Kolumni: Suomi on ehtymätön runsauden sarvi niille, jotka sitä tahtovat käyttää hyväksi

Suomi on luvattu maa sellaiselle, joka sitä tahtoo hyväksikäyttää. Heille tämän maan päättävissä elimissä on sopivassa suhteessa sinisilmäisiä idiootteja ja pahansuopia vampyyrejä, joita ei kiinnosta juuri muu, kuin rahan höylääminen itselleen ja kavereilleen. Vai kuinka kummassa muuten esimerkiksi nykyisenlainen asumistukijärjestelmä olisi yhä voimissaan? Miksi korkotukien antimista nauttii kymmenien miljoonien eurojen osinkoja maksava Kojamo? Miksi valtio maksaa vaikkapa yritystukia firmoille, jotka eivät edes työllistä ketään? Esimerkiksi löytyy helposti Tuuliwatti Oy:lle maksettu 60 000 000 euroa.

Kysymyksiä oikeudenmukaisuudesta ja valtion käyttämän rahan hyötysuhteesta riittää ja uusia syntyy joka päivä. Kovin vähän vain on niitä, jotka ovat valmiita niihin vastaamaan. Erityisesti tähän toivoisin näkeväni muutosta. Meillä on vähintäänkin aitiollinen vänkyröitä, jotka väistelevät kiusallisia kysymyksiä kuin mato ongenkoukkua. Esimerkiksi voisi mainita hiljattain nähdyn Pettero Orpo-shown, kun Orpo peippaili PS:n Ville Tavion kysymystä Orpon lupauksista polttoaineen hinnan alennuksista, jos raakaöljyn hinta ylittää 80 dollaria barrelilta (kuten lopulta sitten kävi). Orpo sönkötti kuinka Suomen polttoaineverotus on jiirissä muun Euroopan kanssa mutta toisaalta se kuitenkin on korkeampi kuin muilla. Lopulta itse kysymykseen Orpo ei vastannut. Oli ilmeisesti unohtanut lupauksensa jopa siinä määrin, että asian käsittely voitiin lopettaa…

Tässä maassahan kaikki on tunnetusti kallista. Vain nälkä ja työ on ilmaista. Itseasiassa hinnat ovat täällä esimerkiksi asumisen kohdalla niin korkeat, ettei keskipalkkaisella perus-Maurilla ole taloudellisia edellytyksiä pääkaupungissa asumiseen ilman, että joutuu tinkaamaan käytännössä kaikesta muusta. Kuitenkin pääkaupungissa on asuntopula… Kuka helvetti siellä sitten asuu jos ei suomalaisilla ole varaa siellä asua? Kumma kyllä, Venäjää ei olla vielä keksitty syyttää. Ne peevelit kun ostavat kaikki rantatontit ja vääntävät vaalituloksetkin kuulemma kieroon… Ei, kyllä ne joilla on ”varaa” asua Helsingissä, tulevat vielä vähän kauempaa ja heillä on jokerikortteja pakka hihassaan! Vinkkinä, jopa 40% Helsingissä asumistukea saavista on maahanmuuttajia….

On tänne kummallinen oravanpyörä rakennettu… Työpaikat valuvat etelään, työntekijät muuttavat huokeamman asumisen perässä pohjoisempaan ja sen myötä HSL:ään on lopulta liitettävä joka saatanan pitäjä Helsingistä Kajaaniin.

Sote-uudistus on hyvä esimerkki siitä, kuinka Suomen kansa on kuin lapsi voimakkaassa pirikoukussa olevien vanhempien huostassa. Tuo lapsi kun saattaa päätyä kaupankäynnin välineeksi niin, että joku jolla on rahaa, saa tehdä sillä mitä tahtoo Tai vaihtoehtoisesti lapsi saattaa ”unohtua” ulos yöksi ja siellä taas voi tapahtua mitä tahansa. Naapurin ”Herra Monikansallinen yritys” tarjoaa namin ja toivottaa tervetulleeksi ”lämmittelemään”. Loppuelämä meneekin sitten psykoterapiassa lapsuuden traumoja selvitellessä, syrjäytyessä ja kuolemaa odotellessa… Toisaalta, päättäjämme eivät voi laittaa sairaudeksi lueteltavan addiktion piikkiin mitään. Typeryys ja pahansuopuus ovat ominaisuuksia, jotka ihmisellä joko on tai ei ole.

Petri Perta

12 thoughts on “Kolumni: Suomi on ehtymätön runsauden sarvi niille, jotka sitä tahtovat käyttää hyväksi

 • 10.7.2018 at 21:44
  Permalink

  Kerjääkö nyt joku ihan tosiaan sitä, mitä kaikki pelkäämme? Pianhan se tällä menolla tulee.

  Reply
 • 10.7.2018 at 21:51
  Permalink

  Valitettavalla totuudella taas sivallat käyttämällä vielä sanan säilää säälimättömästi. Ikävää vain että 99 % meistä taviksista ei a) ymmärrä b) halua ymmärtää missä mennään. Pian mennään siten ettei paluuta ole eikä tule. Ikävää lapsillemme ja lapsenlapsillemme sillä hinta aikakautemme suurista virheistä tulee olemaan suunnaton.

  Reply
 • 10.7.2018 at 22:25
  Permalink

  Erittäin hyvin nykyistä helvettiä kuvaava kirjoitus.

  Reply
 • 11.7.2018 at 00:06
  Permalink

  Oikea suunta muuttoliikenteelle on stadista ja kaupungeista pois niin nopeasti kuin vain voi. Ne joilla on velkainen omistusasunto on ehkä lirissä. Minäkin muutan matujen valtaamasta Vaasasta maakuntaan.
  Soellä ei ole, eikä tule matuja! Isokyrö!!!

  Reply
 • 11.7.2018 at 01:21
  Permalink

  Suomen kantaväestöllä on lehmän hermot. Odotan innolla sitä päivää jolloin ruutitynnyri vihdoinkin räjähtää.

  Reply
  • 11.7.2018 at 01:51
   Permalink

   Se on ainut mahdollisuus tämän maan selviytymiseen -poliittinen pelleily on pelkkä savuverho jonka suojissa kansallisomaisuutemme ryöstetään ja väestönvaihto suoritetaan. On suurta typeryyttä seurata tuota pelleilyä ja suosittelen kaikille kansallismielisille näidän maanpettureiden seuramisen sijasta henkilökohtaisen varautumisen aloittamista, helvetin portit ovat vasta avautumassa ja tämä nöyryytys mitä nyt olemme saaneet kokea on lasten leikkiä tulevaan verrattuna. Unohtakaa politiikka ja liittykää (tai tukekaa muuten) Pohjoista Vastarintaliikettä sillä se on A I N U T järjestö mitä globalisti-eliitti ei ole pystynyt tuhoamaan myyrillään -kaikki muut viritelmät ovat olemassa pelkästään kansallismielisten rivien hajoittamiseksi ja niiden alaisuudessa toimiminen vie kallista aikaa jonka voi käyttää paljon hyödyllisemmin. ÄLKÄÄ ANTAKO KUSETTAA ITSEÄNNE ENÄÄ YHTÄÄN ENEMPÄÄ!

   Reply
   • 11.7.2018 at 14:16
    Permalink

    ”Unohtakaa politiikka ja liittykää (tai tukekaa muuten) Pohjoista Vastarintaliikettä”

    Tässä on taas aikamoinen ristiriita. Vastarintaliike on juuri erittäinen poliittinen liike. Sen voi todistaa lukemalla Vastarintaliikkeen poliittisen manifestin joka on lähes yhtä kuin sosiaalidemokraattinen poliitiikka:

    https://www.vastarinta.com/politiikkamme-kohta-7/

    Manifestissa tallataan niin perusteellisesti yksilönvapaus ja -oikeudet* (ei tarkoita etuoikeuksia) että ainakin minun on mahdotonta kannattaa liikettä.

    Lainaus manifestista: ”Kansankokonaisuus tulee korvaamaan materialismin ja yksilökeskeisyyden, jotka nykyään vallitsevat kansan keskuudessa. Nyrkkisääntö ”Mikä on kansan parasta” korvaa liberalistisen ajattelun ”Mitä minä tästä hyödyn?” ”

    Tämä on niin virheellistä ajattelua että hirvittää. Nimittäin jos yksilö ei saa hakea omaa etuaan eli elää omannäköistä elämää, siitä ei hyvää seuraa. Yhteiskunta koostuu yksilöistä joista jokaisella on erilaiset tarpeet, ei heitä voi laittaa samaan muottiin ainakaan ilman, että ennen pitkää syntyy ikäviä seurauksia ja ”lieveilmiöitä”:

    Oman edun ja hyödyn tavoitteleminen ei tarkoita, että sitä tehdään muiden kustannuksella (kuten nykyisessä järjestelmässä sallitaan tapahtuvan) vaan libertarismissa korostetaan juuri omaa vastuuta kokonaisvaltaisesti.

    Libertarismin tunnuslause tai pähkinäkuoressa sanottuna onkin: ”Yksilöllä on oikeus ja vapaus tehdä kuten itse haluaa mutta on sallittava tämä myös muille.”

    Tästä seuraa libertarismin ydin: sopimusvapaus. Ihmiset sopivat keskenään asioista ja tämä synnyttää aitoa yhteisöllisyyttä ei kuten nykyisessä järjestelmässä, pakkoyhteisöllisyyttä jota Vastarintaliikekin valitettavasti erityisesti kannattaa edellämainittuun lainauskappaleseen manifestista liittyen.

    Suosittelen, että Vastarintaliike tutustuu kunnolla libertarismiin ja ottaa selvää mitä se oikeasti tarkoittaa.

    *Libertarismissa on kolme yksilön perusoikeutta: ruumiillinen koskemattomuus, omistusoikeus ja sopimusvapaus

    Reply
 • 11.7.2018 at 09:01
  Permalink

  ”Miksi korkotukien antimista nauttii kymmenien miljoonien eurojen osinkoja maksava Kojamo? ”

  Ja maksaa niitä suurimmalle omistajalleen eli ay-liikkeelle (omistusosuus n. 60 %)

  ”Vuonna 2016 VVO (nyk. Kojamo) jakoi yhteensä 104 miljoonan euron ennätysosingot omistajilleen. Jo aiemmin ay-johtajat joutuivat kiusallisesti selittelemään, miksi rahoja ei käytetty pienentämään vuokrankorotuksia kohtuullisiksi, kun asunnoissa asuu paljon liittojen jäseniä.” – Wikipedia

  Kojamo on nyt listautunut nyt pörssiin…

  https://uusi.op.fi/documents/20556/29251138/Gemma-listalleottoesite/fbca2fe9-5fa3-4ee6-bdd7-dea71c3e4e0d

  …ja järjestäjinä muun muassa Goldman Sachs, JP Morgan eli juuri ne pankit joita kansallismieliset aina kritisoivat, mutta ay-liikkeen mafia-asemaa kannattavat. Aika ristiriitaista.

  Reply
  • 11.7.2018 at 09:02
   Permalink

   Kuka kannattaa?

   Reply
 • 11.7.2018 at 10:05
  Permalink

  Hyvä kolumni. Suomalla rahavallalle ylivertainen asema kaikessa päätöksenteossa ja antamalla sen mellastaa julkisessakin toiminnassa vapaasti, käy aivan varmasti niin, että pieni kansakunta valjastetaan sitä kautta suurempiensa lakeijaksi. Jonkun aikaa taitavalle lakeijalle maksetaan jopa palkkaa ja sen päätä silitellään, mutta ajan mittaan touhussa käy huonosti, koska maailmalta löytyy muitakin lakeijoita ja toisaalta isot kansakunnat oppivat tekemään kaiken tarvitsemansa itse.

  Jossain vaiheessa tässä käy niin, että kiinalaiset rahtaavat tänne lopulta enää jätteensä ja me tongitaan niistä esiin kaikkea käyttökelpoista. Kiinalainen jäte lämmittää hyvin pakkasessa.

  Reply
 • 11.7.2018 at 11:38
  Permalink

  Miksi suomalaiset hyödyllisinä idiootteina äänestävät samat maanpetturit ja muut rikolliset kerrasta toiseen jatkamaan maamme ja kantasuomalaisen kansamme tuhoamista?

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.