Kantasuomalaiset vanhenevat ja vähenevät ulkomaalaistaustaisten lisääntyessä ja nuortuessa

Tilastot sen osoittavat, suomalaiset ovat kuoleva kansa, joka kulkee parhaillaan kohti enemmistö-statuksensa menettämistä Suomen valtion alueella.  Viimeisimpien tilastojen mukaan ulkomaalaistaustaisia oli Suomen väestöstä 365 000, eli 6,6%. Ulkomaalaistaustaiset lisääntyvät jopa monin verroin tehokkaammin kuin kantaväestö ja lisäksi ulkomaalaistaustaisten määrä kasvaa myöskin maahanmuuton seurauksena.

Suomalaistaustaisia ovat kaikki ne henkilöt, joilla vähintään toinen vanhemmista on syntynyt Suomessa. Ulkomaalaistaustaisia ovat ne henkilöt, joiden molemmat vanhemmat tai ainoa tiedossa oleva vanhempi on syntynyt ulkomailla. Ikäjakaumaltaan ulkomaalaistaustaiset ovat pääosin kolmenkympin molemmin puolin, kun taas suomalaistaustaisista ikäjakauman ainoa piikki näkyy noin 50-70 vuoden ikäisissä.

Ulkomaalaistaustaisten määrä on lisääntynyt joka vuosi vuoden 1990 jälkeen ja tilastokeskuksen mukaan he myöskin lisääntyvät melkoisen paljon tehokkaammin kuin kantasuomalaiset. Somali-taustaisten kokonaishedelmällisyysluku oli vuonna noin 4,3, turkkilaistaustaisten 3,1, irakilaistaustaisten noin 3, kantaväestön vastaavan luvun ollessa noin 1,6. Viimeksi Suomessa on ollut määrällisesti yhtä vähän lapsia 1800-luvun lopulla ja tuolloin kansaa oli vähemmän kuin puolet nykyisestä. Vuonna 2017 luonnollinen väestönlisäys oli negatiivinen ja suomalaisia kuoli 1513 enemmän kuin syntyi. 2016 vastaava luku oli 1360.

Suomessa syntyneiden ulkomaalaistaustaisten määrä on kasvanut räjähdysmäisesti erityisesti vuosituhannen vaihteen jälkeen siitäkin huolimatta, että myöskin ulkomaalaistaustaisten kokonaishedelmällisyysluku on pudonnut taustamaasta riippuen jopa kymmeniä prosentteja vuoden 2003 jälkeen.

Myöskin Suomessa oleskelevien ulkomaan kansalaisten määrä on kasvanut merkittävästi joka vuosi vuodesta 1990. Vuoden 2017 lopussa Suomessa oleskeli noin 250 000 ulkomaan kansalaista ja kansallisuuksittain eniten oli virolaisia, venäläisiä ja irakilaisia. Suomen kansalaisuutta myönnetään hieman aiempia vuosia vähemmän, mutta myönteisten oleskelulupapäätöksien määrä on hienoisessa kasvussa. Myönteisiä päätöksiä, 57 943 tehtiin lähes kymmenkertainen määrä kielteisiin verrattuna, 6053. Kaikista myönntetyistä oleskeluluvista yli 15% oli pysyviä.

Kun lasketaan yhteen ulkomaalaisille myönnetyt kansalaisuudet, oleskeluluvat ja turvapaikat, lisääntyy ulkomaalaistaustaisten määrä vuosittain hieman yli 70 000 hengellä, kun taas kantasuomalaisia on vuosi vuodelta vähemmän.

Lähde: tilastokeskus, tilastokeskus2, tilastokeskus3, migri, YLE

 

 

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Kantasuomalaiset vanhenevat ja vähenevät ulkomaalaistaustaisten lisääntyessä ja nuortuessa

 • 15.7.2018 at 13:09
  Permalink

  YLEN ANTI THRUMPH OHJELMAN ALUSSA
  HETI KÄTTELYSSÄ ANIFAN LIPUT LIHUVAT

  UPEETA YLE

  IHMEKKÖS TEISTÄ VASEMMISTO VÄKIVALTA VIHA PUHE

  ON VAIN RAUHALLINEN VASTAMIELENOSOITUS JOSTA EI TARVITSE PUHUA

  MIETIKÄÄ KUINKA POLITSOITNUT TÄMÄ MIELENOSOITUS ON VASEMMALLE

  JOTA YLE LÄHETÄÄ SUORANA SUOMEN VERON MAKSAJIEN RAHOILLA

  SIIS OMANA OHJELMANAAN
  kuin jonain valtion anti thrumph promootorina tapahtumalle

  OLEN MYKKÄ MITÄ MUUTAKAAN ENÄÄN VOISI OLLA

  Reply
 • 15.7.2018 at 13:45
  Permalink

  Mietikää mielessänne noiden äpärien iskulausetta

  Heidän nokka naisensa kakofoneineen huudataa idiootteja

  Donald Thrump *not welcome here *

  Refusees *are welcome here*

  ja melodia full metal jacketistä

  ei helvetti

  SAMA KUIN ETTÄ TURUN TERRORISTI OLISI TERVETULLUT SUOMEEN

  JA KAIKKI NE LÄHI IDÄN MATU RAISKAAJAT

  ENNEMIN KUIN THRUMP

  NOiDEN Helsinki Calling Vesipäiden mielestä

  siis jumalauta vitutaa sikana
  ylen pakkoveron maksajana

  Reply
 • 15.7.2018 at 13:53
  Permalink

  Suomessa lasten lukumäärä vähenee paljolti varmaan politiikan vuoksi, mutta myös feministien propagandan, naisten urakehityksen merkityksen korostamisesta, henkisestä velttoudesta ottaa vastuu uusista sukupolvista ja monesta muustakin seikasta.

  Monet väittävät, että ei tällaiseen maailmaan haluta lapsia tehdä tai tarjoavat muita tekosyitä, kuten, että ei ole varaa. Jos katsomme maamme historiaan, voimme kyllä helposti nähdä, että nykyaika on vallan helppoa aikaa ja rikastakin aikaa verrattuna sata vuotta sitten olleisiin olosuhteisiin tai parisataa vuotta sitten olleisiin elinehtoihin. Nykymaailmassa ei vaan haluta luopua mistään aineellisista asioista, jotta lapsiin olisi varaa. Aiemmin vaikeistakin ajoista huolimatta lapsia tehtiin ja kasvatettiin. Siksi mekin olemme olemassa.

  Olemassaolostamme ”kiitollisina” olemme nyt pilalle hemmoteltujen tapaan kiertelemässä vastuunottoa kansakunnan tulevaisuudesta.

  Jokaikisen ei tietenkään tarvitse tehdä lapsia. Eivät koskaan kaikki ole tehneet lapsia, mutta lapseton elo tai vähälapsisuus on kasvanut rajusti. Niin rajusti, että edes välttämätön määrä lapsia kansakunnan olemassaolon turvaamiseksi ei toteudu.

  Keksikäämme edelleenkin hyviä tekosyitä lastenteon välttelemiseksi, niin kyllä se suomalaisuus lakkaa ja näillä näkymin muslimit ottavat vallan. Sitten suomalaiset ovat pitkään sorrettu vähemmistö omassa maassaan, aina kunnes lakkaavat olemasta.

  Reply
 • 15.7.2018 at 13:55
  Permalink

  miksi ajattelen näin siksi kun yksikään Helsinki Calling Vesipäistä
  eivät ole marsineet ääri islam terrorismin tai matu raiskausten uhrien puolesta koskaan

  koska he eivät välitä
  he eivät todelakaan välitä heidän kohtaloistaan paskan vertaa

  syy matu on aina syytön
  tekipä hän mitä tahansa näiden Helsinki Calling…ööööö

  En keksi enään edes sanaa millä heitä kuvaisi TAI EHKÄ SITTENKIN

  YLEISRADION TOIMITTAJIEN SUPER SANKARIT

  Reply
 • 15.7.2018 at 14:33
  Permalink

  Tästä minä koitin varoittaa jo noin 10 vuotta sitten. Mutta ketään ei kiinnostanut. Ei edes ihmisten jotka tulevat tarvitsemaan vanhoina muiden tukea. Ei kiinnostanut tukea nuorempaa polvea. Oma elämä ja omat halut olivat paljon suurempia. Nyt sitten niitetään sitä mitä 30 vuotta sitten kylvettiin.

  Suomen kansalaisten määrä romahtaa. Ja ainoa mikä estää meitä kuolemasta sukupuuttoon on se että maahantulolle pitää asettaa ahdoton stop. Ja kaikki ne muunrotuiset jotka eivät ola töissä tai tarvitsevat yhteiskunnan tukea, ne poistetaan maasta.

  Reply
 • 15.7.2018 at 17:38
  Permalink

  Tämä tarkoittaa sitä, että suomalaiset tulevat vastaamaan ”ajan haasteisiin” ja tekemään ”etätöitä” lootastakin käsin, kunhan hautausmaat saadaan ”kaapeloitua” siihen kuntoon.
  On selvääkin selvempää, että musumaanit ja afrikkalaiset ”höylä -insinöörit” jaksavat naida poistiekseen kun ei tarvitse tehdä mitään ja on jotakin ajan kuluakin keksittävä ainaiseen kantasuomalaisten katuryöstöjen tekemiseen, joka siis aivan odella alkaa maistumaan Vokin puurolta.
  Mutta onhan selvää ettei tähän lapsiluvun romahdukseen ole mitään muuta ratkaisumallia kuin aasialaisten naisten exodus Suomeen, joka tosin tietäisi sitä, että Suomen ”avointen ovien päivät” loppuisivat kuin vankilan muuriin (entisaikoihin) kun valtakunnan rajat raudoitettaisiin karhun raudoilla ja jokaista millimetriä valvottaisiin silmä kovana vielä feministi vapaaehtoisten tukemana aseistautuneina omalla rumalla itsellään. Rumasti sanottuna verevä nuorisomme nussii nykyään niin paljon, että jos jokaisesta aktista syntyisi vauva. Meitä olisi kohtsilleen 10 miljoonaa etnistä valkoista suomalaista tien tukkona tässä maailmassa.

  Reply
 • 15.7.2018 at 18:10
  Permalink

  Nykyfeministiliitto jo kertoi että heteronaiset on pettureita jos seurustelevat miesten kanssa ja eritoten SUOMALAISEN miehen kanssa!

  Suomi tulee muuttumaan pahimmaksi kehitysmaaksi maapallolla alle muutaman vuosikymmenen aikana.

  Reply
 • 15.7.2018 at 19:04
  Permalink

  Tosin tässä asiassa käy niin, että kun kantasuomalaisten rahkeet ehtyvät rakentaa ja ylläpitää asuntoja ruoka- ja vaatehuoltoa ym. muita hupimenoja varten taskurahaa ja kun kohtapuolin koroton EKP:n setelirahan jako päättyy, niin tulee karmea loppu, kun joudutaan eloonjäämiskamppailuun kylmyyttä ja nälkää vastaan. Nämä täysihoitoon tottuneet kun eivät kykene itse täällä toimeentuloaan järjestämään ja velkarahan tulo loppuu. Nyt toistaiseksi rakennustoiminta ja suuret kauppakeskukset tahkoavat hyviä tuloksia tällä muuttobisneksellä. Merkkivaatteet, mobiililaitteet ym. kulutustuotteiden myyjät saavat hyviä kertoimia liiketoiminnalla, kun veronmaksajien ja velkarahojen jako hyvin pelaa. Mutta tämä toiminta ei ole itseriittoista, vaan kuihtuu pois itsestään ellei lisäarvoa tuottavaa toimintaa ole enää riittävästi olemassa.

  Reply
 • 15.7.2018 at 22:16
  Permalink

  Kantasuomalaisten lapsiluku vähenee ja yllätys yllätys, eliniän odote on alentunut Sipilän hallituksen aikana. Mistäpä muusta se kertoo kuin paremman tulevaisuuden toivon menettämisestä. Nuoret silpputyölliset eivät uskalla perhettä perustaa. Viimeiset 30vuotta kiristynyt työelämä taas tappaa stressi peräisillä sairauksilla keski-ikäistä työväestöä. Työttömät kuolevat piakkoin massottain sillä surkea ravitsemus ja valtiovallan toimeenpanema työttömien syyllistäminen ja ajojahti kyllä kiirehtii kuolinkellojen soittoa. Vanhukset kuolevat luonnollisesti muutoinkin.
  Kalergin suunnitelma etenee, mutta meikäläiset multikulttuuri-agendaa ajavat poliitikot ovat sen verran tyhmiä että ovat autuaan tietämättömiä siitä mitä hyödyllisille idiooteille tapahtuu kunhan projekti on saatettu päätökseen.

  Reply
 • 15.7.2018 at 22:30
  Permalink

  Unkarin kansan puolesta toimiva Unkarin hallitus harjoittaa myös perheystävällistä politiikkaa ja sen ansiosta siellä syntyvyys on kääntynyt kasvuun:
  ”Hungarian fertility rates boom thanks to ‘family culture’ in Hungary”,
  https://voiceofeurope.com/2018/07/hungarian-fertility-rates-boom-thanks-to-family-culture-in-hungary/

  Meillä Brysselin diktatuuria kumartava, omaa kansaansa vastaan sotaa käyvä kansanpetturi-hallitus syytää jo tällä hetkellä miljardeja euroja avosylin vastaanottamiensa ELINTASOPAKOLAIS-massojen täysihoitoon, jotka miljardit voitaisiin käyttää kantasuomalaisten perheiden tukemiseen Unkarin tapaan.

  Vallankahvassa olevien punaliberaalien punaporvarien propagandakone Yle suoltaa taukoamatta perinteisen perheinstituution tuhoamiseen tähtäävää kulttuurimarxistis-feminististä propagandaa kuten homotusta, lesbotusta, transsukupuoli-, sukupuolettomuus- ja muuta vastaavaa perversioaivopesua – ja tietenkin valkoiseen kansanmurhaan tähtäävää monikulttuuripropagandaa.

  Punaliberaalien punaporvarien alaisuudessa toimiva opetushallitus on tehnyt kouluista samanlaisia Ylen kaltaisia kommunistisia mädätyskeskuksia, jotka suoltavat kommunistisen Frankfurt-koulukunnan oppien mukaista rappiopropagandaa lasten tajuntaan, ks. ”Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?”, http://www.magneettimedia.com/kouluista-tehtiin-poliittisia-aivopesukeskuksia-ketka-ovat-syyllisia/
  Ks. myös ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”, http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

  Vallankahvassa olevia sielunsa pirulle myyneitä läpeensä korruptoituneita juudaspukkeja tukee kokonaisuudessaan yhtä mätä valtaVALEmedia suoltamalla samaa kommunistista rappiopropagandaa kuin Yle ja koulutkin – erityisesti Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda, jonka päätoimittajia on käynyt ammentamassa ohjeistusta Illuminatin Bilderberg-kokouksissa; ohjeistuksen antajiin kuuluu otaksuttavasti sellaiset Bilderberg-sisäpiiriläiset ja ihmiskunnan arkkiviholliset kuten juutalainen sotarikollinen ja NWO-pääarkkitehti H.Kissinger ja kahta Illuminati-verilinjaa edustavat Rockefeller ja kasaarijuutalainen johtava sionisti Rotschild, joka hallitsee läntistä velkaponzi-rahajärjestelmää (ks. ”13 Bloodlines of The Illuminati”, https://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/)

  Reply
 • 16.7.2018 at 05:45
  Permalink

  Pian koko maailman väkiluku alkaa alentua tehokkaasti, ei ainostaan Suomen tai Euroopan.Se onkin sitten melkoista pöhinää.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.