Varaisitko pöydän Porilaiseen kesäravintolaan? – Halvinkin viini 250 euroa pullo

Porissa, Kirjurinluodolla alkaa huomenna 14.7 perinteeksi muodostunut Pori Jazz-festivaali, joka kerää alueelle ihmismassoja ympäri Suomen ja jopa maailman. Alueella on muunkinlaista aktiviteettia kesän mittaan ja alueen palvelut on kohdistettu sekä paikallisille että turisteille. Yksi palveluista on Kesäravintola Kirjuri.

Kirjuriin voi joko vain kävellä sisään, tai varata isommalle porukalle pöydän. Tosin silloin kannattaa varata kohtuullinen tukku rahaa mukaan, sillä etukäteen tilattavat ja varattavat pöydät sisältävät tyystin oman hinnastonsa. Etukäteen tilatessa voi tilata esimerkiksi viinipullon seurueen nautittavaksi. Halvimmillaan sellainen irtoaa 250 euron hinnalla ja kalleimmillaan 1219 eurolla. Tosin jälkimmäisessä tapauksessa juotavaa on kuusi litraa, mutta yhtä kaikki: litrahinnaksi muodostuu silti mojovat 203 euroa. Pöytävarausta siis kannattaa miettiä kahteen kertaan, vaikka tyyriisiin juomahintoihin sisältyykin mm. oikeus kiilata jonon ohi ravintolaan.

Hinnasto aiheutti pientä naureskelua ravintolan facebook-sivuilla ja kommenttikenttään ilmaantuikin selvennys niille, jotka luulivat hinnaston olevan jokaista asiakasta koskeva käytäntö. Kommentissa avattiin ”normaalien asiakkaiden” hintoja ja ”normoille” esimerkiksi olut maksaa 6,5 euroa ja viinipullo 29 euroa.

–  Nämä pöytähinnat koskevat etukäteen tilattavia ja varattavia pöytiä joihin sitten tulee pöytiinpalvelu Esim. vaikka Areenalta konsertin jälkeen saapuessaan työporukalla on pöytä odottamassa. Hyvä huomio oli että 6 litrainen Belvedere vaatii isomman porukan kuin 8 henkeä tai sen voi palata juomaan myöhemmin… Täysin normikäytäntöä nykypäivänä. MIelestämme alueen hinnat ovat kohtuulliset ja on paljon hyvää ohjelmaa tarjolla ilman pääsymaksua tervetuloa viihtymään vaikka kahvillekin.

Lähde: Kirjurin kesäravintola-facebook

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.