Mies löi tuttua naista kirveellä Helsingin Kalliossa

Virkavalta hälytettiin perjantaina kello 16 jälkeen Kalliossa, Neljännellä linjalla sijaitsevan myymälän parkkihalliin, jossa hälytyskeskukseen soittaneen henkilön mukaan oli verinen nainen. Paikan päälle saapui välittömästi useita poliisipartioita ja tilanteen selvittely alkoi.

– Poliisille selvisi, että naisen entuudestaan tuntema mies oli lyönyt naista teräaseella autossa. Lyönnistä aiheutui vakavat vammat, joiden vuoksi nainen vietiin ensiavun jälkeen sairaalahoitoon, sanoo rikosylikomisario Jari Koski Helsingin poliisilaitokselta.

Hetken selvittelyn jälkeen poliisilla oli tarpeeksi tietoa epäillyn etsinnän aloittamiseksi ja takaa-ajo aloitettiin välittömästi.

– Mies poistui paikalta autolla. Poliisipartiot pysäyttivät miehen Allotriankujalla Hermannissa. 32-vuotias mies otettiin kiinni ja häntä tullaan esittämään vangittavaksi tapon yrityksestä epäiltynä, Koski jatkaa.

Poliisi epäilee lopulta tavoitetun epäillyn hallusta löytynyttä kirvestä tekovälineeksi ja kirves päätyi poliisin takavarikkoon.

Lähde: Poliisi

 

 

One thought on “Mies löi tuttua naista kirveellä Helsingin Kalliossa

  • 13.8.2018 at 22:19
    Permalink

    Sinällään ikävää kirveen käyttöä, mutta aivan perusteltavaa ja kulttuurisidonnasita normitoimintaa, kun kysymyksessä olisi muslimimies, joka on huskaissut ”pölyt” naisen päältä. Tähän ei olisi Suomen äärifeministisellä liikkeellä sanottavana poikkipuolista sanaa Sen sijaan, jos suomalainen keski-ikäinen lihaa syövä heteromies avaisi naiselle oven ja pokkaisi. Siitä syntyisi sellainen paskamyrsky, että kuuraamista (harjaamista) riittäisi pitkälle ensi vuosikymmenelle saakka.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.