Pitkän linjan tutkija sanoo glyfosaatin käytön johtavan autismin räjähdysmäiseen lisääntymiseen

Viime vuonna lääke,- ruoka ja maatalousyritys Monsanto veti pisimmän korren sen kamppaillessa yhden myydyimmän tuotteensa, Roundupin myyntiluvasta EU-alueella. Pitkällisen peitsen taittelun jälkeen EU myönsi tuotteelle viiden vuoden jatkoajan ja jätti siten huomiotta käytännössä kaiken tarjotun kritiikin tuotetta kohtaan.

Roundup on kiistatta maailman tunnetuin glyfosaattipohjainen rikkakasvien torjunta-aine ja sen vaikutuksista ihmisten terveyteen ollaan montaa mieltä. Edes tiedemaailma ei ole yksimielinen glyfosaatin turvallisuudesta etenkään ruokatuotantoon päätyvien maataloustuotteiden kohdalla. Glyfosaatin on mm. kerrottu edesauttavan ja jopa aiheuttavan syöpää ja nyttemmin, Yhdysvaltalainen pitkän linjan tutkija Stephanie Seneff on todennut glyfosaatin lisäävän autismin esiintymistä lapsilla.

Seneff on tutkijana varsin uskottava biologian tohtorin tutkintoineen ja yli 170 akateemisen tarkistusmyllyn läpikäyneine artikkeleineen. Hänen mukaansa autismin lisääntyminen väestössä on suoraan johdannainen glyfosaatin käytön lisääntymiseen väestössä. Hiljattain julkaistun tutkimuksen mukaan glyfosaatteja käyttävien maatilojen lähettyvillä asuvilla, raskaana olevilla naisilla on 60% keskimääräistä korkeampi todennäköisyys synnyttää autistinen lapsi.

Seneff totesi puheessaan GMO-tuotteita käsittelevässä paneelikeskustelussa, että nykyisellä tahdilla vuoteen 2025 mennessä yli puolet lapsista on autistisia ja sälytti syyn yksinomaan glyfosaattien harteille. Monsanto on luonnollisesti kiistänyt glyfosaatin vaarallisuuden. Mm. Roundupin myyntiluvan viipyillessä EU:n pöydällä, nousi esille vihjailuja siitä, että Monsanto vaientaisi tuotetta kohtaan kriittisiä tahoja esimerkiksi uhkailemalla ja kriittisiä todistusaineistoja hävittämällä.

Lähde: healthimpactnews.com

 

8 thoughts on “Pitkän linjan tutkija sanoo glyfosaatin käytön johtavan autismin räjähdysmäiseen lisääntymiseen

  • 17.7.2018 at 14:23
    Permalink

    Helsingin seudun suvakit, antifat, piffiläiset, demarit, vihreät ja taistolaiset ovat epäilemättä altistuneet hyvin suurille määrille glygofosfaattia kasvissyöjinä ja peltoheinäsirkkoja popsiessaan.

    Reply
  • 17.7.2018 at 15:32
    Permalink

    Olemme kaikki maan asukkaat ja suurin valhe on siinä että joku on sisestänyt meille että olemme jonkun tietyn maanosan kansalaisia Tään ymmärtämiseen tarvitaan jotain isoa katastrofia.

    Reply
    • 17.7.2018 at 22:32
      Permalink

      Moni on ymmärtänyt mikä iso katastrofi on marssinut rajojen yli.

      Reply
  • 17.7.2018 at 22:54
    Permalink

    Voihan autismi lisääntyä muustakin syystä ja silti olla korrelaati glyfosaatin kanssa. Käyttö kuitenkin pitäisi lopettaa, kunnes on löydetty jokin muu yhteys.

    Reply
  • 18.7.2018 at 01:49
    Permalink

    Myrkyttäjät ovat yhtä pahoja kuin itse syöpä. Ne eivät kuole tappamallakaan. Kaivaisivat vielä koipussista DDT:n!

    Reply
  • 18.7.2018 at 03:42
    Permalink

    Amerikkalaiset ”kasvinsuojeluaineet” kuten Roundap on todettu aiheuttavan osuuskaupan maatalouspuolen myyjille ammattisairautena kivessyöpää. Tämä tiedetään professoritasolla, mutta myyjistä kukaan ei ole jäänyt eloon ja kertomaan sairastuttuaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.