Lentoliikennettä rajoitetaan Trump/Putin-vierailun aikana – Poikkeuslupia ei myönnetä

Ilmailua rajoitetaan Helsingissä ja sen lähialueilla Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien tapaamisen vuoksi. Rajoitukset koskevat sekä lentoliikennettä että miehittämätöntä ilmailua, kuten droneja eli lennokkeja.

Rajoitukset alkavat sunnuntaina 15.7.2018 kello 6 ja päättyvät tiistaina 17.7.2018 kello 8. Tuona aikana Helsingin kantakaupungin yllä ja Helsinki-Vantaan lennonjohdon lähialueella ilmailu, myös dronejen ja muiden miehittämättömien ilma-alusten lennättäminen, on kokonaan kielletty lukuun ottamatta kaupallista ilmaliikennettä, jonka määränpää tai lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Poikkeuslupia ei poliisin mukaan myönnetä.

Ylikomisario Sami Hätönen Helsingin poliisilaitokselta kertoo rajoitusten edistävän turvajärjestelyjen sujuvuutta mm. koska alueella on viranomaisten viranomaisten omaa ilmailutoimintaa

– Vierailu aiheuttaa sellaisen poikkeustilanteen, jossa ei voida ottaa minkäänlaisia riskejä. Toivomme ihmisiltä ymmärrystä. Rajoitukset ovat korkea-arvoisten vieraiden turvallisuuden takaamiseksi. Viranomaisilla on käytössään laitteistoa, joka paljastaa luvattoman lennätystoiminnan. Puuttumiskynnys on tällaisessa tapauksessa matala. Rajoituksia rikkova voi syyllistyä useisiin eri rikoksiin ja mahdollisesti menettää käyttämänsä laitteiston rikoksentekovälineenä.

Lähde: Poliisi

One thought on “Lentoliikennettä rajoitetaan Trump/Putin-vierailun aikana – Poikkeuslupia ei myönnetä

  • 10.7.2018 at 19:57
    Permalink

    Mutta lokit paskovat siinä missä ennenkin.
    Riittääköhän Helsingin poliisipiirin polpon punikki -osastoista ”oikeita” poliiseja hoitamaan sitä työtä joka poliisille kuuluukin vai onko koko tinanappilauma räyhäämässä ”hyvien anarkistien” sekä seta-tasa-arvon (lue: diktatuurin) joukossa vastustamassa Yhdysvaltain presidenttiä Donald Trumpia ja Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia, jotka täydestä syystä olisivat sensijaan voineet aivan hyvällä omallatunnolla pudottamassa atomipommin tähän mielipuolten maahan syystä, että kaikki valtion rahat menevät maturperseiden täysihoitoon syystä josta suomalaiset patologisesta valehtelusta kroonisesta narsismin oireista kärsivät kermaperseet jäävät tarvitsemaansa psykiatrista hoitoa vaille suljetuilla osastoilla annettujen sähköshokkien hoidossa ja pidettyinä pyöreissä huoneissa joiden valkoiset seinät ovat pehmustetut poltellen ketjussa sähkötupakkaa ja hamppua, jota samaa maata ovat työhönsä kyrpiintyneet hoitajat myyvät kiskurihinnalla nk. ”potilaille”, joiden ”hoitoennuste” on yhtä surkea kuin heidän vanhempansakin olivat hoitaessaan velvollisuutta, jota vanhemmuudeksi kutsutaan. Kaikki nämä tapaukset ovat ”sairastuneet” helpon elämän ja -rahan syndroomaan, josta ei kukaan voi parantua ennen kuin koko Eurooppa käy kuilun partaalla pelastuen takaisin elävien kirjoihin vain aktiivisesti unohdetun tai vain parjatun Jumalan Armosta, syystä jota kukaan ihminen ei voi käsittää… MIKSI???

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.