Piripää pakeni poliisia Hämeenkyrössä pikkutunneilla – Takaa-ajo lähes 40 kilometriä

1990-luvulla syntynyt mies lähti yhden kyyditettävän kanssa poliisia pakoon Hämeenkyrön Miharista Maisematietä pitkin tänään aamulla noin klo 03:00 aikaan. Ajo jatkui edelleen huomattavalla ylinopeudella kohti kolmostietä nopeuden oltua Maisematiellä pahimmillaan n. 150 km/h. Maisematiellä on 60km/h nopeusrajoitus.

Kuljettaja ajoi Ahrolantielle sekä sieltä edelleen Kylmäojantietä pitkin Viljakkalaa kohti. Kylmäojantiellä ja Kyröskoskentiellä pakenevan auton nopeus oli pahimmillaan yli 130 km/h. Auto kääntyi Viljakkalan keskustaan Viljatielle, jossa sen nopeus oli ylimmillään päälle 100 km/h. Pakeneminen jatkui Ylöjärventielle Lavajärveä ja Ylöjärveä kohti. Pakenevan auton nopeus ylitti jälleen n. 150 km/h ja kuski osoitti kaahailullaan täydellistä piittaamattomuutta kenenkään turvallisuudesta.

Kuljettaja oli kertaalleen lähellä törmätä myös vastaan tulleeseen autoon. Pakenija pysäytti autonsa viimeinkin Viljakkalantiellä Ylöjärven Takamaalla ennen tielle asetettua piikkimattoa. Mies vietiin verikokeisiin huumepikatestin näytettyä positiivista tulosta amfetamiinille. Kuljettajaa epäillään mm. törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.  Pakomatkan pituus oli lähes 40 km.

Lähde: Poliisi

One thought on “Piripää pakeni poliisia Hämeenkyrössä pikkutunneilla – Takaa-ajo lähes 40 kilometriä

  • 9.7.2018 at 13:34
    Permalink

    Niin, eihän asennevamma yksin riitä.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.