Lappeenrannassa 90 vuotias ”rötösrouva” harhautui kaidalta tieltä kukkasten vuoksi

Lappeenrannan kaupungin istutuksista vastaava työntekijä oli jo useampana aamuna ihmetellyt edellisenä päivänä täydennettyjen Kauppatorin kukkaistutusten katoamista. Eräänä aamuna samainen työntekijä liikkui kyseisellä alueella, varmasti kuumeisesti pohtien kadonneiden kasvien mysteeriä.

Yllätyksekseen hän tapasi paikanpäällä noin 90 vuotiaan, rollaattorilla liikkuvan rouvan, juuripaakkuineen päivineen ylös nostettu kukkanen kädessään. ”Varas jäi kiinni lähes rysän päältä!”- on täytynyt vilahtaa työntekijän mielessä, mutta tapaus sai uuden käänteen rouvan heittäytyessä puolustuskannalle.

Kyseinen rouvashenkilö oli ovela ja yritti harhauttaa työntekijää kertomalla saaneensa kukkasen ”tuttavaltaan.”. Selitys ei mennyt läpi ja rouvan anastamista kukkasista tehtiin poliisiasia.

Poliisin tutkimuksissa selvisi, että rikoksen keinoin hankkimansa kukkaset rouva oli vienyt palvelukotiin jossa hän asui. Palvelukodissa oltiin poliisin mukaan osattu ennakoida, että jossakin vaiheessa joku alkaa kyselemään rouvan tuomien kukkasten alkuperää.

Lappeenrannan kaupunki antoi armon käydä oikeudesta, eikä sillä ole asiassa rangaistusvaatimusta. Myöskään poliisi ei ”kuulustele eikä sakota” rouvaa näpistyksestä, koska hänen edunvalvojansa suhtautuu myönteisesti anastettujen kukkien korvaukseen.

Lähde: Poliisi

2 thoughts on “Lappeenrannassa 90 vuotias ”rötösrouva” harhautui kaidalta tieltä kukkasten vuoksi

 • 18.7.2018 at 10:31
  Permalink

  Palveluikotien vastattava Asukaidensa turvallisuudesta.. ei Vanhuksen kuulu maksaa kukkasia, vaan palvelukoti velvollinen huolehtimaan asukkaistaan..

  Reply
 • 18.7.2018 at 15:31
  Permalink

  Jos tuo rouva olisi sanonut muslimeista jotain poikkipuolista tai kiistänyt julkisesti keskellä toria holokaustin. Olisi hänet tuomittu ”elinkautiseen” eli muutamaksi päiväksi, jonka jälkeen vangin raidat olisivat vaihtuneet valkoiseen ”kuoleman kolttuun”. Jälkikäteen suvaisevaisto ja Suomen huonoa ajattelevat poliitikot olisivat kesälaitumiltaan antaneet perin happamia lausuntoja suurrikollisen ”pääsemisestä” kuin ”muslimi raiskauksesta”! (vrt. ”kuin koira veräjästä!)

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.