Keski-ikäinen nainen kuoli putkaan Turussa

Poliisi kertoo naishenkilön menehtyneen Turun poliisiaseman säilössäpito-osastolla maanantai-iltana. Keski-ikäinen nainen oltiin tuotu poliisin säilöön maanantai-iltana ja vieraan elottomuus havaittiin noin tuntia myöhemmin.

Luonnollisesti poliisi on melko vaitonainen tapauksen yksityiskohdista ja kertookin asiasta tiedotteessaan melkoisen ylimalkaisesti. ”Noin 50-vuotias nainen tuotiin poliisilain perusteella säilöön Turun poliisiasemalle maanantaina kello 21.15. Hieman yli tunti myöhemmin vartija huomasi tarkastuskierroksella naisen olevan eloton. Vartijat aloittivat elvytyksen ja jatkoivat sitä sairasauton tuloon saakka. Elvytyksestä huolimatta nainen menehtyi.”, todettiin poliisin tiedotteessa.

Sisä-Suomen poliisilaitos jatkaa tapauksen tutkintaa ja kuolemansyyn selvittämistä eikä kertomansa mukaan tiedota asiasta enempää.

Putkakuolemat ovat Suomessa melko harvinaisia. Putkakuolemia sattuu parisen kymmentä vuodessa ja usein taustalla on joko voimakas päihtymys tai jonkinlainen sairauskohtaus.

Lähde: Poliisi

5 thoughts on “Keski-ikäinen nainen kuoli putkaan Turussa

 • 31.7.2018 at 12:09
  Permalink

  Ehkäpä tuo ”ilmiö” voisi olla kannatettavaa kansallismielisten kohdalla. Hupsis, kuinka tässä nyt näin kävikään?
  Kuolonsyytutkija toteaa: Kuoli kansallismielisyyteensä, joka on erittäin vahingollinen ja vaarallinen tila kantajalleen. ”Taudin” leviämisen ehkäisemiseksi ei ole muuta keinoa kuin lopettaa kyseinen ”taudinkantaja” kuten esim. ”Hullun lehmän taudissa tehdään. Tähän loppupäätelmään yhtyvät myös punavihreät ”tutkijat” eli ”asiantuntijat”, jotka perustavat mieliin painuvat mielipiteens – ei kun – tutkimustulokset nojautuen täysiin akateemisin perustein johdettuihin loppupäätelmiin, jotka kestävät kuin pierunkuori.

  Reply
  • 31.7.2018 at 12:40
   Permalink

   Juu, eikös taannoin Stubbin kotitaloa häiriköineistä nuorukaisista toinen kuollut putkaan. Herää väkisinkin kysymys kuulustelu metodeista. Ottiko aseman läskein konstu poikasen kuristusotteeseen ja sillä selvä.

   Reply
 • 31.7.2018 at 12:43
  Permalink

  Siinä on 20 kuolemaa liikaa. Poliisi ei ole pätevä arvioimaan tarvitseeko pidätetty sairaalaa vai koppi hoitoa. Tutkinnoissa poliisin toimista ei ikinä löydy mitään tuomittavaa. Viranomainen kun suojelee viranomaista.

  Reply
 • 1.8.2018 at 18:58
  Permalink

  Sörkan vankilasta tänään savuton – muut vankilat seuraavat perässä
  Tupakointia rajoitetaan Helsingin vankilassa tästä päivästä lähtien. Rikosseuraamuslaitoksen mukaan tavoite on, että vuonna 2020 kaikki Suomen vankilat ovat savuttomia.

  siis tämä kielto rikkoo jo ihmisen perus oikeuksia

  ja kun mietii vielä vankila olosuhteita
  niin sätkää kuluu

  miten helvetissä joku 30 vuotta ketjussa vetänyt ukko
  selviä hengissä tai järjisään tämän kiellon takia

  onko siellä Sörkan vankilassa vieroitus hoidot nikotiinista kunnossa

  ulkona saa poltaa mutta……………………………………….

  Reply
 • 1.8.2018 at 19:02
  Permalink

  Onko taas päätöksien takana joku vihreiden kyhäämää politpyroo

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.