu”. Suomalaisten liittyminen vapaaehtoisesti esimerkiksi muukalaislegioonaan on eri asia, kuin se, että ”me lähtisimme valtiollisilla resursseilla näihin kinkereihin, jossa meillä ei ole mitään osaa eikä arpaa”.

Kyseenalaiseksi blogissa asetetaan myöskin se, kuinka suuri hyöty Ranskan mahdollisesti lupaamasta sotilaallisesta avusta olisi, jos sitä edes saataisiin.

– Ranska ei lupaa mitään konkreettista vastineeksi. Ehkä ainoastaan suullisen lupauksen siitä, että kriisitilanteessa meitä muistetaan. Talvisodassa meitä piti muistaa 50 000 miehen siirtoarmeijalla mutta konkreettisesti meitä olisi ehkä tullut auttamaan etanan hitaudella 5000 miestä – alppijääkäreitä Ranskasta. Mikä sotilaallinen arvo näillä joukoilla oli nähtiin sitten vuonna 1940 Narvikissa. Silloin kenraali Antoine Béthouart’in joukot saapuivat Narvikiin taistelemaan brittien kanssa saksalaisia vastaan. Ranskalaiset joukot kunnostautuivat Narvikin satamassa ennen kaikkea viinitynnyrien parissa.

Lähde: US/Arto Luukkanen, MTV

9 thoughts on “Macron Suomessa: Ranskan ehdottamat EU-joukot tapetilla – ”Suomen pojat kärsimään vilua ja nälkää”

 • 29.8.2018 at 13:09
  Permalink

  Arto on oikeassa. Unohtaa kuitenkin senn että Ranskalla on veto-oikeus, mitä Suomella eikä monella muulla maalla ole. Se takaa sen että jos jotain tapahtuu niin Ranska pääsee aina kuin koira veräjästä. Se käyttää veto-oikeuttaan.

  Otetaampa nyt naapurimme Venäjä. JOS Suomi liittyisi NATO:on niin sitä ei Venäjä hyväksy. Sen sanoi Lavrov jo vuosia sitten. Mitä tekee Venäjä? No, miehittää ja pommittaa Suomen jotta saa NATO-rajan jälleen Ruotsiin. Siinä kohtaa Venäjää ei kansainvälinen yhteisö tuomitse eikä aseta pakotteisiin koska Venäjä on yksi maista joilla on veto-oikeus. Eli, se ei saa sanktioita sitä että miehittää Suomen. YK:n sopimuksen mukaan.

  No, mitäs osaa Ranska näyttelee tässä? Ranska voi vetäytyä kaikista sopimuksistaan ja sanoa Venäjälle että pitäkää hyvänänne. Eikä Ranskakaan saa sopimusrikkomuksista mitään rangaistusta koska sillä on veto-oikeus. Ja juuri tämän veto-oikeuden turvin Ranska mm. hyökkäsi Libyaan ja pommitti maata viikkojen ajan.

  Mitä tästä jää suomalaisille päättäjille käteen tai ohjenuoraksi? Kannattaako vehkeillä sellaisten tahojen kanssa jotka jo kerran meidän myivät Neuvostoliitolle? Ennen toista maailmansotaa eurooppa oli jaettu uudelleen ja sen jaon toimittamiseksi piti vain aloittaa sota. Jonka sitten Englati julistikin Saksalle. Ikävä kyllä Saksassa oli muuan herra Hitler joka oli nostanut maansa ja koko euroopan uuteen renesanssiin. Eikä euroopan maa-alueiden jako onnistunutkaan ihan Amerikkalasiten, Ranskalaisten ja Englantilaisten halujen mukaan.

  Jäljelle jääkin vain kysymys että miksi marionettimme tapasivat? Etsittiinkö uutta eläkeasumusta kun se vanha suojatyöpaikka Saudeissa meni mönkään?

  Reply
 • 29.8.2018 at 13:17
  Permalink

  Itse itsensä euroopan eliitiksi kohottaneet rikolliset kokoavat omaa pakka-armeijaa vihaisia kansalaisia vastaan -ne perkeleet tietävät että kaikki kusetukset ovat paljastumassa ja sen jälkeen kyyti tulee olemaan todella kylmää.

  Reply
 • 29.8.2018 at 14:19
  Permalink

  Ranska sanoo: – Me pommitetaan Libya paskaksi ja saatetaan sekasortoon ja samalla matuvyöry-pato aukaistaan.
  – Tulkaa, tulkaa suomalaiset mukaan siivoushommiin.

  Ranska, Britannia ja Saksa ovat jatkaneet järkyttävää syntilistaansa toisesta maailmansodasta tähän päivään ja tulevaisuuteen asti. Tosi hyviä kumppaneita joiden hyödykkeeksi hyvä mennä?

  Reply
  • 3.9.2018 at 19:17
   Permalink

   ”jatkaneet järkyttävää syntilistaansa toisesta maailmansodasta tähän päivään” Tarkenna?

   Reply
 • 29.8.2018 at 16:07
  Permalink

  Nyt on Suomen hallituksen viimeinkin otettava järki käteen. Globalistien ykkösnykille Macronille on sanottava tiukka ei. Suomalaisia sotilaita ei tule lähettää mihinkään kriisipesäkkeisiin, Suomen puolustusvoimat on tarkoitettu puolustamaan SUOMEN maa-, meri. ja ilmatilaa.
  Pahoin kyllä pelkään että homoglobalistit Orpo, Sipilä, Soini ja Jussi Niinistö ja Sauli Niinistö tietenkin lupaavat suomalaise varusmiehet tapettavaksi jos Macron sujauttaa ruskean kirjekuoren, jossa on Sveitsiläisen pankin tiliavaimet.

  Reply
 • 29.8.2018 at 20:23
  Permalink

  Etanan syöjät ovat ylimielisiä ja turhamaisia kuten myös jonkinlaisen sänkykamari romantiikan häntäheikkejä. Byrokraatttisia ja itsekkäitä imbesillejä ja ikuisia valkoisen lipun heiluttaja sodassa ja kiittämättömiä paskiaisia heidät vieraan vallan miehityksen ikeestä vapauttavalle voittoisalle armeijoille, jotka ovat tulleet vuoidattamaan vertaan ja kuolemaan Eurooppaan Atlantin takaa. Piru perikööt ranskalaiset, paitsi naiset, joissa on tiettyä mannermaista eleganssia ja hienostuneisuutta puhuen sorahtaen ranskaa tuota lemmen ja erotiikan kieltä. Mutta sekin on otettava vain vieraan kulttuurin häivähdyksenä, joka pohjoisen seipään niellyttä poikaa ja sisäistä ahdistuneisuutta tuntevaa tyttöä viehättää eksotiikan väreinä ymmärtäen sen tosiasian, ettei pohjoisilla mailla tuolla pärjätä eikä ole pärjätty, vaan juuri se on muokannut meistä juuri niitä ainutlaatuisia ihmisiä, jotka genetiikaltaan ovat kaikkein erityisimpiä koko Euroopassa erottaen meidät kuin yön ja päivän muista hyvine ja huonoine puolineen, mutta yhtä kaikki mikään muu kansakunta ei kestä pitkiä kylmiä lumisia talvia, eikä kesää, joka on lyhyt ja oikukas kuin etelämaalainen nainen yöttömine öineen, joka on meille on itsestäänselvyys, mutta täyttä eksotiikkaa Keski-Eurooppalaiselle. Suomalainen manaa ristiin rastiin 32 asteen helteelle, joka kestää peräti kuukauden kaivaten ”normaalia” kesää ja epätoivoisimmat toivoisivat olevan talvi ja 32 astetta pakkasta ja sen iänikuisen lumilapion olevan vielä naapurilla, joka – sanonko minä – EI koskaan palauta lainaamiaan työkaluja.
  Suomen Niinistöt saavat orinigellin kun pyydetään laittamaan omia tyttöjä ja poikia kuolemaan vain muutaman etanan tähden.
  Pirkulettako EU ja Eurooppa tarvitsee armeijaa kun KAIKKI rajat ovat AUKI. Tarvitseeko huora siveysvyötä???

  Reply
 • 30.8.2018 at 05:07
  Permalink

  Kyllähän suomesta löytyy tarpeeksi halukkaita aivopestyjä nuoria jotka lähtevät vaikka kuuhun kun kutsu kuuluu.Itse en lähtisi enää edes kertausharjoituksiin jos ikä riittäisi. Puolustamaan porvarien ja rahaeliitin omaisuutta, no thanks.

  Reply
 • 30.8.2018 at 12:20
  Permalink

  Tällainen kaveri on herra Macron: http://beta.oikeamedia.com/o1-80406

  Macron on läpimätä tuhon airut ja kuolemanvaarallinen valkoisen kansanmurhan edistäjänä sekä ranskalaisille että muille kantaeurooppalaisille, varsinkin huomioonottaen hänen takapirunsa Rotschild: ”Emmanuel Macron – Rothschild’s Choice For President Of France”, https://southfront.org/emmanuel-macron-rothschilds-choice-for-president-of-france/

  Ks. myös ”The Hidden History of the Incredibly Evil [Rotschild] Khazarian Mafia”,
  https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

  Rotschildeista myös suomeksi: http://nwoumj.blogspot.com/2014/08/rotschild-ja-nwo.html

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.