Nykysuomi kysyy: Mikä on mielestäsi päällimmäinen uhka Suomen ja suomalaisten turvallisuudelle?

Turvallisuus on aihe, joka on lähes poikkeuksetta osana niin vaalikeskusteluja kuin päivittäistä mediaa. Huolia on monia ja kansalaiset keskustelevat niistä mielellään, joten toistaiseksi ei pelolle olla annettu valtaa. Joidenkin meuhkatessa Venäjän vaarallisuudesta joku toinen saattaa kokea esimerkiksi terrorismin Suomen ykkösuhaksi. 

Kuten aiemminkin Nykysuomen kyselyissä on todettu, valtamedia järjestää tästäkin aiheesta jos jonkinlaisia kyselyitä ja on aika, että vaihtoehtomedioidenkin lukijat saavat äänensä kuuluviin ”Turpo”-keskustelussa.

Nykysuomi kysyykin nyt: 

Mikä on mielestäsi päällimmäinen uhka Suomen ja suomalaisten turvallisuudelle?

 • Maahanmuutto (59%, 769 Votes)
 • Jihadismi/Terrorismi (11%, 141 Votes)
 • EU (10%, 126 Votes)
 • Äärivasemmisto yleensä (7%, 86 Votes)
 • Joku muu - Kerro kommenttiosiossa (4%, 49 Votes)
 • Yhdysvallat/NATO (4%, 49 Votes)
 • Vasemmistoradikaalit (esim. ANTIFA) (2%, 29 Votes)
 • Taloustilanteen romahtaminen (2%, 24 Votes)
 • Venäjä (1%, 12 Votes)
 • Äärioikeisto yleensä (1%, 9 Votes)
 • Ympäristökatastrofi (1%, 8 Votes)
 • Nazit (0%, 2 Votes)
 • Ydinsota (0%, 1 Votes)

Total Voters: 1 305

Loading ... Loading ...

50 thoughts on “Nykysuomi kysyy: Mikä on mielestäsi päällimmäinen uhka Suomen ja suomalaisten turvallisuudelle?

 • 6.8.2018 at 09:36
  Permalink

  Suomen uhkain kruununa Kokoomus. Kokoomuksen johdolla Suomen kansallisomaisuutta on myyty mittavat määrät, ja lähinnä vähiten tarjoavalle. Suurella kansansuosiolla presidentiksi valittu Sauli Niinistö on ollut hyvinkin toimelias asiassa, nyt hänen johtamallaan ulkopoliittisella linjalla Suomesta on hartiavoimin tehty itäeurooppalaista traumavaltiota, vaikka Suomen asema ja kokemus kylmän sodan vuosilta oli aivan toista, kuin neuvostotasavalloilla tahi Varsovan liiton alusmailla. Suomalaiset matkustivat vapaasti, kävivät kauppaa vapaasti, ei osallistuttu muiden maiden sotaretkiin ja ulkomaalaiset sotilasjoukotkin pysyivät maasta pois. Tottahan toki tämä vaati poliitikoilta, päättäjiltämme ponnisteluja, mutta siitähän heille hyvää palkkaa maksettiinkin. Toisin on nyt, päättäjäin palkat ovat isommat, edut paremmat ja päättäjiä on lukumääräisestikin enemmän, mutta mitään ei haluttaisi tehdä palkan eteen. Nykypäättäjä haluaa vain peesailla muita, ei omia päätöksiä milloinkaan, milloin mennään Merkelin hameen helman alle piiloon, ”pitäähän Euroopassa”, ”arvot”, ”olemme länttä”, ja niin päin pois.

  No, tulipahan vuodatettua.

  Reply
 • 6.8.2018 at 09:46
  Permalink

  Hallitus ja muut päättävät tahot.

  Reply
 • 6.8.2018 at 09:57
  Permalink

  suomen kokoomus keskusta vihreär vasemmisto SDP rkp yritää tehdä suomesta maan josta ajatelaan

  paska maa ei mitään puolustetavaa enään

  voi olla että se on tarkoitukselista kansalismielisyyden tuhoamista

  monikulturisuuden tieltä

  tulevan EU n liitovaltio kehityksen tieltä

  eli tuhotaan isänmaa ja sen perustavaa laatua olevat arvot

  kuten tasaarvoinen yhteiskunta tuloerojen kaventaminen
  heikomista taloudelisesti olevista kantasuomalaista huolen pidon

  että he oikeasti alkavat vihaamaan tämä maan politiikaa j
  a eivät esiim kävisi äänestämässä riistäjiään vastaan

  eli nyky hallituksen eu uskovais liberaali teko oikeistoa mulkkuja vastaan

  vaan jäisivät vituksineen kotiin ajatuksella

  *mitä välijä*

  niin nämä paskakasat voisivat myydä loputkin suomesta globaalisti ulkomaille

  aiheutaen massatyöttömyttä ja työssä käviöiden köyhyys loukkuja aktiivi malleineen

  hehän ihanoivat britanian luokayhteiskuntaa nykyään

  paradoksaalista että he juuri erosivat EU sta

  Reply
 • 6.8.2018 at 10:21
  Permalink

  No niin, ma-aamuna tehty kyssä. :b

  Eihän tuollaisesta yhtä voi irrottaa. Valtavia yläkäsitteitä, monet riippuvaisia tai seurauksia toisistaan, ja sitten jokin »nazit». Olisitte edes pistäneet sen muotoon »järjestä nämä, pahin ensin». Jotain hupia.

  Reply
  • 7.8.2018 at 00:45
   Permalink

   Samaa mieltä kanssasi.Tuon pitäisi olla monivalinta kysymys.

   Reply
 • 6.8.2018 at 10:26
  Permalink

  Suurin uhka on maanpetturi hallitus, joka globalismia kannattavana epäisänmaallisena korporaationa toimii korruptoituneena Suomen kansaa vastaan tuhotakseen sen haittamaahanmuutolla, jota hyvällä syyllä voi kutsua alastomaksi kansanmurhaksi, jossa valkoinen suomalainen uniikki rotu tuhotaan Suomesta ja Euroopasta, jonka kaltaista ei ole missään muualla olemassa verrattuna Euroopan muihin rotuihin, jotka eivät omaa niin hyvälaatuista ja erityistä perimää mitä me suomalaiset, jotka emme tosiaankaan tarvitse minkäänlaista ”rikastusta” geenistöihimme maailman apinalaumoilta, jotka ovat rutsaisuudessaan suistuneet ali-ihmisen kategoriaan vailla normaalien ihmisten henkisiä kykyjä, jotka ohjaavat juuri niitä ominaisuuksia, jotka meidät erottavat eläimistä, jotka toimivat primitiivisten alimpien vaistojensa varassa ja ohjaamina.

  Reply
  • 11.8.2018 at 15:29
   Permalink

   Suomen hallitus on ottanut ja haalinut Sipilän johdolla maahanmuuttajia jo kestämättömän määrän. Kutsu itämaille luvatulla omakotitalolla ja vaalella naisilla. Oli nuorille miehille aihe päästä suomeen. Olisi hallituksen syytä ottaa oman kansan syrjäytyneet maksujen kohteeksi. On ennenkuulumatonta että mamuille maksetaan kaikki veronmaksajain kustannuksella, eikä uskalleta kertoa paljonko tämä lysti maksaa kaikkineen. Oman maan kansalaiset eivät kiinnosta, koska niistä ei tienaa hyvävelikerho. Pitää muistaa kun äänestää.

   Reply
 • 6.8.2018 at 10:50
  Permalink

  eli tämän maan hallitus ei palvele ketään

  toisaalta vasemmisto on kypsää kamaa köyhien nuorten vanhusten normi duunareiden kyykytyksestä
  mutta kun viher vasurit ovat suvakkeja

  ja taas kansalismieliset ovat vituuntuneita vihervasureiden matu poliitikan idiootimaisuudesta

  vaikka he olisivat samaa mieltä vasureiden kanssa köyhimpien ihmisten kyykytyksestä aika pitkälti
  mutta kun

  eli tämä hallitus repii koko yhteiskunnan rikaleiksi

  heidän mamu poliitikansa on järjetöntä hyysästä ulkomaalaisile
  ei rajoituksia eikä sanktioita tukien saantiin
  samalla he potkivat suomalaista köyhää päähän maihin nousu saapailla
  aktiivimalleilaan joka pitemässä juoksussa aiheutaa perustavaa laatua olevan köyhys loukun

  koska se malli tapaa loputkin normaali työsuhteet pahimilaan

  mikä tulevaisuus jos palkanmaksuna toimii työtömyys turva

  silläkö sitten panki johtajat myötävät asuntolainan kun kerrot että käyt 1 viikossa 4h töissä ymm..

  varamies palvelun kautta jos joku aiheutaa varsinkin nuorissa pelkotiloja se on juuri nämä aktiivimallit

  Reply
 • 6.8.2018 at 11:04
  Permalink

  Eliitti. Se haluaa kaiken omaisuuden ja vallan itselleen ja samalla sananvapautta rajataan, ettei ”kielteiset asiat” saa julkisuutta. Luovat tahallaan vastakkain asettelua ihmisten keskuuteen, ettei heidän toiminta tulisi päivänvaloon. He tosiaan tuntevat Somen olevan uhka heille ja siksi toinen toistaan korkeampi taho ilmaisee huolestumisensa ”vihapuheesta”. Näiden todellisten tapahtumien rinnalla holtiton maahanmuutto ja feminismi ovat pieniä tekijöitä, vaikka osa vastakkainasettelua

  Reply
 • 6.8.2018 at 11:37
  Permalink

  että porukan mielestä on turvallisempaa lähteä uhoamaan isolle karhulle naapurissa jenkkien tiliin kuin asua erilaisten ihmisten kanssa samassa maassa (maahanmuutto sisältää vähän muutakin kuin irakilaiset valepakolaiset, kannattas muistaa…).

  eipä tämän tuloksen jälkeen taas ihmetytä, että sipilän hallitus veti täydet ja sai rauhassa tuhota loput hyvinvointivaltion rakenteet.. porukalla on kiire huutaa matua (bää-äh). olishan se vähän turhan vaativaa asettua isoa valtaa vastaan kuin huudella kaduilla karvakättä ja neekeriä ja pakoloista.

  juhan pikku apurit 😀

  Reply
  • 6.8.2018 at 12:25
   Permalink

   Johanna on asian ytimessä!

   Reply
  • 6.8.2018 at 12:32
   Permalink

   Kuka se sinun mukaan tuhosi ja jätti toimimatta kuten itsenäisen maan piti, no, hallitus vuonna 2015 kun päästi vapaasti maahan kaikkin terroristit.
   Ja minä olen haittamaahanmuuton vastustaja kuten myöskin islamistien, sekö on sinusta öyhöttämistä?
   Hiukka oli vaikea päätellä mikä oli sanomasi pelkkä, ! ei paljoa kerro.

   Reply
  • 7.8.2018 at 14:35
   Permalink

   Ööö… Minusta yhdistit kaksi asiaa joustavasti yhteen jotka eivät liity toisiinsa millään tavalla. Myönnän itsekkin että kirjoittaminen on vaikea laji ja että väärinymmärryksiä sattuu, mutta lukemani perusteella teit vääriä johtopäätöksiä.

   Ensiksikin, erilaisten ihmisten kanssa asuminen ei ole vaarallista. Kyse on siitä noudattavatko nämä Suomen lakia ja yleistä käytäntöä ja kunnioittavatko nämä suomen kansalaisa. Intergroituvatko nämä työelämään ja kantavat kortensa kekoon yhteiskunnan veronmaksajina vai jäväätkö asumaan sosialipummeina muiden työssäkäyvien veronmaksajien ylläpidettäviksi. Ja kuten huomaat, vielä en ole kategorioinut ihonvärin tai uskonnon perusteella. Vaan vasta yhteiskunnan järjestyksen ja veronmaksun.

   -90 luvulla maahantulleista ”pakolaisista” on vasta muutama prosentti löytänyt itselleen työtä ja ryhtynyt yhteiskunnan jäseneksi. Kaukoidän venepakolaiset eivät kauaa olleet työttöminä, jos lainkaan. He perustivat yritykset, työllistivät perheensä ja itsensä sekä kasan sukulaisia. Työllistymisprosentti on pitkälti heidän ansiotaan. Sen sijaan somalit, heistä kaikki eivät vieläkään osaa suomea ja vain aniharva on säännöllisessä työelämässä. Ja samaa luokkaa ovat arabitaustaiset.

   Vuonna 2015 alkaneen haittamaahanmuuton seurauksena jo Suomessa olevat eri rotua ja kansallisuutta olevat tahotkin ovat kritisoineet maahamme päästettyjä yksilöitä. Niitä sanotaa avoimesti rikollisiksi ja terroisteiksi. Niiden päästämistä maamme rajojen sisäpuolelle on maanmiestenkin puolelta sanottu suureksi virheeksi. Puhumattakaan että niille myönnetään loppuiän kestävä ilmainen ylläpito. Ja tätä mieltä
   ovat siis heidän omat maanmiehensä. Kyse ei siis ole eriväristen ihmisten rikkaudesta samassa maassa, vaan rikollisten ja omaa historiaa pakenevien etsintäkuuulutettujen ja terroristein uudesta elämästä uudellä identiteetillä.

   Mitä tulee sitten Venäjälle ”pullisteluun” niin henkilökohtaiseti olen sitä mieltä että en koskaan lähde isottelemaan Venäjälle. NATO-päätökset ovat Suomen johtajien kaikkein kamalin aivopieru minkä ne ovat ikinä päästäneet. Ja meidän onnettomuudekseen allekirjoittaneet paperit. Mutta tämä NATO-kiima ja puolueettomuuden menettäminen alkoi jo kauan aikaa sitten. Se alkoi -70 luvulla nuorten upseerien keskuudessa. No, kapiaisethan ovat aina olleet ja ovat yhä sitä tyhmintä ja alkoholisoituneinta suomalasirotua, joten kun vanhemmat ja viisaammat jäivät eläkkeille, puolustuvoimien NATO-kiimaiset saivat ajan kanssa valtaa. Ja tässä sitä nyt ollaan.

   Suomalaiset eivät ymmärrä sitä että NATO:lla ei ole maajoukkoja. Jokainen maa puolustaa rajojaan itse. Ja jos ei pysty, niin toinen nato-maa auttaa. Suomen tapauksessa Italia. No, sen apu osataan arvata jo. Me siis maksamme siitä että saamme lihavilta ja ylensyöneiltä ihmisiltä neuvoja maamme puolustamiseen. Ja joudumme hyökkäämään jos meitä käsketään. Samalla päästämme maahamme ulkomaalaisia sotilaita ja niillä on oikeus käskyttää vaikka tavallista kansalaista antamaan jäätelönsä niille jos on kuuma kesäpäivä. Ne ovat Suomen lainsäädännön yläpuolella. Niillä on oikeus pakkolunastaa maata ja rakennusksia omiksi tarpeikseen jos niistä siltä tuntuu eikä niitä saa maasta mitenkään pois.

   Ja tällaisia sopimuksia Niinistömme ovat allekirjoittaneet yhdessä päämieniteriemme kanssa. Voi Egyptin vitsaukset ja Niinistöt päälle.

   On siis kaksi eri asiaa olla maan sisäisen epäjärjestyksen ja turvattomuuden lisääntymistä vastaan. Sekä maan ulkopoliittista koskemattomuutta vastaan. Ikävä kyllä emme enää ole puolueeton maa. Johtajamme ovat valinneet puolekseen NATO:n. Ja se on meille suuri tuho. Lähes yhtä suuri kuin se että viimeinen suomalainen syntyy vuonna 2067… tai joka ennen sitä.

   Montako lasta Johannalla on?

   Reply
 • 6.8.2018 at 12:19
  Permalink

  EU, YHDYSVALLAT ja NATO. Koska kaikkii nämä helvetinkoneet eivät olleet samassa sarakkeessa niin äänesti EUnukkeja joka on taloudellisesti mitattuna ryöstänyt suomea enemmän. Vaikea valinta näiden kahden vaihtoehdon välillä mutta täysin selvää on että tämä ”kolmen kopla” on se joka on JUURISYY kaikkiiin kyselyn muihin vaihtoehtoihin joita ei normaalissa ITSENÄISESSÄ suomessa olisi ollenkaan tai niiden vaikutus olisi täysin mitätön.

  EU ja NATO -RYÖSTÄJÄ ja TAPPAJA.

  Reply
  • 6.8.2018 at 20:29
   Permalink

   Outo mielisairaus vaivaa suomalaisia, kun halutaan että maamme ryöstetään, riistetään ja raiskataan. EU toimii primus moottorina globalismin syövän leviämiselle ja kansa äänestää EU mieliset valtiopetturit uudestaan ja uudestaan taas valtaan.

   Reply
   • 6.8.2018 at 21:42
    Permalink

    Niin. Vielä 10 vuotta taaksepäin jotenkin ymmärsin niitä ihmisiä jotka kannattivat EUnukkien joukkoon kuulumista mutta tällä hetkellä ne vielä silloin vaikuttaneet vähäisetkin syyt ovat poissa -luulisi että nyt nähdyn perusteella jok’ikinen itseään ja isänmaataan kunnioittava suomalainen haluaa eroon tuosta helvetinkoneesta.

    Suomalaiset ovat maailman hyväuskoisin kansa -jopa typerät ruåtsalaiset ymmärtävät joissain asioissa paremmin että heitä vedätetään. Tämä ei pääty hyvin ellei jotain nopeaa ”valaistumista” tule -laajamittainen kansallinen herääminen on välttämätön mikäli aiomme selvitä.

    Reply
 • 6.8.2018 at 13:07
  Permalink

  Globalistit jotka käyttävät CIA, NSA, Mossad mm. soluttautuakseen valtioiden päätöksentekoon. Suomi on globalistien vasallina täysin. Tärkeä geopoliittinen asema ja täysin vasalli vallan alla toimiminen ajaa meidät uhkaaviin tilanteisiin. Toki pelko halutaa pitää aina ylläkin koska silloin ihminen tekee primitiivi vaistoilla ratkaisuja ja ne ovat ennakoitavissa ja hyvin harvoin rationaalisia.

  Reply
 • 6.8.2018 at 13:26
  Permalink

  Joku muu, mikä; Kanada. No ei vaan velkaperusteinen (((yksityinen))) rahajärjestelmä josta kaikki muutkin ongelmat kumpuavat heti henkivaltojen jälkeen. Se joka laittaa liikkeelle rahan määrää viime kädessä kaikesta muustakin, kuten avoimista rajoista, kulttuuripolitiikasta jne. https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/raha-huijaus/

  Reply
 • 6.8.2018 at 14:13
  Permalink

  KALERGI-suunnitelma?
  ( Sionistit, globalistieliitti, Illuminaatti, Bilderberg & co. )

  Reply
 • 6.8.2018 at 14:39
  Permalink

  Jos kyse on Suomen olemassaolosta itsenäisenä valtiona, vastaan: NATO tai pakolaiset.

  Näistä valitsen NATON, koska sillä on järeämmät aseet kuin pakolaisilla.

  Reply
 • 6.8.2018 at 15:32
  Permalink

  Suomalaiset poliitikot tuhoavat oman maansa täydellisellä munattomuudellaan.

  Reply
 • 6.8.2018 at 15:34
  Permalink

  Komppaan Urkkia ja Juho Hirvosta. Muslimit ovat pelkkiä pelinappuloita uuden maailmanjärjestyksen luomisessa. Tämähän ei asioihin perehtyneille ole kovin vaikea ymmärtää.

  Reply
 • 6.8.2018 at 17:43
  Permalink

  Uhkia on liian paljon että niitä olisi voinut ruksia vain yhdellä merkillä.

  Reply
 • 6.8.2018 at 18:05
  Permalink

  Hallitsematon maahanmuutto, rajojen suojaamattomuus. Syy tuohon maan lakien sivuuttaminen. Lain mukaan valtiovallan ja erityisesti sisäministeriön tärkein tehtävä on suojata maa ja kansalaiset. Valtiovalta ei noudata lakeja eikä sisäministeri hoida tehtävää johon hänet on valittu. Maan uhka ovat siis myös nämä politiikan toimijat, jotka vastoin kansan tahtoa ovat pelkkiä EU:n vasalleja.

  Hallitsematon maahanmuutto on lisännyt vain huoltosuhdetta. Rikollisuus on myös lisääntynyt maahanmuuton myötä, turvattomuus kaduillamme on kasvanut erityisesti naiset ja lapset ovat joutuneet tulijoiden uhreiksi.

  Punikit eli viher-vasemmiston ääni on saanut jälleen liian suuren painon kaikissa medioissa, Yle on kansanvaihdon äänitorvi…vasemmistolainen propaganda joka päiväistä. Emme maksa tuon ideologian huutamisesta. Emme todellakaan halua takaisin suomettumista tai uus-suomettumista josta nyt kyse.

  Reply
 • 6.8.2018 at 23:11
  Permalink

  Edellisissä kommenteissa tuli jo aika hyvin esille se mikä on suurin ongelmien aiheuttaja. Ei pelkästään turvallisuus, myös talous ja ennen kaikkea talous asiat.

  Nämä mainittiin: EU, Bilderberg, Kalergi-suunnitelma, hallitsematon maahanmuutto, suuret tiedustelupalvelut eli vakoilujärjestöt, suuret ylikansalliset organisaatiot kuten YK, NATO ym.

  Kukaan ei maininnut mikä näitä kaikkia yhdistää.

  Kaikki ovat vapaamuurareita ja/tai vapaamuurareille alisteisia. Jyrki Katainen esimerkkinä: pääministeri, komissaari ja tuleva hyvä veli järjestelmän suojatyöpaikan omistaja.

  Virkamies mielivalta. 500 000 virkamiestä kyykyttää suomalaisia. Myös nämä virkamiehet – kaikki johtavat virkamiehet ovat yleensä vapaamuurareita.

  Ellei me saada tätä vapaamuurari järjestelmää joka on kuin valtio valtion sisällä purettua, voidaan samalla unohtaa todellinen muutos.

  Merkel, Sipilä. Katainen, Macron, Trump, Putin ym. ovat kaikki vapaamuurareita. Kaikki.

  Et pääse korkeaan asemaan ellet prostituoidu ja alistu niiden valtaan.

  Ehkä saat olla huippu-urheilija eikä tarvitse kuulua niihin, mutta muuten nousee kaikki tiet pystyyn ellet alistu tai mikä vielä pahempaa liity heihin.

  Tämä koskee koko yhteiskuntaa. Yritysmaailma, virastot, perinteinen viestintä ja media, elokuva ja viihdeteollisuus, julkinen hallinto.

  Viestintävirasto on täyttänyt radiotaajuudet roska kanavilla. YLE mädätys ja aivopesukeskus.

  Unohtamatta koululaitosta. Yhteiskunnan todellinen, poliittinen aivopesulaitos jossa lapset aivopestään kuuliaisiksi järjestelmälle.

  Koulun rehtori ei välttämättä ole vapaamuurari. Mutta Opetuslaitoksen johtajat ovat!

  Reply
 • 7.8.2018 at 01:12
  Permalink

  On kaksi isoa uhkatekijää, jotka eivät koske pelkästään Suomea, vaan kaikkia länsimaita. Ne ovat 1) kansainvälisen suurpääoman, Kiinan ja EU:n vaivihkaisesti edistämä kommunistinen sosialismin muoto kulttuurin mädätyksineen ja sensuuri-kontrolli-aatteineen 2) valloitushaluinen islam. Nämä kaksi rusikoivat länsimaita nyt hajalle ”pihtiliikkeellä”. Kaikki perinteisen arvot ja kansalaisvapaudet ollaan menettämässä. Ensin sanavapaus ja sitten henkilökohtainen vapaus.

  Infowars-sivuston bannaaminen useimmilta nettialustoilta tapahtui jännästi siinä vaiheessa, kun Kiinan osuutta länsimaiden tuhon vahvana taustatekijänä alettiin tuoda siellä enemmän esiin. Sama ilmiö hiipii meillekin. Yrittäkääpä nykyään löytää valtamediasta jotain Kiina-keilteistä.

  Reply
 • 7.8.2018 at 06:57
  Permalink

  Suurin Suomea kohdannut onnettomuus on se kun Kekkonen siirrettiin johdosta sivuun. Sen jälkeen kiimaiset politkot ovat saaneet tuhota Suomea mielien määrin ja ahneuksissaan myydä sitä pilkkahiltaan ulkomaalaisille. Se on Suomen suurin uhka.

  Politikkojen tekojen seurauksena meillä on EU, avoimet rajat, maahanmuutto, terrorismi/jihadiski, NATO ja ympäristökatastrofit.

  Eli kyllä politikkomme ovat ne suurin yksitäinnen onnettomuus, Egyptin yhdeksän vitsausta, Suomen kansalle ja tälle maalle.

  Reply
 • 7.8.2018 at 11:40
  Permalink

  Suurin osa suomalaisista poliitikoista kusee suomalaisten soppatykkiin.

  Reply
 • 7.8.2018 at 18:07
  Permalink

  Jos maahanmuutto jatkuu hallitsemattomasti, tuhoaa se yhteiskunnan, joten muilla mainituilla kohdilla ei ole enää mitään merkitystä.

  Reply
  • 7.8.2018 at 23:44
   Permalink

   Totta -mutta sen maahanmuuton mahdollistaa EU ja sen johdossa olevat globalistit eli juurisyy löytyy sieltä.

   Reply
 • 7.8.2018 at 18:08
  Permalink

  Suurin uhka Suomelle on Suomen presidentti ja eduskunnassa istuvat poliitikot perussuomalaisia lukuun ottamatta. He kaikki kannattavat tätä Suomen yhteiskunnan tuhoamista sallimalla ja edistämällä islaminuskoisten etupäässä nuorten miesten maahan tuloa, vaikka he tietävät yhteiskuntarauhan heikkenevän mitä enemmän näitä ihmisiä Suomeen päästetään. Heillä on valta laittaa ”rajat kiinni”, mutta he eivät sitä halua tehdä, vaan valehtelevat presidenttiä myöten. Ja suurin hulluus on vielä se, että näille maahantulijoille tarjotaan ilmainen toimeentulo veronmaksajien rahoilla n. neljä kertaa suuremmalla yhteiskunnan tuella kuin suomalaisilla on mahdollisuus saada. Näiden ihmisten päämäärä on alistaa Suomi islamilaiseksi valtioksi, jossa länsimainen sivistys ja vapaus ovat muisto vain.

  Reply
 • 7.8.2018 at 22:28
  Permalink

  ”Turvapaikanhakijat” on mun syy. Tuolla oli maahanmuutto vaihtoehtona, mutta kun pakolaiset eivät ole niitä, niin oli pakko vastata muu syy. Älkää sekoittako maahanmuuttoa ja turvapaikanhakijoita. Maahan oikeasti yleensä MUUTETAAN, jos vaikka saa TÖITÄ! Eli mun mielestä suurin uhka on ns. turvapaikanhakijat.

  Reply
 • 8.8.2018 at 00:28
  Permalink

  Globaali kommunismi joka ilmenee tällähetkellä islamistin maahantuontina ja omien kansalaisten sortamisena!

  Reply
 • 8.8.2018 at 07:58
  Permalink

  Suomen päättäjät. Koska he ovat vastuussa myös maahanmuutokriisistä, islamisaatiosta ja loppukädessä myös terrorismista. Samoin kansan köyhdyttämisestä, Venäjälle uhoamisesta ja valtion tuhoamisesta.
  Tymät ja huonot päättäjät aikaansaavat paljon pahaa ja mahdollisesti myös sodan. Johon voisi johtaa vaikka Natojäsenyys ja Venäjälle räksyttäminen.

  Reply
 • 8.8.2018 at 12:00
  Permalink

  Kyllähän nyt päättäjien pitäisi tietää että hallitsematon maahanmuutto tuhoaa suomen Ei voi ajatella että jostai maasta lähtee vaikka miljoona etsimään leveämpää rahanjakoa ja ne miljoona päättyy suomeen On vielä paperittomia

  Reply
 • 8.8.2018 at 16:58
  Permalink

  Olen uhka itselleni, tappohommat mielessä joka viikko.

  Reply
 • 9.8.2018 at 10:28
  Permalink

  ”Mitkä ovat pahimmat uhat Suomelle ja Suomen turvallisuudelle”

  Keskusta ja kokoomus, natsiunioni, maahanmuutto, nato, rättipäiden terrorismi, siinäpä se, noista ku pääsee eroon niin bueno!

  Reply
 • 9.8.2018 at 18:27
  Permalink

  Nykyiset hallituspuolueet + oppositiosta ainakin RKP. SDP Vihreät sekä Vasemmitoliitto sekä jossain määrin kirkko, SPR , Valtamedia sekä EU. kaikki yllä olevat suuret uhkat olisivat hallitavissa ilman näitä mainitsemiani tahoja

  Reply
 • 11.8.2018 at 16:10
  Permalink

  Maanpetturipoliitikot ja niiden selän takana piileskelevät sionistit, joiden käskyjä nuo nukkehallitsijat noudattavat.

  Eero Tillanen

  Reply
 • 12.8.2018 at 01:59
  Permalink

  Sanoin jokin muu, ette olleet listanneet suomen hallitusta ja se on tehnyt pahimman työn tuhotessaan suomea viimeiset vuodet.

  Reply
 • 12.8.2018 at 09:37
  Permalink

  Korruptoitunut hallitus ja eliitti, sisältäen tämän kaiken mädätyksen väestönvaihdosta natoon sekä suomen atlanttiseura (liisa jaakonsaari & co)
  ( http://atlanttiseura.fi/en/?page_id=8 ) >
  > Gladio2, gladio B ja C
  http://www.daretoreadit.com/62631/intel-source-says-net-censorship-purge-being-run-by-atlantic-council-gladio-2-same-ppl-who-staged-9-11-false-flag-attacksYMME
  Menossa oleva ilmastosota > kuivuus, tulvat ja jättirakeet, chemtrails > päällemme satavat nanokuidut ja myrkyt ovat todellisuutta juuri nyt

  Reply
 • 12.8.2018 at 15:18
  Permalink

  Ilmastonmuutos ja Suomen hallitus,etenkin epäpätevät ja ammattitaidottomat ministerit,jotka hamuaa valtaa ja rahaa saamatta mitään hyvää aikaan.Vähävaraisten kustannuksella yritetään tehdä muka oikeita päätöksiä.

  Reply
 • 13.8.2018 at 17:49
  Permalink

  Kokoomus joka mahdollistaa yhdessä keskustan oikean laidan kanssa hallitsemattoman maahanmuuton, yrittävät ajaa Suomen Yhdysvaltojen ja naton vasalliksi sekä myyvät tuottavankin kansallisomaisuuden pilkkahintaan.

  Reply
 • 21.12.2018 at 05:44
  Permalink

  kansainvälinen juutalaisuus ja vapaamuurararius 🙂 Oletteko vieläkin vittu näin tyhmiä 🙂 ehkä tyhmä kansa ansaitsee kärsiä vittu mitä paska ihmisiä!!

  Jos pelkää sanoa sanan niin painukaan vittuun!!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.