Nykysuomen sunnuntai-striimi tänään 20:30 – Keskustelua uutisviikosta ja yhteiskunnasta

Nykysuomen sunnuntai- striimissä tänään illalla puhutaan Nykysuomen kuluneen uutisviikon puhuttaneimmista aiheista, kuten esimerkiksi Valtioneuvoston periaatepäätöksestä ”median monimuotoisuuden varmistamiseksi”. Nykysuomi jätti aihetta sivuten lausunnon liikenne- ja viestintäministeriölle ja odottaa vastauksia…

Viikon mittaan nähtiin myöskin kahden parikymppisen väkivaltarikollisen puukkohipat Joensuussa, Junckerin kännidorkailuja NATO-kokouksessa sekä Eurooppaan pyrkineiden afrikkalaisten väkivaltainen reaktio näitä kuljettaneen italialais-aluksen miehistöä kohtaan näiden ilmoitettua, ettei Italiaan ole asiaa, vaan matka takaisin Libyaan on edessä.

Värikäs viikko kaikenkaikkiaan, mutta on puhuttava myöskin arkisemmista asioista, nimittäin Nykysuomen kommenttipalstasta, jossa keskustelun taso on pääsääntöisesti kohtalaista, mutta jossa viimeaikoina on alkanut näkyä joko tahallinen sabotaasi, ajattelemattomuus tai vaihtoehtoisesti sokea halu tuoda jotakin asiaa esille välittämättä siitä, saako kukaan juonesta kiinni tai ymmärtääkö ylipäätään sanaakaan. Eli epistolaan kuuluu myöskin Nykysuomen kuulumisia!

Ilmestykää siis kanavalle katselemaan, keskustelemaan tai vain kuuntelemaan! Chat on käytössä koko lähetyksen ajan. Löydät Nykysuomen Youtube-kanavan täältä. Muistathan, että tilaamalla saat aina ilmoituksen kun uutta sisältöä on nähtävissä.

2 thoughts on “Nykysuomen sunnuntai-striimi tänään 20:30 – Keskustelua uutisviikosta ja yhteiskunnasta

  • 15.7.2018 at 20:06
    Permalink

    Mielenkiintoiset aiheet toivotaan ettei Trumpin saapuminen vie kovin paljon katselijoita. Korhosen Juhalta voisit muuten kysyä kun sen tunnet miksi se alkoi haukkumaan perussuomalaisia? Ihmettelin vaan kun ei ole kauankaa kun se sanoi että kansallismielisten riitely ja haukkuminen typerää. Miksi nyt haukkuu PS:a ja kehuu reformia.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.