Ruotsin SDP:n vaalikärki on ”natsismin pysäyttäminen” – Löfven vannoo puoluen voittavan vaalit

Ruotsissa Sosiaalidemokraatit lähtee vaalityöhön erikoisella vaalikärjellä, nimittäin ”järjestäytyneen natsismin” pysäyttämisellä. Maan pääministeri Stefan Löfven julkisti asian lauantaisen Pride-kulkueen aikana Tukholmassa. Löfven vannoi puolueensa myöskin voittavan vaalit.

Löfvenin mukaan hän osallistui paraatiin siksi, että tahtoi osoittaa solidaarisuutensa sellaiselle yhteiskunnalle, missä ”saa olla se mikä on ja rakastaa juuri ketä hän haluaa”.

-Me teemme sen myöskin solitaarisuudesta niille, jotka alistetaan vihalle ja uhkalle. Se on jotain sellaista, jota emme koskaan tule hyväksymään meidän yhteiskunnassamme. Siksi lähdemme myöskin vaaleihin sillä, että pysäytämme tämän organisoidun natsismin. Sillä ei ole mitään tekoa Ruotsissa, sanoo hän videolla Twitterissä.

-Nyt teemme tämän yhdessä. Nyt aloitamme taistelun ja tuemme toisiamme ja varmistamme, että voitamme vaalit.

Kesäkuun puolenvälin jälkeen tehdyn kannatusmittauksen perusteella Sosiaalidemokraatit olivat pudottaneet kannatustaan aiemmista mittauksista prosentin verran 22 prosenttiin. Ruotsin suosituin puolue on tällä hetkellä ”äärioikeistolaiseksi” tituleeratut Ruotsidemokraatit 28,5% kannatuksellaan, joten Sosiaalidemokraateilla on todellinen karhupaini edessään, mikäli aikovat vaalit voittaa.

Lähde: Fria Tiden

11 thoughts on “Ruotsin SDP:n vaalikärki on ”natsismin pysäyttäminen” – Löfven vannoo puoluen voittavan vaalit

 • 5.8.2018 at 10:18
  Permalink

  Vai on se sellainen natsismi Ruotsin pahin ongelma……
  Pari-kolkyt vuotta ja maa muuttuu kalifaatiksi, sekö sitten on ok.?

  Reply
 • 5.8.2018 at 10:41
  Permalink

  Jännä kun nuo eivät osaa lukea poliittista karttaa ollenkaan. Luulisi, että valtapuolueen johtaja olisi niin älykäs henkilö, ettei lähtisi mukaan noihin kuunatsi-satuihin. Ehkä hän luottaa siihen, että Ruotsin kansa on lähes parantumattomasti suvakoitunut ja äänestäjiä riittää sossujen homeisia ihmisoikeus-virsiä veisaamaan. Onhan niitä Suomessakin vielä vaikka kuinka paljon, vaikka kaikki todistusaineisto on olemassa pakolaisvetoista mamutus-politiikkaa vastaan.

  Reply
 • 5.8.2018 at 11:06
  Permalink

  Natsismin, yltiökansallismielisyyden voisi sanoa, kehittymisen syy on on muissa kuin myöhemmin natsiksi ryhtyneissä ihmisissä. Saksan natsismin alkuna oli saksalaisten alistaminen voittajien toimesta 1. maailman sodan jälkeen.

  Ruotsiin voi syntyä yltiökansallisuutta puolin ja toisin siirtolaisuuden tuomien ongelmien johdosta. Jo nyt siirtolaisuus on tuonut ongelmia, joihin syynä ovat liian suuret kulttuurierot. Jossain on raja, joka johtaa tuhoavaan väkivaltaan. Voi olla, että raja on jo ylitettykin ja tilanne johtaa natsismin syntyyn sekä ruotsalaisten puolella että siirtolaisten puolella. Tätä ei voi vallanpitäjien idealistisilla päätöksillä tai median propagandalla estää. Idealistit on pantava syrjään ja tehtävä päätökset realistisesti. Näin onneksi tapahtui Suomen kriittisillä hetkillä, idealistiset venäjäfoobikot ja venäjäfiilit pantiin syrjään ja realistinen Paasikivi tuli presidentiksi.

  Reply
 • 5.8.2018 at 12:40
  Permalink

  Kansallissosialismi on kovassa nosteessa. Sen pysäyttäminen ei onnistu ellei valkoisten hävittämiseen tähtäävää operaatiota keskeytetetä -mitä globalistit taas eivät tule tekemään. Pattitilanne siis. Jos tämä nykyinen kourallinen ”natseja” jotakuta oikeasti jännittää niin tulevaisuus näyttää pelontäyteiseltä -valkoiset ovat heränneet (jo oli aikakin!) ja kun SD:n todellinen karva vaalien jälkeen paljastuu tulevat pettyneet ruåtsalaiset kääntymään yhä suuremmin joukoin ”natsi”aatteen kannattajiksi -Hurridekut eivät ole natseja eivätkä edes nationalistejä mutta heidän toiminta tulee synnyttämään ruåtsiin vahvan kansallissosialistisen nosteen. Monietninen ”kansallismielisyys” on pelkkä kusetus jossa valkoiset ovat muiden hyväksikäytetävinä -kuten aina.

  Reply
  • 5.8.2018 at 17:05
   Permalink

   Ruotsissa ei ole koskaan ollut niin vahvasti natsistista ja fasistista puoluetta kuin Sosiaalidemokraatit ovat olleet. Ne avustivat monella tavalla Hitlerin Saksaa, joka kiitollisena otti vastaan ”edistyksellistä tieteellistä työtä” rotubiologiasta, jotka oli kehitetty Ruotsissa. Maailman ensimmäinen rotubiologian laitos perustettiin Uppsalaan, Ruotsiin, sossujen toimesta. Auttoivat myös Saksaa Norjan miehittämisessä. Hupaisinta taisi olla Norjalaisten mielestä, kun Norjan kuningas yritti pakoon miehityksen jaloista Ruotsin kautta, pysäyttivät ruotsalaiset Norjan kuninkaan rajalla, eivätkä laskeneet Ruotsiin.

   Reply
 • 5.8.2018 at 12:58
  Permalink

  Ja ainoan ”mielenosoituksen” pride kulkuetta vastaan järjesti arabi muslimit 🙂
  Löytyiköhän ne löveenin natsit kenties sieltä suunnalta?

  Reply
 • 5.8.2018 at 12:58
  Permalink

  Löfvenille ei voi muuta kuin nauraa. Papparainen hortoilee niin pimeässä kuplassa ettei näe totuutta. Kerran niin menestynyt kansankoti Ruotsi on lakannut olemasta.

  Reply
 • 5.8.2018 at 14:09
  Permalink

  Tuolle ei voi kuin nauraa. Toisaalta itsehän he ovat eniten natseja muistuttava puolue. Ehkä he tosiaan oonistuvat lopettamaan oman toimintansa.

  Reply
 • 5.8.2018 at 15:37
  Permalink

  Ruotsin sossut eivät uskalla sanoa ääneen sitä että ovat pysäyttämässä ”nationalismia”, eivät ”natsismia”. Natseja ne saavat metsästää aikakoneen kanssa sillä natsit hävivisvät saman tien kun Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue lakkautettiin. Sen jälkeen ei ole ollut natseja. Ei uusia eikä vanhoja.

  Reply
 • 5.8.2018 at 22:06
  Permalink

  Stefan Löfven voisi jo orientoitua siihen, että varteenotettavin vastustaja on Muhvi, joka on perse pystyssä Ruotsille ja kunniasuunta osoittaa Mekkaan.
  Sosialistien ”persepolitiikka” on jo revitty riekaleiksi, sillä homojen persreikä on jo repaleinen kun kaikki kulttuurimarxistiset ja ylitö-liberalismia kannattavat globalisti kansanmurhapuolueet käyvät gay-taloissa tekemässä nk. ”vaalityötä” aivan kuin minkään valtion tasolla ei olisi tärkeämpiäkin poliittisia ja taloudellisia asioita. Kyse on jo aivan metroaseman junalattiatason ja laiturin tasanteesta, joka käsittellee jo oman etnisen kansallisen rodun olemassaoloa maassa nimeltä Ruotsi ja jatkuen aina koko Euroopan mittakaavassa .

  Reply
 • 6.8.2018 at 00:08
  Permalink

  Kansallismielisyys yritetään tukahduttaa naurettavilla natsivertauksilla.
  Nykypäivän ja tulevaisuuden kansallisvaltiot eivät ole sotaisia, muukalaisvastaisia tai rasistisia. Kansallisvaltio ja demokratia on toimivin malli valtioksi. Monikulttuurisia maita on paljon ja ne ovat varsin usein näitä shitholeja, liian erilaisten ryhmien sekamelskaa ilman toimivaa yhteiskuntaa.
  Miksi nämä suvakit haluavat eurooppaan kehitysmaiden ihmisiä jotka eivät arvosta demokratiaa, ihmisoikeuksia ja lakejamme?
  Esim Ruotsissa nämä saavat pian enemmistönä päätäntävallan ja siihen loppuu ihmisoikeudet, sivistys ja toimiva yhteiskunta.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.