Nainen ajoi ”massiivisessa kännissä” ulos tieltä Jakomäessä – Kyyditettävänä ollut koira selvisi vammoitta

Poliisin mukaan keski-ikäinen nainen ajoi keskiviikkona 25.7.2018 kolmen aikoihin henkilöautollaan ulos tieltä Lahdenväylällä Jakomäessä. Puhallutuskokeessa kuljettaja hönkäisi reilut neljä promillea, joten sanavalinta ”umpitunnelissa” on vielä alimitoitettu.

Todistajan mukaan henkilöauto kulki kiihdytyskaistalla huomattavaa alinopeutta ja ajoi yhtäkkiä kahden kaistan yli vasemmalle kaistalle, minkä vuoksi usean muun auton oli tehtävä äkkijarrutus. Auto oli myös muun muassa törmännyt kaistoja erottavaan keskikaiteeseen ennen kuin se ajautui toiselle puolelle metsikköön.

Massiivisessa kännissä autoa kuljettanut nainen vietiin sairaalaan tutkittavaksi. Poliisi löysi autosta alkoholin lisäksi koiran. Eläin on viety muualle säilytettäväksi, eikä poliisilla ole näillä näkymin tietoa siitä, että koira olisi loukkaantunut tilanteessa.

Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi

5 thoughts on “Nainen ajoi ”massiivisessa kännissä” ulos tieltä Jakomäessä – Kyyditettävänä ollut koira selvisi vammoitta

 • 26.7.2018 at 21:14
  Permalink

  Näin nykytyyliin: Olipa hyvä ettei koiralle käynyt mitenkään. Näin vääräuskoisen näkökulmasta (maasta) katsottuna.
  Nyt lopulta tunnusta, että maassamme vallitsee 4 prommillen tasa-arvo. ”Umpi-iskias.”
  Miksi ”teräväpäinen” ja työkuntoinen” nainen vietiin sairaalaan eikä palautettu Brysseliin keikailemaan 500 miljoonaa hallitsevan piinkovan neuvottelijan kanssa, joka ei edes pilailu syistä suostu tinkimään viranhoidossa teräksisestä tahdosta ja älyn käytöstä, joka saa vuoretkin siirtymään paikoiltaan ja heittämään vielä häränpyllyäkin sekä auringon tanssimaan taivaalla. Eli tuossapa mietittävää Pohjois-Koreaa mässäävälle Kimille, joka ei vaihda tallia sen enempää kuin Sipilän hallitus ”arvopohjaansa”, vaikka kaikki CSI:n valkotakit heittävät laattaa laattialle loppuun syödyn raadon äärellä.

  Reply
 • 27.7.2018 at 05:16
  Permalink

  Naaraista on tullut lähes miesten veroisia kännissä-huumeissa ajajia mikäli uutisia on uskominen. Kait se tasa-arvo jyllää tässkin asiassa ja pitäisi olla ylpeä että yhdenvertaisuus toteutuu, vai mitä telaketjufeministit.

  Reply
  • 28.7.2018 at 21:34
   Permalink

   Kotiväkivallassa naiset kirii kohta miesten ohi, mutta sitä on turha nähdä suomen paskalehtien kertomana, nykyfemistinen mätä valuu pitkin eduskuntaa paskoen kaiken alleen.

   Reply
 • 27.7.2018 at 18:27
  Permalink

  Taisi ämmä olla miituu nykyfemisti.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.