Ny-Times huolissaan: Jotkut osavaltiot yhä lähes täysin valkoisia

New York Times näkee ongelmalliseksi sen, että yhä on olemassa sellaisia osavaltioita kuin New Hapshire, jossa on ”ylipursuava” valkoinen enemmistö. Yhdysvaltojen perustamisen jälkeen aina viime vuosikymmeniin saakka, ovat eurooppalaisten siirtolaisten jälkeläiset olleet ylivoimainen enemmistö, mutta nyttemmin tilanne on radikaalisti muuttunut.

Lobbausryhmien ja suuryritysten massiivisen painostuksen jälkeen Yhdysvaltalaiset poliitikot äänestivät vuonna 1965 voimaan niin sanotun Hart-Cells-lainsäädännön, joka mahdollisti massiivisen maahanmuuton kolmansista maailmoista.

Ennusteiden mukaan, valkoisten ihmisten odotetaan tulevan vähemmistöksi koko USA:ssa 2040-luvulla. Mutta joissain osin maata kansanvaihto on NY-Timesin mukaan ”huolestuttavan hidasta”. Lehti nostaa jutussaan esiin, että esimerkiksi New Hampshiren väestö koostuu 94-prosenttisesti valkoisista ihmisistä, esittäen samaan hengenvetoon kysymyksen: ”Kuinka monirotuistaa kokonainen osavaltio?”.

Artikkelissa haastateltiin kolumbialaista, New Hampshireen muuttanutta ”kulttuuri-kouluttajaa”, joka valittaa sitä, ettei hänellä ole ketään, jonka kanssa voisi puhua espanjaa. Lehden mukaan myöskin muissa osavaltioissa New Englannissa on sama ongelma.

 – New Hampshire, kuten naapurivaltiot, Vermont ja Maine, ovat lähes kokonaan valkoisia. Tämä on aiheuttanut suuren joukon ongelmia vastatulleille, joista tulee eristäytyneitä ja yksinäisiä”, toteaa NY-Times.

Suuri valkoinen enemmistö on lehden mukaan aiheuttanut ongelmia myöskin kyseisten osavaltioiden työelämälle. Lehti näkee väestön homogeenisuuden hidastavan eri etnisistä taustoista saapuvien työllistymistä. Myöskin New Hampshiren naapurit, Vermont ja Maine ovat 95-prosenttisesti valkoisia, mikä tekee Pohjoisesta New Englandista maan valkoisimman alueen. 

Yhdysvallat eurooppalaisine siirtolaisineen ja näiden jälkeläisineen on usein käytetty esimerkki siitä, mitä tapahtuu alkuperäiskansoille laajojen muuttoliikkeiden seurauksena. Mantereella on eurooppalaisten siirtolaisten saapumisen jälkeen nähty ennennäkemätön kansanvaihto, jossa Pohjois-Amerikan alkuperäiskansat ovat käytännössä tulleet hävitetyksi. Nyt sama asia, samalla mantereella on tapahtumassa myöskin siirtolaisina saapuneelle, sittemmin enemmistöksi kivunneelle valkoiselle väestölle.

Lähde: NY-TimesFria Tiden

18 thoughts on “Ny-Times huolissaan: Jotkut osavaltiot yhä lähes täysin valkoisia

 • 30.7.2018 at 11:58
  Permalink

  Maailmassahan on lukuisia ”mustia” maita, miksei se ole ongelma? Eivätkö he halua valkoisia joukkoonsa?

  Reply
 • 30.7.2018 at 12:48
  Permalink

  Kun se pakolla sekoittaminen ei vaan onnistu. Eri väriset ja eri kulttuuritaustan – ja tavat omaavat ihmiset hakeutuvat omiensa joukkoon eivätkä oikeasti siedä vieraampia ihmisiä, vaikka kuplaunelmoijat kuinka haluaisivat kuvitella.

  Miksi muuten NY Times:issä ei olla huolissaan siitä että mustissa ghetoissa ja jopa kokonaisissa kaupungeissa on ihan liian vähän valkoisia?

  Reply
 • 30.7.2018 at 13:46
  Permalink

  Jos kaikki osavaltiot saadaan pakotettua kirjaviksi, niin sitten otetaan tähtäimeen valkoiset kaupungit ja lopulta asuinalueet. Ehkä päädytään siihen, että yksittäisissä taloissakaan ei saa asua pelkästään valkoisia.

  Täysmustuus ei tietenkään ole ongelma eikä täysmusulmaanisuus.

  Reply
  • 30.7.2018 at 13:57
   Permalink

   No, onneksi sosialistit (”demokraatit”) eivät enää ole vallassa vaan persekipuilevat median ohella niin näyttävästi että Yhdysvaltain työvaenluokka joka on jo Trumpin aikaansaamasta talouskasvusta hyötynyt ja saanut työpaikkojaan takaisin, äänestää Trumpin myös jatkokaudelle. Se tarkoittaa samalla myös sitä etä sosialistit eivät kykene pakottamalla sekoittamaan asuinalueita, ja varsinkaan saastuttamaan parempia, aidattuja asuinyhteisöjä Dindu Nuffineilla ja Twerkeezzha Browneilla.

   Reply
   • 30.7.2018 at 14:29
    Permalink

    Sekoittamista tapahtunee Suomessakin. Koodisana on ”vuokra-asuntotalo”. Herttoniemeen on nousemassa Linnanrakentajantie ja Abraham Wetterin tien kulmaan maisemaa hallitseva tornitalo. Vuokra-asuntoja. Ehkä asukkaiksi valikoituu moniosaajia suurine perheineen ja Kela-maksaa viulut. Korkea talo täynnä rikkautta on myös tilan haltuunottoa.

    Reply
 • 30.7.2018 at 15:00
  Permalink

  Voi voi ressukoita! Nyt sinne tarvitaan puolet afrikan populasta että olisi ede muutama kaveri. Jaa mutta, mitäs ne oikein lähtivätkään karkuun? Eikös se ollutkin juuri noita afrikkalaisia ja muslimeja joita paettiin? Jos niin on, luulisi olevan onnessaan kun saavat olla niistä erossa. Pitäisi vaan muistaa jutella mukavia valkoisten kanssa ja jättää naisten naama näkyviin.

  Reply
 • 30.7.2018 at 15:01
  Permalink

  ”Myöskin New Hampshiren naapurit, Vermont ja Maine ovat 95-prosenttisesti valkoisia, mikä tekee Pohjoisesta New Englandista maan valkoisimman alueen.”

  Ja kas kummaa esimerkiksi Maine on eräs Yhdysvaltojen turvallisimpia alueita.

  https://www.neighborhoodscout.com/me/crime

  Reply
 • 30.7.2018 at 15:22
  Permalink

  St. Louis, Detroit, Baltimore….kolme suurkaupunkia joissa on tummaihoisten prosentuaalinen osuus 60-80%, yhteistä näille kolmelle kaupungille on suuri rikollisuus ja turvattomuus.
  Miksi tämä on saatava leviämään kaikkialle.

  Reply
 • 30.7.2018 at 17:03
  Permalink

  Eikö matuja voisi kierrättää? Pohjoismaista voitaisiin ensi hätään laittaa muutama sata tuhatta väripulaa helpottamaan. USA:sta matka jatkuisi vaikkapa Venäjälle, jossa Siperiassa on iso valkoisen tai keltaisen väen yliedustus.

  Reply
 • 30.7.2018 at 17:54
  Permalink

  Liian valkoinen?

  Tuohan on rotuun perustuva näkemys, siis rasistinen. Miksi ei saisi olla valkoinen?

  Miksi puhtaasti musta kyllä kelpaa oli se missä vaan? Miksi mustat hakeutuvat kaltaistensa kanssa samoille seuduille? Chinatown? Italialaisten kaunpunginosat?

  Ihmiset nyt vaan tapaavat asustella kaltaistensa kanssa ja luoda yhteisöjään. Suvakit haluavat sekoittaa ihmisiä väkisin rodun perusteella, joka on siis rasistista. Siitä ei hyvää seuraa, joten se ei ole hyvä asia.

  Reply
 • 30.7.2018 at 19:47
  Permalink

  Toivottavasti kyseiset osavaltiot myös säilyvät valkoisina, kun muut osavaltiot on pilattu.

  Reply
 • 30.7.2018 at 20:03
  Permalink

  Vai on kova huoli siellä nyyjorkissa. Mielestäni 5% on jo paljon.

  Reply
 • 30.7.2018 at 21:55
  Permalink

  Tässä taas esimerkki juutalaisen lehden ulinasta mokutuksen puolesta.

  Reply
 • 30.7.2018 at 22:09
  Permalink

  onhan se kauheaa että on vielä alueita joissa ei ole saatu nauttia ihan kaikista värisevistä ”monikulttuurisista” rikoksista.

  Reply
 • 30.7.2018 at 22:55
  Permalink

  http://www.magneettimedia.com/juutalaisvaltio-laillistuu-luonteeltaan-juutalaiseksi/
  https://www.youtube.com/watch?v=5pFbkTbQiSM&list=PLyzYwQFouUaYV6h3W1T6l76-B3k6ksGLc&bpctr=1532982032
  juutalaiset vaalivat omaa rotuansa mutta toitottavat valkoisille multikulttuuria.
  ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.” Jeesus juutalaisille joh. 8:44

  Reply
 • 31.7.2018 at 00:15
  Permalink

  Kyseinen lehti on juutalais -omisteinen (kuinkas muuten), joten juutalaisten masinoima ”monikulttuurisuuspolitiikka”, tähtääkin valkoisen rodun kansanmurhaan. Juutalaiset ovat olleet Yhdysvalloissa ja mm. Etelä-Afrikassa sekä monissa muissa maissa kuten nyt koko Euroopassa vehkeilemässä ja kiihoittamassa muita rotuja (pääasiassa mustia) valkoisia vastaan kylvämällä katkeruutta ja vihaa kristittyjä kohtaan takapiruina käyttäen latinoja ja mustia rähinäjoukkoina katutasolla mellakoissa ym. väkivallanteissa. Juutalaiset eivät pääse minnekään syyllisyydestään, sillä tuo etuoikeutettujen joukko tuntee patologista vihaa Eurooppaa ja valkoisia vastaan syyttämällä sitä holokaustista ja antiseminismistä tietenkin äärimmäisen omahyväisenä ja ”virheettömänä” etnisyydeltään ja moraaliltaan unohtaa aktiivisesti sen, että he ovat vastuussa siitä aivan kuten muutkin kansakunnat saamastaan maineesta ja rikoksista maailmanhistorian aikana, joita ei voi valkopestä pois,mutta juutalaisuus perustuu aidoimmillaan kaksoistandarteihin jaottelemalla ihmiset ”meihin” ja ”heihin” he itse pyhät ja pakanat eli goyimit, joihin me ”muslimikielellä” ”vääräuskoiset” kristityt kuulumme, koska uskontokuntamme perustaja on ”väärä” Messias Jeesus, jonka juutalaiset murhasivat kylmäverisesti ja vieläpä heille ominaiseen tapaan yritivät sälyttää vastuun tästä veriteosta roomalaisille viemällä Hänet Maaherra Pontius Pilatuksen tuomittavaksi, joka tunnetusti ”pesi kätensä” koko keissistä, koska ei löytänyt mitään vikaa tästä miehestä. Loppu onkin uskontokuntamme historiaa eli sitä mistä Uusi Testamentti pitää sisällään.
  Älä koskaan luota juutalaiseen!

  Reply
 • 2.8.2018 at 06:41
  Permalink

  Juutalaiset tulevat kokemaan Euroopassa vielä kovia aikoja, historiasta ei ole näköjään opittu mitään. Ottaako jenkit kaikki Euroopan juutalaiset suojiinsa kun ääri islma alkaa jyräämään täydellä teholla. Tuskin vaan.

  Reply
 • 2.8.2018 at 18:00
  Permalink

  Saksan ainoa oikea hallitsija ymmärti mitä jutkut on, mutta hänet leimattiin hirviöksi. Mitä pitempään eletään sitä paremmalta alkaa tuntumaan saksan entisen johtajan toiminta.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.